A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 never_more - ja mam ostatnio mega lenia i cholera nie chce mnie zostawić . o 16 zjadłam * 1banan 120kcal * 2 lizaki serduszka 40kcal suma = 160kcal kolacja 19 * 2plastry sera 150kcal * plasterek szynki - 50kcal * papryka + łyżeczka majonezu - 100kcal suma = 300kcal łącznie 870 + 460 = 1330kcal tak se ;) nie ma tragedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość never_more Napisano Wrzesień 5, 2009 zjadłam 2 kostki czekolady mój chłopak otworzył mega mleczną czekoladę, która leżała w szafce pare miesięcy i zaczęły się tortury: zjeść ? nie zjeść ? zjeść . . . no i zjadłam :O ale . . . odpokutowałam :D szóstka Weidera plus dodatkowe ćwiczenia nóg nie musiałam się zmuszać zapomniałam, że miałam lenia dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam wieczórkiem dziewczynki wieczorkiem, ja dzisiaj wysprzatałam cały domek i miałam gosci:) Otyla właśnie coś takiego jak Anyt wstawiła, ta trzecia najbardziej ja myślałam o prostej górze tak samo jak na dole, ale to wykończenie mi się tez bardzo podoba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Pebi87 - taki fason świetnie maskują brzuszek i wyszczupla biodra ;) yyyy godz temu zjadłam 2 lizaki 40kcal i gruszkę dużą 100kcal :/ i tak jak na weekend to jest spoko znowu mam zamiar siedzieć do późna , a jutro spaaać do 10 przynajmniej :P ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Dzien dobry dziewczynkiDziś waga pokazała lekko ponad 84, no w końcu coś ruszyło:D Jeszcze tylko 19dni do spotkania:O Z jednej strony nie mogę doczekać się jak mnie przytuli, a z drugiej ogarnia mnie strach, tak się boję że nic z tego nie wyjdzie, że jeszcze stchorze przed samym spotkaniem:( Anyt ja właśnie mam coś w podobie bluzke, tylko na górze na prawie normalny rękawek, a ja chcialam taka żeby mi było ramiona widać, bo uważam że je mam już nawet szczupłe, no i do tego ładnie opalone:P Ati Ati zapomniałam Cie przywitac dla Ciebie kochana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 o to fajny fason wyczaiłyście. nie mam nic w tym stylu, trzeba to zmienic kiedys! :P Skoro ma dodac pewnosci siebie i beztroski zwiazanej z tym kompleksem. ja zawsze nosilam na gorze zwiewne worki , byleby nic sie nie opinalo , ale to tez dodaje kilogramow Pebi pebi bedzie dobrze ,waga leci! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Dzień dobry dziewczyny! Z rana za oknem szaro-buro, ale mój nowy pomysł śniadaniowy bardzo mi humor poprawił. 2 starte jabuszka posypane cynamonem, mniam mniam. Wyczytałam, że cynamon zawiera chrom i jeszcze bardziej go za to polubilam. No i podobno afrodyzjak, ale to odkryli hiszpańscy naukowcy, a jak wiadomo na Południowców wszystko lub prawie wszystko tak działa :D. Pebi, spokojnie, co Ci przeznaczone, to z pewnością Cię nie minie - wiem z atopsji. Trzeba pieczołowicie zbierać każdą chwilę szczęścia i nie martwić się na zapas. Otyla, muzycznie to u mnie różnie. Ostatnio wróciłam do "czy te oczy mogą kłamać" Raz Dwa Trzy, niesamowity album. Czy w Waszych ośrodkach akademickich też jest taka moda, żeby puszczać na studenckich imprezach disco polo:)? We Wrocku się to zdarza, ale nie we wszystkich klubach. Traktujemy to raczej w kategoriach żartu. Fajna ta tuniczka. Jednak ja się raczej bardziej obciśle noszę - z tego fasonu mam może ze dwie, trzy bluzki. Od kiedy kolega oświecił mnie jak mężczyźni szaleją na punkcie figury klepsydry jeszcze chętniej sięgam po obciślejszą górę. Wydłuża ciało i wyszczupla - pod warunkiem, że jest w barwach obornnych :). Choć brzuszek też mam, w zasadzie taką fałdkę, żartobliwie nazywaną przeze mnie fałdką be :) Antyram, Never i cała reszta - a propos słodkich pokus. Podchodziła dotąd do tego tematu z dystansem, ale rozmawiałam z osobą, która stosowała i powterdza. Podobno znacznie maleję apetyt na słodkości po produktach Herbalife. Skusiłabym się, ale nie podołam finansowo jak idzie o całą kurację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evcik 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hej Dziewczyny, bluzeczka bardzo fajna. Ja dzis się trochę gorzej czuję, hehe. Jak dojdę do siebie, to napiszę więcej. Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaczka 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 hej! Pebi liczę na Twój mały budzik chętnie wezmę go w leasing od 21. 09 ;) Strach przed czymś nowym nieznanym to norma nawet nie próbuj tchórzyć bo będziesz tego żałować jak nie spróbujesz. Mnie taka "randka w ciemno" odblokowała po długim okresie bycia singielką (po urazowo) Bluzki super:) mam taką tuniczkę tygryska tylko szarą otyła na mnie metoda "zakochanie" i metoda "porażka" nie działa ;) za to działa metoda "robota": wczoraj brutalnie zostałam zwleczona z łóżka o godzinie 6.22 i zaprzęgnięta do pracy. Przez moje biedne łapki przeszło 2,5 tony podstawy wyżywienia rasowego Polaka (ziemniaki). Najlepsza była motywacja mojego brata " Z tych ziemniaków kiedyś będzie vodka" ehhh... patologia ;] Dzisiaj ledwo co ręce podnoszę do góry...wczoraj nic nie jadłam nie miałam siły i czasu (jedyna zaleta ). Nikt już mnie z innego wymiaru nie wyrywał wake-up 10.20 ;) śniadanko mussli (moje kochane) z jogurtem, jabłuszko ;) do tego trochę muzy : Gossip co do innych : -->na popłakanie i przemyślenia Anka Dąbrowska -->na relax Duffy, Mayc Grey, -->na wkuwanie katie Melua lub Erika Badu akademikowy standard 24h na dobę http://www.youtube.com/watch?v=PlRIoEu7ucA never more łączę sie z Tobą w bólu październikowego wstawania ;) Ati Ati też uwielbiam cynamon ale że to afrodyzjak nie byłam świadoma aż mnie naszła ochota na grzańca bo zimno jak nie wiem co ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Żaczka - :D z tą wódką dobre haha , ja tydzień temu :D zbierałam ziemniaki , ciężka fizyczna robota :P cały tydzień trzymały mnie zakwasy ;) co do dzisiejszego jadłospisu to porażka , nie chcę się dobijać licząc kcal ... obudziłam się po 6 ... przez 30min próbowałam zasnąć - bezskutecznie ... Jutro wybieram się na zakupy (przynajmniej minie mi przedpołudnie bo w tym czasie najwięcej wcinam :P) kosmetyczne głównie , ostatnio zaniedbałam się z lekka :( . Muszę kupić farbę do włosów , no a niedługo czeka mnie strzyżenie u fryzjera bo już nie mogę na siebie patrzeć ;) . U mnie leje deszcz , pogoda jest paskudna ... jesień... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Cześć Dziewczyny :) Ale się tu rwarno zrobiło :) Witam nowe Dziewczyny Podziwiam za te stracone 18 kg ...wow !!! Co do mnie, to dodałam do mojej dietki węglowodany w postaci banana na śniadanie, a więc jestem teraz na niskowęglowodanowej, Atkinsem tego nazwać nie można. Teraz nawet jem zupkę jarzynową własnoręcznie upichconą :) Szykuje mi się dzisiaj aktywna noc, bo mój facet nareszcie wrócił ;) Zamierzam spalić całą masę kalorii ;) ;) Ciągle zawiesza mi się komputer, co napiszę 2 zdania muszę go resetować, można zwariować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość never_more Napisano Wrzesień 6, 2009 Witajcie dzień jak co dzień w UK - pada (i jak w filmie Forrest Gump, można wyróżnić tutaj wiele rodzajów deszczu) wstawanie z łóżka, gdy za oknem żywioł szaleje to masakra nic tylko by się jadło słodycze :P chyba się nigdy nie przyzwyczaję do tej pogody tutaj nawet w lutym chodzą w krótkim rękawku albo w sandałach - japonkach dzieci, noworodki, bez skarpet i czapeczek gdy szaleje wichura - standard Pebi87 - nie bój się, na pewno wszystko pójdzie dobrze Żaczka jesteśmy tu największymi śpiochami będzie ciężko sie przestawić A*N*Y*T*R*A*M ja jak wrócę, tez chcę iść do fryzjera, nowa figura :P nowa fryzurka Elena2525 teraz będziesz mogła uprawiać swój ulubiony sport :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z rejestru strasznych snów 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 jestem złamasem :O Żaczka fajna ta wasza tradycja rodzinna :D nie mam zbytnio czasu by skrobnąć, ale waga stoi i motywacja spada za to przyjemnie jest poczytać, że wam dobrze idzie :D:D trzymam kciuki i skrobne coś więcej jak będę miała chwile :) ściskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 2 jogurty 400 kcal 2 nektarynki 100 kcal obiad :ziemniaki mizeria duszone mieso 500? 