never_more 0 Napisano Październik 22, 2009 Sonea21 przejrzałam sobie na google grafika i własnie chodzi mi o zrobienie tego szpagatu tureckiego ale to nie lada wyczyn :D :D spojrzcie na to :D :D masakra http://c.wrzuta.pl/wi15004/0158f62600269f0e49be8a2e/0/szpagat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 22, 2009 Wow. No dziewczyna niezła! Ten prawie szpagat na prawą nogę, to mniej więcej coś takiego: http://akrobatyka.ugu.pl/images/szpagat_francuski.jpg tyle, że moja lewa noga z tyłu nie jest tak jak u niej piątą do góry, a trochę w bok, bo tak łatwiej:P do jej poziomu jeszcze mi trochę zostało, ale z miesiąc i pochwalę się Wam taką fotą, tyle że sowją:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Październik 22, 2009 Niezłe wygibasy, wow :D. Sonea, musisz być gibka, że ho ho. Bardzo mi się podoba callanetics. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 23, 2009 Hej :) Sonea, ten link w ogóle mi się nie otwiera :( Tak, jak obiecałam sobie i Wam, od dzisiaj biorę się za siebie :) Na dzisiaj planuję ścisłą dietę, propozycji zakupu słodyczy i świeżutkiego pieczywa powiedziałam stanowcze NIE !!! Pierwszy krok za mną, bo jak nie mam w domu pokus to jest trochę łatwiej :) Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A*N*Y*T*R*A*M 0 Napisano Październik 23, 2009 Ati Ati - to serum do biustu z eveline to różowe? jeżeli tak to też je kiedyś stosowałam i też wspominam pozytywnie . Jak będę miała przypływ gotówki to sobie kupie :P bo na razie u mnie cienko z kasą . AAAAAaaaaj dziewczyny wczoraj nieźle nagrzeszyłam wieczorem uuuu duuużo kcal zjadłam na kolację . Ale co tam było minęło dzisiaj posłusznie wróciłam do diety , aż mnie mdli jak pomyśle sobie o słodkim i dobrze :P Dawno nie wyliczałam co dokładnie zjadłam , a dzisiaj miałam czas więc jak na razie pochłonęłam : śniadanie po 9 : *kawa z mlekiem 20kcal *1cienka kromka razowca - 40kcal *1jajko gotowane - 75kcal *1łyżeczka sosu greckiego - 18kcal *1plaster pomidora 10kcal *1plaster polędwicy z indyka 10kcal suma = 180kcal obiad o 12 *porcja zupy marchew + fasola szparagowa na kostce - 115kcal *porcja gotowanego kurczaka - 115kcal suma = 230kcal podwieczorek o 15 : *100gram jabłka - 50kcal *50gram jog. jagodowego - 45kcal *10gram musli - 40kcal *kawa z mlekiem 20kcal suma = 160kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Październik 23, 2009 Witam kochane:) ja na razie tylko się melduje, że jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 23, 2009 A mówiłam, że nie chcę żadnych słodyczy w domu...i tak kupił... Ale nie jest źle... Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia, naprawdę mało zjadłam, a jutro i pojutrze będę na uczelni, więc może dam radę coś zrzucić :) Anyt, widzę, że nie jestem jedyna, też wczoraj grzeszyłam, zresztą przez ostatnie dwa dni się opychałam...najwyraźniej było mi tego trzeba...taraz wróciłam na właściwy tor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Październik 23, 2009 witajcie pierwszy tydzień praktyk mam za sobą myślałam, że wstawanie o 6 rano mnie wykończy a tu miła niespodzianka - nie było tak źle zobaczymy jak dalej pójdzie :P (praktyki mam juz do konca sesji zimowej) z jedzeniem w miarę grzecznie skubnęłam trochę słodkowści ale w granicach rozsądku nie obżarłam się węglowodanami trochę się obawiam jutrzejszego dnia bo kroi się imprezka i wiadomo weekend niestety nadal mi się nie chce ćwiczyć po tym rowerze mam dość i znowu rozbuduję sobie nogi przymierzyłam sobie getry ale doczekałam się wielkiego rozczarowania :O zrobię sobie fotkę