Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

otyła

Studentki! wracamy szczuplejsze w pazdzierniku.

Polecane posty

never_more - ja mam ostatnio mega lenia :classic_cool: i cholera nie chce mnie zostawić . o 16 zjadłam * 1banan 120kcal * 2 lizaki serduszka 40kcal suma = 160kcal kolacja 19 * 2plastry sera 150kcal * plasterek szynki - 50kcal * papryka + łyżeczka majonezu - 100kcal suma = 300kcal łącznie 870 + 460 = 1330kcal tak se ;) nie ma tragedii

Gość never_more
zjadłam 2 kostki czekolady mój chłopak otworzył mega mleczną czekoladę, która leżała w szafce pare miesięcy i zaczęły się tortury: zjeść ? nie zjeść ? zjeść . . . no i zjadłam :O ale . . . odpokutowałam :D szóstka Weidera plus dodatkowe ćwiczenia nóg nie musiałam się zmuszać zapomniałam, że miałam lenia dzisiaj

Witam wieczórkiem dziewczynki wieczorkiem, ja dzisiaj wysprzatałam cały domek i miałam gosci:) Otyla właśnie coś takiego jak Anyt wstawiła, ta trzecia najbardziej ja myślałam o prostej górze tak samo jak na dole, ale to wykończenie mi się tez bardzo podoba;)

Pebi87 - taki fason świetnie maskują brzuszek i wyszczupla biodra ;) yyyy godz temu zjadłam 2 lizaki 40kcal i gruszkę dużą 100kcal :/ i tak jak na weekend to jest spoko :classic_cool: znowu mam zamiar siedzieć do późna , a jutro spaaać do 10 przynajmniej :P ...

Dzien dobry dziewczynki🌻Dziś waga pokazała lekko ponad 84, no w końcu coś ruszyło:D Jeszcze tylko 19dni do spotkania:O Z jednej strony nie mogę doczekać się jak mnie przytuli, a z drugiej ogarnia mnie strach, tak się boję że nic z tego nie wyjdzie, że jeszcze stchorze przed samym spotkaniem:( Anyt ja właśnie mam coś w podobie bluzke, tylko na górze na prawie normalny rękawek, a ja chcialam taka żeby mi było ramiona widać, bo uważam że je mam już nawet szczupłe, no i do tego ładnie opalone:P Ati Ati zapomniałam Cie przywitac🌻 dla Ciebie kochana:)

o to fajny fason wyczaiłyście. nie mam nic w tym stylu, trzeba to zmienic kiedys! :P Skoro ma dodac pewnosci siebie i beztroski zwiazanej z tym kompleksem. ja zawsze nosilam na gorze zwiewne worki , byleby nic sie nie opinalo , ale to tez dodaje kilogramow Pebi pebi bedzie dobrze ,waga leci! :)

Dzień dobry dziewczyny! Z rana za oknem szaro-buro, ale mój nowy pomysł śniadaniowy bardzo mi humor poprawił. 2 starte jabuszka posypane cynamonem, mniam mniam. Wyczytałam, że cynamon zawiera chrom i jeszcze bardziej go za to polubilam. No i podobno afrodyzjak, ale to odkryli hiszpańscy naukowcy, a jak wiadomo na Południowców wszystko lub prawie wszystko tak działa :D. Pebi, spokojnie, co Ci przeznaczone, to z pewnością Cię nie minie - wiem z atopsji. Trzeba pieczołowicie zbierać każdą chwilę szczęścia i nie martwić się na zapas. Otyla, muzycznie to u mnie różnie. Ostatnio wróciłam do "czy te oczy mogą kłamać" Raz Dwa Trzy, niesamowity album. Czy w Waszych ośrodkach akademickich też jest taka moda, żeby puszczać na studenckich imprezach disco polo:)? We Wrocku się to zdarza, ale nie we wszystkich klubach. Traktujemy to raczej w kategoriach żartu. Fajna ta tuniczka. Jednak ja się raczej bardziej obciśle noszę - z tego fasonu mam może ze dwie, trzy bluzki. Od kiedy kolega oświecił mnie jak mężczyźni szaleją na punkcie figury klepsydry jeszcze chętniej sięgam po obciślejszą górę. Wydłuża ciało i wyszczupla - pod warunkiem, że jest w barwach obornnych :). Choć brzuszek też mam, w zasadzie taką fałdkę, żartobliwie nazywaną przeze mnie fałdką be :) Antyram, Never i cała reszta - a propos słodkich pokus. Podchodziła dotąd do tego tematu z dystansem, ale rozmawiałam z osobą, która stosowała i powterdza. Podobno znacznie maleję apetyt na słodkości po produktach Herbalife. Skusiłabym się, ale nie podołam finansowo jak idzie o całą kurację.