4 nektarynki 200 kcal =1200 kcal baardzo na oko liczone. ati ati, absolutnie discopolo chyba nigdy nie wyjdzie z akademickich kregow. Ja mysle ze robia tak "dj'e z jajami' bo inni traktuja to chyba w kategorii obciach roku:P żaczka , przebój super, nie znalam tego! rozprzestrzenie w swoim środowisku :) oczywiscie jak zdam poprawki bo narazie imprezowanie mi totalnie wylecialo z glowy:( z rejestru, pewnie przez niedziele... wstawaj! nie ma co jeszcze upadac niizej trzeba wracac do diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 no i zjadłam jeszcze kolacje :O kromki . nie wytrzymałam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 Hey dziewuszki ja tak na chwilke, dziękuję wszystkim życzliwym On już odlicza dni do spotkania, ja w sumie tez ale i tak strach jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 hej , ja też tylko na chwilę , podsumowując dzień zaliczam do straconych ... jedyny plus to ten , że zastosowałam balsam wyszczuplający ;) i wypiłam czerwoną herbate ... ale jutro jest nowy dzień i nowa szansa ;) na pokonanie własnych słabości ... dobranoc :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 A*N*Y*T*R*A*M, podsunęłaś ciekawą kwestię co do tego balsamu. Wierzycie w skuteczność tych wszystkich basamów wyszczuplająco-ujędrniających? Wiadomo, że mają działanie wyłącznie wspomagające, cudów nie ma. Ja była raczej sceptykiem - sądziłam, że ewentualne efekty dają zmiana odżywiania+ruch+masaż, ewentualnie placebo, specyfik raczej nie. Ale Lipostopem z ciemnozielonej serii Eveline jestem zachwycona. Stosuję od lutego, tuba za tubą i wydaje mi się, że wraz z treningiem siłowym to zabójczy duet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość humanka Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam. Chociaż już nie cały miesiąc do października ale i tak się do Was przyłącze. Chciałabym schudnąć ok 10 kg wiem że do początku roku akademickiego mi się to nie uda ale może jakieś 3-4 chociaż. Po powrocie z USA przybyło mi się troszkę... kiedyś udało mi sie schudnąć 12 kg ale ostatnio jakoś nie mam siły na diety i wszystko odpuszczam. Mam nadzieje, że może ten topik mi pomoże. 10 listopada lece do Madrytu więc do tego czasu postaram się chociaż o 5 z przodu na wadze :) 07.09.09 168cm-65 kg cel 55 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość never_more Napisano Wrzesień 7, 2009 Ati Ati ja też stosuję balsamy z Eveline (miałam jasnozielone i biały, teraz stosuję jakis biało-czerwony) ogólnie bez ćwiczeń, masaży rewelacji nie będzie kiedyś wydałam ciężko zaoszczędzoną kasę na drogie kosmetyki z Vichy (Liposyne i Lipometric) efekt żaden :O a te z Eveline są przynajmniej tanie (w Rossmanie na pewno) dzisiaj znowu skubnęłam czekolady ale zrobiłam dwie serie szóstki Weidera i inne ćwiczenia, na rozgrzeszenie :) nie łatwo jest żyć bez węgli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość never_more Napisano Wrzesień 7, 2009 jak wrócę do kraju to na pewno zajrzę do rossmana i zakupię tą serię Lipostop bo jeszcze nie testowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Humanka, witataj wśród nas! Ja też parę lat temu pobyt w US przypłaciłam przybraniem na wadze. Ciężko się przed tym ustrzec, specyficzne jedzenie, no i tyle różnych kuchni z całego świata