Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel na jawie

gdzie poznać piękna i porządną pannę?

Polecane posty

Gość marzyciel na jawie
widze ze negujesz wszystkie odpowiedzi. Piekna i porzadna dziewczyne tak naprawde mozesz poznac wszedzie-nie znasz dnia ani godziny moga to byc rozne miejsca- plaza,sklep,pociag,impreza u kolegi,studia. Wystarczy sie dobrze rozejrzec. wszędzie czyli nigdzie echhh

Gość marzyciel na jawie
tak na dyskotece, ja chodzę i jestem porządna. ja jestem porzadna i imprezuje zaraz zaraz bo wyjdzie ze wszystkie są porządne

Gość marzyciel na jawie
rozumiem ze jak takiej wlasnie dziewczyny szukasz,to sam jestes przystojny i porzadny,tak ? a muszę? może jestem , może nie

nie wszystkie, ale na pierwszy rzut oka można dokonać selekcji. Jak panienka jest wypindrzona, w mini i cyce na wierzchu no to sory nie warto nawet zaczepiać.

Gość wlasnie ta porzadnaa
To racja ze te porzadne siedza w domu i sie marnuja:/ widze po sobie Autorze a gdzie wdl ciebie ta porzadna i ladna dziewczyna moze spotkac porzadnego, przystojnego faceta? bo sama jestem ciekawa

Gość marzyciel na jawie
marzyciel, moze Twoje wymagania nie sa adekwatne do Twojego zachowania i wygladu.Nie mowie,ze tak musi byc ale hmmm kto wie adekwatnie to zawsze jedna osoba jest bardziej atrakcyjna -czyli kobieta

porządny wybiera zazwyczaj łatwą porządna trafia na lewego przeciwieństwa się przyciagają ale od każdej reguły są odstępstwa na szczęście :)

Gość marzyciel na jawie
Autorze a gdzie wdl ciebie ta porzadna i ladna dziewczyna moze spotkac porzadnego, przystojnego faceta? bo sama jestem ciekawa nie wiem , sam szukam odpowiedzi na to pytanie w stosunku do kobiet

"a gdzie wdl ciebie ta porzadna i ladna dziewczyna moze spotkac porzadnego, przystojnego faceta? " A takie są? Każdy chyba w jakimś stopniu mówi, że jest porządny/porządna, bo przecież dziwnym byłoby negowanie samego siebie. Może najpierw w dyskusji ustalmy, jaki facet i jaka dziewczyna są porządni? Co znaczy nasza "porządność";)?

ce nest pas vrai - a ja sie przekonalam,ze warto... poznalam tam swojego obecnego faceta ale mialam wiele szczescia.Za rok przeprowadze sie do niego do Szwajcarii ;)

Gość marzyciel na jawie
marzyciel,z tym sie nie zgodze wiele razy widzialam pary - on super przystojny,ona...pozal sie boze to musiało być zboczenie , nic innego

ce nest pas vrai ja zwrocilam uwage tylko na 2. Pierwszy z ktorym sie spotkalam, to byla porazka mimo ze wyslalal mi swoje zdjecia i pisalam z nim przez ok miesiac. Za to drugi...nie mieszka w pl ,przylecial na spotkanie do Wawy i okazalo sie,ze ...to moja druga polowka :) naprawde warto szukac WSZEDZIE!!!

Gość marzyciel na jawie
jestem pewny że ogromna ilość osób się w życiu nie spotka , będą się mijać na ulicy i żyć z innymi , lub siedzieć w domach , zmarnują się , a pewnie było tak blisko , zbyt blisko

Gość marzyciel na jawie
porządny/a to z żelaznymi pozytywnymi zasadami , wystarczy

I tak wciąż za mało konkretów... Ja nie mam większego sobie do zarzucenia, a raczej nie powiedziałbym o sobie porządny.

Gość wlasnie ta porzadna
Fakt "pozadnosc" to dla kazdego co innego, ale ja np uwazam sie za pozadna kobiete poniewaz, jestem sympatyczna, normalna, dbajaca o siebie dziewczyna, naturalna, nie zadna tipsiara, solarka, ani utleniona blond lady z powiekszonymi atutami. Dyskoteka ani zakupy nie sa na szczycie listy moich hobby, wrecz przeciwnie lubie wycieczki, sport, i raczej czas spedzac na swiezym powietrzu, niz przed tv z paczka chipsow. Owszem dbam o siebie, lubie sobie kupic jakas fajna rzecz, ale nie ze shopping to moja religia. I powiem tak, zainteresowanie mezczyzn moja osoba zawsze bylo spore, tyle ze ja wciaz czekam na tego pozadnego;) Ja sie rozpisalam teraz wy moze napiszcie czy jestescie pozadni;)

Kenniks dopiero teraz przeczytalam Twoja wcześniejszą wypowiedź. Co dla mnie oznacza,że ktoś jest porządny? Szanuje się,nie sypia z pierwszym/ą lepszą, nie upija się do nieprzytomności na imprezach,nie podrywa płci przeciwnej bedąc w związku,jest kulturalny/a i dobrze wychowany/a,szanuje innych i liczy sie z innymi.To chyba jest the most important for me.