Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margeritaa

Jak odzyskac pana spod znaku Strzelca???

Polecane posty

Gość Margeritaa

Hej wszystkim Doradzcie jak moge odzyskac i jak postepowac z panem strzelcem poniewaz juz troche zgupialam.Czy mis ie wydaje czy oni sa skomplikowani i nie wiedza czego chca??Piszcie rady zycia wziete bardzo prosze

Gość piszcie.. ludzie...
MI też się przyda:D piszcie

Gość z własnego doświadczenia
wiem że strzelce to prymitywni faceci, nie potrafią przyznać się do błędu, oczekują że wszystko będzie zwsze tak jak oni chcą i uważają się za kogoś lepszego :(

ja jestem kobieta i jestem strzelcem,wiec raczej wiem ze osoby z pod tego znaku szybko ulegaja...wiec raczej nie beedzie to az tak trudne... a jak odzyskac faceta z pod znaku blizniat??

taaaaa... Baski maja fajny biust Anie styl a Zoski cos co lubie.. bzdury totalne ocenianie ludzi na podstawie znakow zodiaku czy innych rzeczy na ktore nie maja wplywu.

Gość Margeritaa
Jesli chodzi o panow spod znaku blizniat o mialam przyjemnosc byc z takim osobnikiem ponad 7 lat.To sa bardzo dumni faceci z godnoscia.I tzreba sie natrudzic zeby przeprosic i zdobyc.Mozna napewno go zdobyc zywiolowoscia,pewnoscia siebie i odwaga.Ci faceci nie lubia szarych myszek,niezaradnych itp.Napewno w zdobyciu pomoze nienaganny wyglad gdyz ci faceci bardzo zwracaja uwage na urode,wyglad i czy ktos jest zadbany.Jesli do tego kobieta zablysnie inteligiencja i poczuciem humoru napewno zdobedzie pana spod znaku bliznia ale nie gwarantuje ze na dlugo...Gdyz ci mezczyzni dosc szybko sie nudza i potzrebuja wrazen,lubia byc zaskawiani i adorowani.Ale zeby nie bylo tak slodko i naiwnie (bo bliznieta nie lubia tego w nadmiarze)dodam ze podziwiaja kobiety silne,zaradne i ktore maja swoje zdanie.Wiec jak widac z bliznietami moze byc latwo jesli sie postramy i..zaangazujemy.Ale jak wiadomo kazdy facet jest inny i do kazdego faceta nalezy miec inne podjescie. Wczesniej radzilam sie jak odzyskac pana spod znaku strzelca i nadla prosze o jakies rady. A te osoby ktore wchodza na forum zeby dodac kilka uszczypliwych uwag niech wogole nie pisza.Bo wyraznie zapytalm sie jak zdobyc kogos tam a nie prosilam o wypowiedz na temat czy ktos w to wierzy.Jesli ktos uwaza ze to stek bzdur to niech sie nie wypaowiada na forum bo ja nie pytalam o to czy wierzycie w te"stek bzdur" tylko zadalam inne pytanie.Wiec jesli ktos chce naprawde doradzic to niech radzi a ci co chca krytykowac niech przeniosa sie na inne forum

strzelce (faceci) są najgorsi na świecie!! szkoda na nich czasu...:D (oczywiście należy to traktować z dystansem, ale ja miałam dwóch spod tego znaku...tragedia...):D:D:D

Gość 23latek
Sorry, że to napisze ale Wy kobiety pieprznięte jesteście :D Wierzycie w takie bzdury jak wróżby czy horoskopy? :classic_cool:

Gość Margeritaa
Wierzymy czy nie wierzymy nie zaszkodzi sprobowac polecanych rad.A po za tym to nie sa rady z kosmosu tylko z zycia bo to co napisalam nie tyczy sie tylko blizniat ale wiekszosci mezczyzn.Wiekszosc facetow chcialaby miec inteligientne kobiety o nienagannym wygladzie a do tego jak maja jeszcze poczucie humoru to swietnie.Wiec to co ja napisalam to nic nadzwyczajnego i nie ma nic wspolnego z horoskopami itp.DAlam rady z wlasnego dowiadczenia i z poznania ich.

Gość gość
Przeżywałam w swoim życiu jedno rozstanie, ale na szczęscie znowu jesteśmy razem. Pierwsze dni to było niedowierzanie…. Nie potrafiłam zrozumieć, że face z którym byłam 4 lata zostawił mnie bez powodu. Przeszukując Internet w sposobach na Jego odzyskanie trafiłam na stronę http://urok-milosny.pl – i choć ciężko było mi w to wierzyć to podziałało. Wrócił się do mnie, jesteśmy razem i mamy już dziecko: )