w jednym kraju. Never, koncentrat lipostop naprawdę z czystym sumieniem polecam. Reszty kosmetyków z serii nie znam, bo do biustu uzywam rózowego serum ( też z Eveline), w cudowną moc plastrów antycell jakoś nie wierzę, a o kocentracie antycellulitowym czytałam na kafeterii niepochlebne opinie. Zatem jestem fanką, ale tylko lipostopa z tej serii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 można się przyłączyć ? Nie waże się , waga nie jest ważna tylko to co widać :) fajnie by było gdybym miała lużne spodnie na urodziny czyli 12 października. Myślę ze chce schudnąc jakies 5 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Dzien dobry przy kawce dziewczynki Witam 2nowe koleżanki, humanke i effy Dziewczyny możecie mi nie wierzyć, ale ja przy swojej wadze nie praktycznie celulitu:D I to nie dzięki jakimś balsamom, tylko zwykłym peelingu z kawy:P Rewelacja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evcik 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam Was dziewczynki. Ale ciężko się wstaje przy takiej pogodzie :( Poziom mojego samopoczucia też spada. Ale dalej trzymam się diety. :) Kurcze, czas goni. W przyszłym tygodniu idę na praktyki, żegnaj długie spanie ;/. No i ten październik. Ale żeby już więcej nie zarażać pesymizmem, to życzę Wam miłego dnia :*:) Pebi, nie zazdroszczę Ci stresu, któlry Cię czeka, ale chyba wiesz o co walczysz:) Oby się udało.:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Oj Evcik cały czas się denerwuje na myśl o spotkaniu, a to już tylko 18dni:O Nie potrafię o niczym innym myśleć... Z tego co on pisze na prawdę mu zależy i kocha mnie za to jaka jestem a nie za wygląd, ale dla takiej desperatki jak ja to nie wystarczy:P Boję się i już nic tego nie zmieni:( Ciągle widzę te swoje faldy i ten tłuszcz i to mnie przeraza:( Momentami gdy już założe moje obcisle spodnie 42, to sobie mysle jaką ja już szczupła jestem, tyle mnie już mniej, ale gdy tylko spojrzę na laskę która ma rozmiar 36 i narzeka że jest gruba to się załamuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Pebi dobrze prawi , peeling z kawy to cud nad cudami :P ale eveline faktycznie bardzo przyjemne i efektywne szczegolnie na drugi dzien widac maja poprawe np ujędrniajac brzuch (moim ulubionym był ten fioletowy). zapomnialam juz o istnieniu peelingow- macie racje dziewczyny trzeba dzialac nawet jesli to tylko placebo- samopoczucie i tak lepsze!:P 7 z przodu dalej u mnie nie widać .Powoooli , waga niby idzie chociaz tak naprawde to od miesiaca jak nie dwóch stoi w miejscu w tych samych okolicach:( do tego teraz mam antybiotyk bo mam zapalenie ucha i skręca mnie co kilka godzin z bólu dopóki nie wezme czegos przeciwbolowego :O co Wy sie tak martwicie o to wstawanie? poki wakacje mozecie spac dluzej! przeciez wtedy sie mniej ma czasu na jedzenie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 stan na chwile obecna: danio 250 nektarynka 50 goląbek 300? 2 wafle ryzowe 60 = 660 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość never_more Napisano Wrzesień 7, 2009 Dzień Dobry oczywiście niedawno wstałam śniadanko: omlet z dwóch jajek plus serek wiejski i szczypiorek Ati Ati i Humanka ja przez pobyt w UK też straciłam panowanie nad wagą w zeszłym roku chudłam w Polsce, tyłam znowu w UK teraz tu jestem ponownie ale już uważam na to co jem przydałoby się pójść biegać dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evcik 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 EE dziś tylko się zmartwiłam wstawaniem, bo miałam na rano do dentysty. Straszna sprawa oczywiście ja się boję strasznie :P:P Ale przeżyłam i powiem Wam, że nie było czego się bać:D:D Do tej pory zjadłam płatki i wypiłam sok marchwiowy. Koło 15 jakiś obiad. I tak leci:P Niedługo będzie 3 tyg.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach