Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plazma z lasu

Ilu miałyście facetów do dnia dzisiejszego?

Polecane posty

Gość gość
Zero. Mam 25 lat.

Gość gość123543
Rucha/lbym kobiety z tego tematu z dużym doświadczeniem seksualnym. Uwielbiam takie z dużym libido i chętne...

Gość gość123543
Uważam, ze kobietom tak samo wolno się dymac i zaliczać jak facetom, oby tylko nikogo przy tym nie ranić...

Gość Pizia mizia 24
24 lata i 19 facetów. Ale loda robiłam tylko około 10 partnerom z połykiem i anal z prawie wszystkimi bo lubię hihi W przyszłym roku planuję wyjść za mąż ale jeszcze nie wiem za kogo hihi. Na pewno nie pochwalę mu się swoją przeszłością. Jestem zdania że im mniej mąż wie tym lepiej (dla niego i dla mnie)

Gość gość
25 lat i 15 facetów. Mogę się za to pochwalić, że jestem dziewicą analną

Gość gość
Straciłam rachubę, zawsze byłam słaba z matematyki :-(

Gość gość
gość 8:38 myślę że podszywasz się pod kobietę a jesteś facetem , bardzo brzydko robisz.

Gość gość
Mam 26 lat gdy miałam lat 19 oddałam się chłopcu o rok starszy był , mieliśmy być parą , gdy odebrał mi dziewictwo więcej go nie widziałam a sex z nim był fatalny , włożył całego poczułam piekący bul , wyszedł po paru *****ch i po wszystkim . Następny był 25 latek ja nadal 19 , on uważał że tylko jemu należy się przyjemność gdy zrobił swoje odwracał się i odpoczywał . Obecnie mam męża ma 44 wiosen ja 26 . Nigdy nie zadam się gdybym musiała z młodym , to szczeniaki. Kocham go jak on mnie a sex potrafi doprowadzić mnie do omdlenia .

Gość Anee
Mam 42 lata. Ciężko tak porachować, ale odkopałam stare notatki i spróbowałam ich policzyć. Wyszło około 30. Jak byłam w liceum to chciałam pozostać dziewicą do ślubu i zaspokajałam swoich chłopców oralnie. Aż gdy miałam 18lat trafił się taki co mnie namówił na stosunek. Na studiach nie byłam święta. Mieszkałam w akademiku i na imprezach czasami dawałam się namówić, żeby pójść z chłopakiem do pokoju obok. Były regularne związki i trójkąty (ja i 2 chłopców) oraz dyskoteki. Po studiach było kilku facetów w tym jeden 30 lat starszy. Trochę mi wstyd jak sobie przypomnę niektóre sytuacje bo dawanie szefowi na biurku, żeby dostać podwyżkę jest słabe. Moi rodzice nie byliby ze mnie dumni :-) Potem wyszłam za mąż i od tamtej pory naliczyłam 8 facetów. 2 to dłuższe romanse a reszta to na jedną noc w trakcie wyjazdów z pracy. Mąż wie o 2 przed ślubem i niech tak zostanie.

Gość Jajo^^

A ja wam powiem tak-NIGDY nie dotkne czegos co mialo siusiaka w mordzie:D brzydze sie uzywanymi scierwami do zabawy dla pieskow:D BRZYDZE SIE WAS wy zuzyte,brudne spermojady!:D Nigdy wiecej was nie tkne nawet kijem przez szmate wy puste lapucery:D BRZYDZE SIE WAS!!!

Gość Jajo^^

Wolę być dalej prawiczkiem. Żadna z was nie zobaczy mojej 12cm maczugi.

Gość Ewa

42 lata pięciu przed ślubem, dwóch po ślubie. Kilka lat jestem już wierna.