Hej Dziewczyny, bluzeczka bardzo fajna. Ja dzis się trochę gorzej czuję, hehe. Jak dojdę do siebie, to napiszę więcej. Miłego dnia :)

hej! Pebi liczę na Twój mały budzik chętnie wezmę go w leasing od 21. 09 ;) Strach przed czymś nowym nieznanym to norma nawet nie próbuj tchórzyć bo będziesz tego żałować jak nie spróbujesz. Mnie taka "randka w ciemno" odblokowała po długim okresie bycia singielką (po urazowo) Bluzki super:) mam taką tuniczkę tygryska tylko szarą otyła na mnie metoda "zakochanie" i metoda "porażka" nie działa ;) za to działa metoda "robota": wczoraj brutalnie zostałam zwleczona z łóżka o godzinie 6.22 i zaprzęgnięta do pracy. Przez moje biedne łapki przeszło 2,5 tony podstawy wyżywienia rasowego Polaka (ziemniaki). Najlepsza była motywacja mojego brata " Z tych ziemniaków kiedyś będzie vodka" ehhh... patologia ;] Dzisiaj ledwo co ręce podnoszę do góry...wczoraj nic nie jadłam nie miałam siły i czasu (jedyna zaleta ). Nikt już mnie z innego wymiaru nie wyrywał wake-up 10.20 ;) śniadanko mussli (moje kochane) z jogurtem, jabłuszko ;) do tego trochę muzy : Gossip co do innych : -->na popłakanie i przemyślenia Anka Dąbrowska -->na relax Duffy, Mayc Grey, -->na wkuwanie katie Melua lub Erika Badu akademikowy standard 24h na dobę http://www.youtube.com/watch?v=PlRIoEu7ucA never more łączę sie z Tobą w bólu październikowego wstawania ;) Ati Ati też uwielbiam cynamon ale że to afrodyzjak nie byłam świadoma aż mnie naszła ochota na grzańca bo zimno jak nie wiem co ;/

Żaczka - :D z tą wódką :classic_cool: dobre haha , ja tydzień temu :D zbierałam ziemniaki , ciężka fizyczna robota :P cały tydzień trzymały mnie zakwasy ;) co do dzisiejszego jadłospisu to porażka , nie chcę się dobijać licząc kcal ... obudziłam się po 6 ... przez 30min próbowałam zasnąć - bezskutecznie ... Jutro wybieram się na zakupy (przynajmniej minie mi przedpołudnie bo w tym czasie najwięcej wcinam :P) kosmetyczne głównie , ostatnio zaniedbałam się z lekka :( . Muszę kupić farbę do włosów , no a niedługo czeka mnie strzyżenie u fryzjera bo już nie mogę na siebie patrzeć ;) . U mnie leje deszcz , pogoda jest paskudna ... jesień...

Cześć Dziewczyny :) Ale się tu rwarno zrobiło :) Witam nowe Dziewczyny 🌻 Podziwiam za te stracone 18 kg ...wow !!! Co do mnie, to dodałam do mojej dietki węglowodany w postaci banana na śniadanie, a więc jestem teraz na niskowęglowodanowej, Atkinsem tego nazwać nie można. Teraz nawet jem zupkę jarzynową własnoręcznie upichconą :) Szykuje mi się dzisiaj aktywna noc, bo mój facet nareszcie wrócił ;) Zamierzam spalić całą masę kalorii ;) ;) Ciągle zawiesza mi się komputer, co napiszę 2 zdania muszę go resetować, można zwariować...

