Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martulencja

sex z koleżanką... oh

Polecane posty

Gość romanssss
nie rob nic pochopnie i pod wplywem emocjiii tak czy siak, dobrego wyboru zycze i dodam ten topik do ulubionych i jutro zagladne

Gość david26...
Olej tego faceta. Żeby facetowi przeszkadzalo jak na pozegnanie dajecie sobie buziaka w policzek... No kto to widział, pozatym jak mowisz że Cie szarpał i miałas siniaki,to nad czym Ty sie zastanawiasz.. i że jeszcze w łóżku kiepski... Fakt z Monią dzieci nie bedzie,ale jestes jeszcze młoda i powinnaś skorzystać z okazji i poużywać z kobietą która wie jak Cie zaspokoić. A z czsem poznasz faceta który bedzie wiedział jak działa kobieta i jak mu opowiesz igraszki z Moniką to tylko go to podnieci i bedzie to wstęp do gry wstepnej. Pozdrawiam i chętnie bym was podglądał :)

jestem w szoku, prawie wszyscy faceci na ty forum są normalni (czyli nie robą problemu z przespaniem się z dziewczyną) dlaczego ja trafiłam na tego nienormalnego. myślałam że nikt nie da mi sensownej rady, ale jestem mile zaskoczona jeszcze raz dzięki

Gość trzymamy wszyscy kciuki
że dokonasz właściwego wyboru. Czasem warto stracić dwa lata, niż potem żałować za kilka lat, że coś Cie omineło w życiu. A Monia to podejrzewałem że bedzie chętna skoro pierwsza zaczeła :) Pewnie juz wcześniej chciała Cie spróbować. ehhh że mnie tam nie było... keep dreeeeeming.....

Gość waawaaweewaa
chore:o

Gość a Ewa
nie ma racji !!! :P

Gość waawaaweewaa
jego podejscie...z Toba wszystko ok, mi by nie przeszkadzalo jakby moja kobieta miala takie jedno przezycie, gorzej jakby zaczela unikac zblizen ze mna na czesc kogos, wtedy moglaby sie rodzic zazdrosc

Gość waawaaweewaa
nie martw sie marta, jestem pewien, ze znajdziesz sobie kogos normalnego :) glowa do gory i do przodu, czas sie obudzic z tego koszmaru:)

Gość abckkk
nudne to juz..wezcie skonczcie

Gość waawaaweewaa
nie podoba sie to nie czytaj, tani prowokatorze

jutro wam napiszę dokładnie co z chłopakiem po rozmowie "wychowawczej" i pogadam od razu z dziewczynami i wam napiszę co i jak wyszło

Gość wytłumacz mu
ze seks kobiety z kobietą to nie zdrada i niech sie idzie przespać z facetem jak chce sie zemścić, tylko niech Ci już wiecej siniaków nie nabija !!!

Gość hehe33
" no tak nie znasz mojego chłopaka dlatego piszesz takie bzdury, uważasz że to wszystko jest takie proste, że chciałam się ruchać z koleżanką i teraz robie z siebie biedaczke. mam gdzieś co myslisz, bo rozumujesz jak typowy samiec. " Ta zdecydowanie jak typowy samiec bo uważam seks z obcą osobą za zdradę. No kurwa kobieto czy Ty naprawdę masz rozum między nogami? Pisać nie umiesz, myśleć logicznie chyba też nie za bardzo.

jesteś lezbą wal się z nią chłopaka zostaw szkoda gościa niech sobie znajdzie normalną jeśli się kochać to tylko z facetem

ej nie jestem lezbijką, chociaż nic do nich nie mam, chce mieć meża dzieci i strasznie mnie podnieca sex z facetem, tylko z tym moim chłopakiem tak jakoś wyszło, w sumie to już sie od dawna między nami psuło, ale to nie ważne...

Gość hehe33
Chodziło mi o sex pozazwiązkowy.

nie zdradziłam chłopaka z nikim poza Moniką, a jak wyjdzie tak że wszystko sobie wyjaśnimy i zostaniemy razem to na pewno już wiecej zdrad nie bedzie, przynajmniej z mojej strony

Gość hehe33
No to brzmi znacznie lepiej. Chociaż o tyle dobrze, ale nie męcz się z damskim bokserem, tylko znajdź normalnego. I go już nie zdradzaj ; )

Gość aniadania
mysle ze gdyby on sie przespał z facetem traktowalaby to jako zdrade bo sex z kimkolwiek to zdrada .... to chyba logiczne ;/

Gorzej byłoby, gdybyś zdradziła go z facetem. Zawsze to można podciągnąć pod "eksperymenty". Facet też się boi, że nie spełni oczekiwań i to może być problem. Jeżeli chodzi o Twój przypadek, to mógłbym potraktować ją nie jako konkurentkę, ale uzupełnienie Twojego życia seksualnego, eksperyment. Ale ja wiem, że w pewnych sprawach kobieta nigdy minie dorówna i odwrotnie. To zupełnie inna bajka. Myślę, że powinnaś być z nim szczera, może Ciebie zaskoczyć. Nawet jeżeli źle pójdzie, to czasami lepiej jest zacząć od nowa niż grzęznąć w bagnie.

Gość a sex z renią
seks z ręką to też zdrada ?

Gość aniadania
sex z reką to masturbacja kurde;/ czy dzieci tu siedzą ?

Gość sex kobity z kobita
TO NIE ZDRADA !!!

Gość aniadania
powiedzial co wiedzial hahahahaha