i wam wyślę ocenicie same czy tak w ogóle można się komuś pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Październik 24, 2009 Hej Kochane! Jak w-end? U mnie grzesznie, ale tylko wczoraj wieczorem. Impreza, więc alko, a przy alko - wiaodmo - słone śmieci i łakocie. Ale od 23 do 3 ostre tańce, może choć trochę spaliłam. Dziś już po gimnastyce, a wieczorem na szczęście tylko tańce. Na obiad mieliśmy zapiekanki - dla mężczyzny na bagietce, dla mnie na przełnoziarnistym chlebie. Pycha. ANytram, właśnie to różowe serum. Zapach też lubię. Jakby fjołkowy. W październiku z finansami zawsze krucho. Na szczęście mój wydział opublikował już listę rankingową, więc niebawem stypa naukowa przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 25, 2009 Witam :) Nareszcie w domu. Po całym dniu na uczelni nadal nie mam wszystkich wpisów... Mam dość, ale ważne, że weekend za mną :) Dietetycznie ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 25, 2009 Witam:) Powiedzieć, że weekend dietetycznie ok, to jak dal mnie mega wyczyn.. i oczywiście ja nie podołałam:P ale dużo się ruszałam i ćwiczyłam, więc sama sobie daję rozgrzeszenie:P Za to od jutra(ile razy ja już to mówiłam) biorę się intensywnie za siebie. Wymyśliłam sobie, że trzy dni będę na samych sokach warzywnych, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 26, 2009 Dzień dobry:) Zaraz lecę na uczelnie, za mną tylko zielona herbat, na zajęcia zapakowany sok marchwiowy i jabłkowy. Czekam dalej na opinie o trzech dniach na sokach. Powodzenia wszystkim w nowym tygodniu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Październik 26, 2009 witajcie dziewczyny u mnie masakra dopadło mnie jakieś zatrucie pokarmowe albo grypa żołądkowa trudno powiedziec co to ale skutki znacie nic nie mogę przełknąć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Październik 26, 2009 Never, 3maj się. Może jakiś mocny alkohol by pomógł? Elena, już wpisy? Kurcze, przecież rok się dopiero zaczął... hm... miesiąc już upłynął, ale u mnie przez praktyki czas bardzo szybko mknie. Sonea, diety mono są powszechnie krytykowane. Rozregulowują metabolizm, generują efekt jo jo. Ale szybko widać efekty. Ja we wakacje zrobiłam przed ważnym wyjazdem tak, że jeden dzień głodówka, drugi tylko warzywa, trzeci owoce, a czwarty kefir z jabłkiem i cynamonem na śniadanie, obiad, kolację. Głupie, acz skuteczne przy chrapce na szybki i krótkotrwały efekt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 26, 2009 Hej :) Tak, już wpisy , do końca tego miesiąca mamy termin oddania indeksów do dziekanatu. Masakra, wykładowcy traktują nas jak insekty, których chcieliby się pozbyć, ciągle ich nie ma, każą przyjść za 1,5 h, a potem bezczelnie stwierdzają, że teraz to mają przerwę...i tak w kółko... Szkoda gadać... Ale za to nie miałam w ogóle czasu, żeby jeść, do domu wracałam padnięta i dlatego weekend był "dietetycznie ok" :) Dzisiaj też nawet nieźle mi poszło, chociaż byłam w domu. Sonea, zgadzam się z Ati, też nie polecam żadnych diet cud, głodówek itd. Potem rzucasz się na jedenie jak wilk, a organizm masowo wszystko magazynuje na wypadek kolejnej głodówki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 26, 2009 Never, życzę szybkiego powrotu do formy Mam nadzieję, że już Ci lepiej :) Jak tam Twoja metamorfoza..? Jakieś nowe kroki w tym kierunku..? Czekam na relację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Październik 27, 2009 hej ledwo żyję :O :O wczoraj tak mi poskręcało jelita, że myślałam o wzywaniu pogotowia dzisiaj trochę lepiej ale nawet