Gość never_more
Witajcie :classic_cool: dzień jak co dzień w UK - pada (i jak w filmie Forrest Gump, można wyróżnić tutaj wiele rodzajów deszczu) wstawanie z łóżka, gdy za oknem żywioł szaleje to masakra nic tylko by się jadło słodycze :P chyba się nigdy nie przyzwyczaję do tej pogody tutaj nawet w lutym chodzą w krótkim rękawku albo w sandałach - japonkach dzieci, noworodki, bez skarpet i czapeczek gdy szaleje wichura - standard Pebi87 - nie bój się, na pewno wszystko pójdzie dobrze 🌼 Żaczka :classic_cool: jesteśmy tu największymi śpiochami będzie ciężko sie przestawić A*N*Y*T*R*A*M ja jak wrócę, tez chcę iść do fryzjera, nowa figura :P nowa fryzurka Elena2525 teraz będziesz mogła uprawiać swój ulubiony sport :P :D

jestem złamasem :O Żaczka fajna ta wasza tradycja rodzinna :D nie mam zbytnio czasu by skrobnąć, ale waga stoi i motywacja spada za to przyjemnie jest poczytać, że wam dobrze idzie :D:D trzymam kciuki i skrobne coś więcej jak będę miała chwile :) ściskam 🌻

2 jogurty 400 kcal 2 nektarynki 100 kcal obiad :ziemniaki mizeria duszone mieso 500? 4 nektarynki 200 kcal =1200 kcal baardzo na oko liczone. ati ati, absolutnie discopolo chyba nigdy nie wyjdzie z akademickich kregow. Ja mysle ze robia tak "dj'e z jajami' bo inni traktuja to chyba w kategorii obciach roku:P żaczka , przebój super, nie znalam tego! rozprzestrzenie w swoim środowisku :classic_cool::) oczywiscie jak zdam poprawki bo narazie imprezowanie mi totalnie wylecialo z glowy:( z rejestru, pewnie przez niedziele... wstawaj! nie ma co jeszcze upadac niizej trzeba wracac do diety 🌻

Hey dziewuszki ja tak na chwilke, dziękuję wszystkim życzliwym🌻 On już odlicza dni do spotkania, ja w sumie tez ale i tak strach jest:(

hej , ja też tylko na chwilę , podsumowując dzień zaliczam do straconych ... jedyny plus to ten , że zastosowałam balsam wyszczuplający ;) i wypiłam czerwoną herbate ... ale jutro jest nowy dzień i nowa szansa ;) na pokonanie własnych słabości ... dobranoc :*

A*N*Y*T*R*A*M, podsunęłaś ciekawą kwestię co do tego balsamu. Wierzycie w skuteczność tych wszystkich basamów wyszczuplająco-ujędrniających? Wiadomo, że mają działanie wyłącznie wspomagające, cudów nie ma. Ja była raczej sceptykiem - sądziłam, że ewentualne efekty dają zmiana odżywiania+ruch+masaż, ewentualnie placebo, specyfik raczej nie. Ale Lipostopem z ciemnozielonej serii Eveline jestem zachwycona. Stosuję od lutego, tuba za tubą i wydaje mi się, że wraz z treningiem siłowym to zabójczy duet.

Gość humanka
Witam. Chociaż już nie cały miesiąc do października ale i tak się do Was przyłącze. Chciałabym schudnąć ok 10 kg wiem że do początku roku akademickiego mi się to nie uda ale może jakieś 3-4 chociaż. Po powrocie z USA przybyło mi się troszkę... kiedyś udało mi sie schudnąć 12 kg ale ostatnio jakoś nie mam siły na diety i wszystko odpuszczam. Mam nadzieje, że może ten topik mi pomoże. 10 listopada lece do Madrytu więc do tego czasu postaram się chociaż o 5 z przodu na wadze :) 07.09.09 168cm-65 kg cel 55 kg

Gość never_more
Ati Ati ja też stosuję balsamy z Eveline (miałam jasnozielone i biały, teraz stosuję jakis biało-czerwony) ogólnie bez ćwiczeń, masaży rewelacji nie będzie kiedyś wydałam ciężko zaoszczędzoną kasę na drogie kosmetyki z Vichy (Liposyne i Lipometric) efekt żaden :O a te z Eveline są przynajmniej tanie (w Rossmanie na pewno) dzisiaj znowu skubnęłam czekolady ale zrobiłam dwie serie szóstki Weidera i inne ćwiczenia, na rozgrzeszenie :) nie łatwo jest żyć bez węgli

Gość never_more
jak wrócę do kraju to na pewno zajrzę do rossmana i zakupię tą serię Lipostop bo jeszcze nie testowałam

