Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazma z lasu

Ilu miałyście facetów do dnia dzisiejszego?

Polecane posty

Gość Nie obchodzi mnie co myślisz
Byłam z 6. Z czterema średnio 10 miesięcy, z jednym miesiąc, z ostatnim jestem do dnia dzisiejszego. A spałam z trzema.

Gość Nie obchodzi mnie co myślisz
aha mam 23 lata

Gość perełka 20
2 facetów, z żadnym nie spałam

Gość Asisko 111111111111111111117
Ja mam 17 lat i mialam 9. W te wakacje hihi juz spalam z 4 ale mam zamiar jeszcze poszalec w weekand. Jestem mloda i nie chce martnonawic zycia!!

Gość swirka
ja bede miała 17 sierpnia 17 lat i miałam 15 chłopaków i robiłam to z 5 w ciągu roku

zastanawia mnie ile osób tutaj mówi prawdę... ejj no sorry ale jak czytam ze laska ma 17 lat i z 15 spała!!! traktuję to jak sport, hobby czy nie wiem co....

Gość 23 lata
obecny jest 6 .. i raczej to nie bedzie koniec ..

Gość tribum
Kobieta. 34 lata. 16 partnerów w tym 4 stałe związki. reszta "jednorazówki" (najczęściej żonaci).

Gość zona_strachu
ja też policzyłam. 31 facetów. wiek 35 lat. Mąż wie o 5 w stałych związkach. Nie ma pojęcia o reszcie. O seksie ja plus dwóch facetów też nie wie. A trwało to ponad 2 lata. I niech tak zostanie. Policzcie...ale sie nigdy do wszystkiego nie przyznawajcie. NIGDY. Żaden facet nie zniesie waszej przeszłości. A prawie każda z nas ma wiele za paznokciami w swoim wieku. :-)

Gość brokuł zielony
1 :D

Gość Ekspert z wiarą
Poznałem taką co miała 30lat i 3 na koncie. Nawet jej uwierzyłem. Co mi tam, następnemu powie że 4.

Ja mialam ponad 50 facetow :P i co mi tam :D za mlodu trzeba wyszalec sie. Od 5 lat jestem wspaniala zona i matka.

Gość MIALAM OKOLO 50-80 MAM 20 LAT
NICZEGO NIE ZALUJE I OKOLO 10-15 KOBIET

Gość ona3334
komu by się chciało liczyć. plus minus 20 chyba. 26 lat. kiedys z obecnym mężem gadaliśmy o swoich doświadczeniach w seksie grupowym i aż mi było głupio z moim jednym marnym trójkątem z dwoma facetami przy jego przeżyciach.. prawiczki na drzewo! ja tam nigdy nikomu nie wmawiałam, że jestem dziewicą, ale tez się nigdy nie spotykałam z seksualnymi nieudacznikami o mizernych członkach, którzy czuja się przerażeni konkurencją

Gość lubię sexxxxxxxxxx

Gość Grzeczna111
2 pseudozwiązki, kilkunastu bliższych znajomych (na 1 noc lub kilka miesięcy) ale sex (również pierwszy oralny) dopiero w lutym br - z moim pierwszym i jak na razie jedynym. Mam 26lat

Gość niegrzecznaaa
lat 26, całowałam się nie chce mi się liczyć, sądzę ze między 20 a 30, laske robiłam ok. 6 ciu, sex uprawiałam z ośmioma...nie mówiąc o całowaniu to reszta począwszy od wtedy jak miałam lat 19

Teraz mam 32 lata, zaczęłam od 18-go roku, przed męzem 3, potem tylko z mężem przez 12 lat, po mężu 3, mało mi:(!!!!! tylko trzem 4 robiłam laske:(

Gość nttjnt
ja mam 22 lata a mialam 85 facetów w przeciagu dwóch lat 18-20 teraz mam tego samego bod 2 lat

Gość sprit on
ja miałem 10 kobiet i co z tego

Gość kiri kiri jnhfuhuhi
ja miałem około 30 stosunków z dziwkami i jest mi z tym dobrze nikogo nie zdradziłem,jestem singlem

łóżkowych się doliczyłam 26 , 24 przed ślubem 2 jako mężatka. To dłuższe związki - tzn nie wliczam jednonocnych / wakacyjnych / studenckich bo tych 6-ściu dodatkowo. oralnych - tu sie nie dolicze ale raczej sporo tego było niestety :( Szanowną Małżonkką jestem od 11 miesiecy i mam tylko dwa razy za uszami ale mój ukochany TZ wie o jednym..Niestety zawsze byłam kochliwa...

Gość mistrzymi romasnów
MAM 30 LAT, 10 ZALICZONYCH, OBECNIE 2 NA STALE:D