nie mogę się wyprostować bo zaraz mnie cały brzuch boli Ati Ati słyszałam, że mocny alkohol z dodatkiem pieprzu pomaga ale wolę nie ryzykować na taki podrażniony i pusty żołądek bo to może się jeszcze gorzej skończyć Elena jak na razie z metamorfozy nici dopóki nie schudnę u fryzjera byłam ale tylko "odświeżyłam" włosy żadnej nowej fryzurki czy koloru z makijażem gorzej bo jest to ostatnia myśl o której myślę o 6 rano kiedy wstaję na praktyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 27, 2009 Hej dziewczyny:) never_more, ślę wirtulane uściski i życzę szybkiego ozdrowienia. Po przeczytaniu waszych uwag o poście, skończyłam na jednym dniu o sokach, a dziś już zdrowo się odżywiam i się tego trzymam. Ja też mam praktyki jak parę dziewczyn tutaj w szkole:) Moje pierwsze bardzo mi się podobały i podczas nich, chyba z nerwów, naturalnie i bez żadnego wysiłku schudłam 2kg:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 27, 2009 Never, Kochana, bardzo mi przykro, że jeszcze Ci nie przeszło :( Słyszałam, że na takie zatrucia, kiedy żołądek nie przyjmuje żadnego jedzenia najlepsza jest cola i flipsy...głupio brzmi, ale kilka osób mówiło mi że cola, rzeczywiście jest świetna na zatrucia, a flipsy, chyba dlatego, że to coś naturalnego, kukurydza, nie podrażniają żołądka... O alkoholu nie słyszałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 27, 2009 Sonea, gratuluję udanego 1-go dnia praktyk :) Kurcze, 2 kg...też bym tak chciała, tylko, że ja na ogół zajadam stres...:( Never, wiesz, z tą metamorfozą to wiem, że to nie najlepszy moment, ale będę Cię gnębić do skutku :) Nie ma nic gorszego niż myślenie o zrobieniu czegoś, kiedy na samym myśleniu się kończy...łatwo jest coś odkładać do jutra, do poniedziałku, tak jak wszystkie najczęściej robimy z dietami...dlatego nadal tu jesteśmy, właśnie przez ciągłe odkładanie... Zanim się obejrzysz miną lata, już zresztą minęły...potem będziesz grubo po 30-tce, nagle okaże się że to wszystko wcale nie jest takie trudne i nie będziesz sobie mogła darować tego, że straciłaś te wszystkie lata, kiedy mogłaś czuć się o wiele atrakcyjniej i mieć wyższą samoocenę... Nie chcę Ci teraz robić wykładu, ale miałaś iść do fryzjera i coś zmienić. Nie czekaj aż schudniesz żeby coś zmienić...zmień coś i to da Ci motywację, żeby schudnąć... To naprawdę działa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 27, 2009 Elena2525, dzięki:) Tyle, że swoje pierwsze praktyki miałam w zeszłym semestrze, we wrześniu drugie, a teraz równolegle z zajęciami ciągnę trzecie:P Twój wpis o metamorfozie przekonujący jest. Chyba też wezmę go do siebie:) Poza tym dziś dowiedziałam się, że umiem siedzieć w kwiecie lotosu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Październik 28, 2009 Dzien dobry kochane Ja was czytam na bieżąco, ale jakoś tak humoru nie mam pisac... Dietka dobrze nie licząc niedzieli:P Ale waga na szczęście ruszyła w dół:) Wczoraj u nas w sklepie przymierzałam fajny plaszczyk i rozmiar L na mnie wszedł, trochę był taki ciasny, ale przymierzyłam XL i był za duży:D Może dziś pójdę załatwić sobie staż w szkole podstawowej, ale jeszcze nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ati Ati 0 Napisano Październik 28, 2009 Elena, a ja słyszłam, że życie zaczyna się właśnie po 30-stce. No przynajmniej w grupie zawodowej, do której pretenduję (tj.prawnicy). Nim człowiek stanie na nogi, 30 wiosen upływa, taka prawda. Nie da się ukryć, że na fajny wygląd potrzebne pieniążki. Nawet najbardziej wychudzona,a niezadbana nie będzie wyglądała tak jak