Humanka, witataj wśród nas! Ja też parę lat temu pobyt w US przypłaciłam przybraniem na wadze. Ciężko się przed tym ustrzec, specyficzne jedzenie, no i tyle różnych kuchni z całego świata w jednym kraju. Never, koncentrat lipostop naprawdę z czystym sumieniem polecam. Reszty kosmetyków z serii nie znam, bo do biustu uzywam rózowego serum ( też z Eveline), w cudowną moc plastrów antycell jakoś nie wierzę, a o kocentracie antycellulitowym czytałam na kafeterii niepochlebne opinie. Zatem jestem fanką, ale tylko lipostopa z tej serii.

można się przyłączyć ? Nie waże się , waga nie jest ważna tylko to co widać :) fajnie by było gdybym miała lużne spodnie na urodziny czyli 12 października. Myślę ze chce schudnąc jakies 5 kg :)

Dzien dobry przy kawce dziewczynki🌻 Witam 2nowe koleżanki, humanke i effy🖐️ Dziewczyny możecie mi nie wierzyć, ale ja przy swojej wadze nie praktycznie celulitu:D I to nie dzięki jakimś balsamom, tylko zwykłym peelingu z kawy:P Rewelacja:D

Witam Was dziewczynki. Ale ciężko się wstaje przy takiej pogodzie :( Poziom mojego samopoczucia też spada. Ale dalej trzymam się diety. :) Kurcze, czas goni. W przyszłym tygodniu idę na praktyki, żegnaj długie spanie ;/. No i ten październik. Ale żeby już więcej nie zarażać pesymizmem, to życzę Wam miłego dnia :*:) Pebi, nie zazdroszczę Ci stresu, któlry Cię czeka, ale chyba wiesz o co walczysz:) Oby się udało.:):)

Oj Evcik cały czas się denerwuje na myśl o spotkaniu, a to już tylko 18dni:O Nie potrafię o niczym innym myśleć... Z tego co on pisze na prawdę mu zależy i kocha mnie za to jaka jestem a nie za wygląd, ale dla takiej desperatki jak ja to nie wystarczy:P Boję się i już nic tego nie zmieni:( Ciągle widzę te swoje faldy i ten tłuszcz i to mnie przeraza:( Momentami gdy już założe moje obcisle spodnie 42, to sobie mysle jaką ja już szczupła jestem, tyle mnie już mniej, ale gdy tylko spojrzę na laskę która ma rozmiar 36 i narzeka że jest gruba to się załamuje:(

Pebi dobrze prawi , peeling z kawy to cud nad cudami :P ale eveline faktycznie bardzo przyjemne i efektywne szczegolnie na drugi dzien widac maja poprawe np ujędrniajac brzuch (moim ulubionym był ten fioletowy). zapomnialam juz o istnieniu peelingow- macie racje dziewczyny trzeba dzialac nawet jesli to tylko placebo- samopoczucie i tak lepsze!:P 7 z przodu dalej u mnie nie widać .Powoooli , waga niby idzie chociaz tak naprawde to od miesiaca jak nie dwóch stoi w miejscu w tych samych okolicach:( do tego teraz mam antybiotyk bo mam zapalenie ucha i skręca mnie co kilka godzin z bólu dopóki nie wezme czegos przeciwbolowego :O co Wy sie tak martwicie o to wstawanie? poki wakacje mozecie spac dluzej! przeciez wtedy sie mniej ma czasu na jedzenie:P

stan na chwile obecna: danio 250 nektarynka 50 goląbek 300? 2 wafle ryzowe 60 = 660 kcal

Gość never_more
Dzień Dobry :classic_cool: oczywiście niedawno wstałam śniadanko: omlet z dwóch jajek plus serek wiejski i szczypiorek Ati Ati i Humanka ja przez pobyt w UK też straciłam panowanie nad wagą w zeszłym roku chudłam w Polsce, tyłam znowu w UK teraz tu jestem ponownie ale już uważam na to co jem przydałoby się pójść biegać dzisiaj

EE dziś tylko się zmartwiłam wstawaniem, bo miałam na rano do dentysty. Straszna sprawa oczywiście ja się boję strasznie :P:P Ale przeżyłam i powiem Wam, że nie było czego się bać:D:D Do tej pory zjadłam płatki i wypiłam sok marchwiowy. Koło 15 jakiś obiad. I tak leci:P Niedługo będzie 3 tyg.:P