Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciel na jawie

gdzie poznać piękna i porządną pannę?

Polecane posty

Gość wlasnie ta pozadnaa
ale zeby nie bylo wady pewnie tez jakies mam:0

Gość wlasnie ta pozadnaa
Coffe - nic dodac nic ujac! obraz idealnego faceta opisalas :)

Gość wlasnie ta pozadnaa
A panowie chyba z krzesel pospadali;)

"Szanuje się,nie sypia z pierwszym/ą lepszą, nie upija się do nieprzytomności na imprezach,nie podrywa płci przeciwnej bedąc w związku,jest kulturalny/a i dobrze wychowany/a,szanuje innych i liczy sie z innymi.To chyba jest the most important for me." Najważniejsze nie oznacza jedyne;) Znam takich i jeżeli mam być z wami szczery, to raczej nie mają szczęścia do dziewczyn... Zastanawiacie się dlaczego? Niepotrzebnie. Odpowiedź jest prostsza niż mogłoby się wydawać - są nudni, nie mają doświadczenia i obycia z kobietami, są zbyt miękcy (zawsze przyznają drugiej stronie rację, nawet jeśli Oni ją mają) a poza tym wygórowane wymagania;)

Gość marzyciel na jawie
A panowie chyba z krzesel pospadali tak , od tych ideałów leżymy na podłodze

Gość madeleine210
wydaje mi się, że jestes raczej proznym kolesiem dziewczyna ma byc piękna, a Ty niekoniecznie grzeszysz urodą (?) poza tym pewnie 98% nie jest w Twoim typie

Kenniks wlasnie dlatego tak ciezko jest znalezc -> porzadnego,przystojnego i jeszcze rozumiejacego kobiety (hmmm chociaz niewiem czy na tym swiecie sa faceci ktorzy nas rozumieja haha)faceta :)

Panowie szukaja pieknych i porzadnych, a idac ulica ogladaja sie tylko za tymi ktore maja tone makijazu obcisle ciuchy, sylwetki90-60-90 dlugie nogi,z duzym biustem ,nie jest tak? Kazdy wie ,ze lubicie sobie popatrzec,ale tak naprawde Wasza kobieta nie bedzie tylko od 'wygladania' nie chcielibyscie z Nia porozmawiac, posmiac sie?Nie znajdziecie kobiety porzadnej patrzac tylko na jej wyglad,sprobujcie czasem zagadac do tej ktora moze nie ma idealnej figury ,ale ma ladne oczy ,usmiech,czy zadbane kobiece rece. Szukacie idealu, a sami jacy jestescie?Rzadacie od nas zebysmy wygladaly 24/24 perfekcyjnie!a Wy? jak zwroci Wam sie uwage zebyscie sie ogolili bo drapiecie to sie oburzycie tylko.Spojzcie najpierw na siebie i odpowiedzcie sami sobie czego tak naprawde szukacie w tej drugiej osobie? Poza tym kazdy szuka gdzie chce jeden znajdzie na inprezie,drugi u kolegi trzeci w internecie, a innego Ona znajdzie;) Ja nie bede sobie robic reklamy,gdyz dobra firma jej nie potrzebuje;) Moze wtracilam w srodku rozmowy,ale wyrazilam swoje zdanie:) pozdrawiam.

Gość wlasnie ta pozadnaa
NIe wiem jak to jest z tymi wymaganiami, bo ja np znam duzo fajnych facetow, a ich laski odbiegaja uroda od super modelek, wiec juz sama nie wiem jak jest

ohoh;P a kobieta to nie moze charakterem zatrzymac? Wyglad to jest tylko pierwsze wrazenie,ktore moze byc nie do konca wlasciwe;) nie mieliscie w zyciu sytuacji kiedy poznajecie kogos i na pierwszy rzut oka 'Boze jak on/ona wyglada,co on/ona ma na sobie?!' a potem mila rozmowa;) czy co tam wolicie... ?

Może Gosia w wielu kwestiach przyznam Tobie rację... Jednak według mnie wymagania to ważna sprawa i najlepiej byłoby być w zgodzie z nimi. Oczywiście ideałów nie ma, każdy to wie, zatem we wielu kwestiach można odpuścić. Szukać tylko tego co jest dla nas najważniejsze. Jednak czy to jest możliwe? Spójrz na coffe napisała, co jest dla niej najważniejsze, ale normalnym jest, że są jakieś aspekty poboczne - które chyba są równie ważne;) "i jeszcze rozumiejacego kobiety (hmmm chociaz niewiem czy na tym swiecie sa faceci ktorzy nas rozumieja haha)faceta" hehe:D rozumiejącego kobiety? Przecież wy same siebie nie rozumiecie:P

Gość w czym gustujesz
piekno i porządność to rzecz względna

" piekno i porządność to rzecz względna " Może i rzecz względna, bo "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził", ale zawsze znajdzie się dziewczyna, którą większość osób niezależnych uzna za atrakcyjna;)

Gość dsdsdsads
na pielgrzymce. Jedź do Częstochowy jutro, dużo ich tam będzie. Serio.

Gość w czym gustujesz
tak z pięknem to sie rzeczywiście da tak obliczyc średnia, ale z porzadnościa , to już bardziej ryzykowne!

kazdy ma swoje racje ,przezycia,poglady i wymagania;) ja mam takie ,ktore u facetow pojawiaja sie dopiero 'jak cos straca' tzn. Jak straca to dochodza do wniosku ze sa w stanie zrobic wiele,nie wchodze dwa razy do tej samej rzeki,mial swoje 5 minut nie wykorzystal -jego strata.Oczywiscie sa wyjatki gdzie druga szansa jest mozliwa;) Dobra nie bede juz sie madrzyc swoim zyciem:)

Gość lovely lady
ja tez szukam porzadnego pana , wierze, ze takiego spotkam,w koncu miescie, w ktorym studiuje jest 1mln facetow...

A co ma Częstochowa do porządności? Znam dziewczynę, którą wszyscy uważają za taką "porządną" - Licealistka, świetne wyniki w nauce, co tydzień w kościele, co miesiąc do spowiedzi, raz na jakiś czas pielgrzymka, w szczęśliwym związku. A w weekendy pieprzy się z innym... Nie zawsze pobożność idzie w parze z "porządnością".

a co do pieprzenia... co uwazacie o dziewczynach w wieku 14-16 lat,ktore chodza po imprezach ,zaliczajac facetow,upijajac sie ,palacych papierosy,trawki i te inne.. uprawiajacych seks?

Gość wlasnie ta pozadnaa
W moim miescie tez nie malo facetow, ale co z tego? Jak nie ma jak ich poznac, idziesz z grupa kolezanek na dyskoteke to od razu albo one podrywaja albo jestemy podrywane, (ale raczej przez tych nastawionych na jedno) posiedziec pod parasolem przy winku to tez raczej facetowi trudno podejsc jak jest taka grupa, a samej jakos nie mam odwagi chodzic:(