wygląda puchata dziewczyna czy była dziewczyna Tomka Kammela. Swoja drogą nikomu tak się nie dziwię jak jej, że czegoś ze sobą nie zrobi. W czasach prosperity i świetności mogła sobie pozowlić na wszystko. A nie zrobiła nic. Sonea, lotos? SUper. A jak idzie ten wystrzałowy szpagacik? Pebi, dlaczego nie masz humoru pisać? Piszmy, piszmy - koniecznie. Nie ma się co sugerwać tym, że październik się kończy - miesiąc tak,a nasz topic nie. Fajny pomysł na danie w porze obiadowej. Serek wiejski - 3/4 kubka, wtarte do niego małe jabłko, a do tego cynamon. Dziś konsumowałam w kancelarii i dawno nic mi tak nie smakowało. Zmykam ćwiczyć. Pozdrowienia Moje Drogie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Październik 28, 2009 witajcie wracam do żywych (bynajmniej nie z powodu kaca :P) stanęłam dzisiaj rano w szpitalu na wadze byłam mega na czczo po dwóch dniach głodówki i urzędowaniu w ubikacji i . . . 56,5 kg ! z 59 kg jeszcze w zeszłym tyg nieźle mnie sponiewierało ale to tylko utrata wody pod koniec praktyk było już nieco ponad 57 kg ale nie mam zamiaru tego nadrabiać tzn. nadrobiłam płyny i elektrolity ale kg już nie chcę :) Elena2525 wiem, wiem co do tego wygladu itd zawsze znajdzie sie wymówkę a szczególnie ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
never_more 0 Napisano Październik 28, 2009 i dość już narzekania na wygląd (pewnie już pisałam to parę stron wcześniej :P koleżanki mi zaczęły mówić, jaka to chuda jestem (masakra) ale to też teraz przez te rewolucje żołądkowe zbieram się do spania bo jutro trzeba wstać wcześnie na praktyki, właśnie się kończy drugi tydzień na chirurgii dziecięcej ale się wynudziłam tam ale to przez to, że nie mam podejścia do dzieci trzymajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evcik 0 Napisano Październik 28, 2009 hej dziewczyny no coz musze sie przyznac 2 dni wpadek za mną... nie daję rady :P co tu robić z sobą? nie ma sił chyba, a wiem, że muszę. Cieszę się, że u Was dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi87 0 Napisano Październik 29, 2009 Dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sonea21 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam wszystkich:) Coś mi stronka nie działa- brakuje opcji wyboru strony, więc nie mogę przeczytać waszych wpisów. U mnie dietetycznie nie najgorzej, poza kilkoma racuchami i paroma czipsami:P Za to ćwiczyłam 4 godziny:D Jak ja się cieszę, że weekend tuż tuż:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evcik 0 Napisano Październik 30, 2009 faktycznie cos sie dzialo ze stroną :P U mnie wpadki same, mam nadzieję, że dziś już się wezmę za siebie :) Miłego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elena2525 0 Napisano Październik 30, 2009 Hej :) Też miałam wczoraj problemy ze stronką... Ati, no co Ty? Co ma piernik do wiatraka, przecież ja nie o tym, kiedy zaczyna się życie w różnych grupach zawodowych, ale o tym, że każda dziewczyna powinna czuć się atrakcyjnie, nikt nie powinien czuć się gorszy, kiedy stoi obok odwalonych panienek na imprezie. To, co napisałam wcześniej o odkładaniu zmian na wieczne jutro to dlatego, że mam koleżankę, nawet wizualnie podobną do Never. Byłyśmy w tym roku na wyjeździe w kilka dziewczyn i ona właśnie stwierdziła, że nigdy się nie maluje, bo chyba nie potrafi. Włosy ma zawsze związne w kitkę, jeansy, bluza....podoba jejsię ktoś z jej otoczenia, więc stwierdziłyśmy, że zrobimy jej metamorfozę, oczywiście wypozażone byłyśmy w cały asortyment z prostownicą włącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach