Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerina188888

klub przeciw fałszywym i dwulicowym koleżankom!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie mam pomuyslu na nicka
NIe no moj facet w porzadku sie zachowuje, jak "szanowna kolezanka" przesadza to wyraznie jej mowi zeby przestala tak sie zachowywac.. z nia nie utrzymuje kontaktu kazda wolna chwile spedza ze mna..

Gość dobrze robisz hmm ja bym była
ostrożna na twoim miejscu ;) "gdzie wola to znajdzie się i sposób" może jak ją zaczniecie zlewać to się od was odczepi :) serio dla chcącego nic trudnego ;) chodź na topik o pozytywnym myśleniu;) to ci powiedzą jak sobie radzić z problemami

Gość nie mam pomuyslu na nicka
a podaj linka do tego topiku bo jakos nie widze;(

Gość ok mam się na baczności
gdzie diabeł nie może tam babe pośle pozdr

Gość ja cos napiszę też
Miałam koleżankę, z która praktycznie się kolegowałam od przedszkola, poprzez szkołę i liceum i nawet wybrałyśmy jeden kierunek studiów. I co? Na studiach znalazła nowa koleżankę, taka która była bardziej przy kasie niz ja. Potem znalazła sobie kasiastego faceta z którym zamieszkała. Na drugim roku nasze kontakty były zerowe, ja tez znalazłam nowych znajomych którzy dla mojej byłej koleżanki i jej faceta i jej nowej koleżanki byli chyba z niższych sfer. Nasza znajomość nie zakończyła się na zasadzie że więcej się do siebie nie odzywamy ale na zasadzie "może bysmy się gdzieś kiedyś wybrały" i kiedyś nigdy nie nadchodziło. Jeszcze na początku proponowałam jakieś spotkania ale ona mówiła że nie że nie ma czasu bo musi obiad zrobić, zamieszkała z gościem i nagle nie miała czasu dla nikogo. Co do jej nowej koleżanki to tamta ją olała jak znalazła sobie męża. Ale nic to, ja w nowym towarzystwie tak jakby odetchnęłam i poczułam że moja koleżanka tak naprawdę nigdy nie była moja przyjaciółką i dopiero w tym nowym towarzystwie zarówno koleżanek jak i kolegów mogłam się dowiedzieć co to znaczy byc koleżeńskim, byc przyjacielem. jak ktoś miał mi cos do zarzucenia to mówił wprost a nie mówił że nic sie nie stało a obgadał za plecami. Jak byliśmy na 4 roku to facet tej mojej byłej koleżanki, znalazł sobie inną i nagle ona dzwoni do mnie i chce wyjść, próbuje się wkleić do mojej nowej paczki gdzie niezbyt jest lubiana. Efektem tych prób było to że z raz czy dwa ją zaprosiłam jak żesmy gdzieś wychodzili i co, okazało się że nie mamy juz wspólnych tematów, ja miałam faceta, narzeczonego, moje zainteresowania się zmieniły trochę wraz z kierunkiem studiów i trochę mieliśmy wspólnych zainteresowań z moimi znajomymi a ona często nawet nie wiedziała o czym mówimy. Mój narzeczony też ja nie za bardzo lubił bo pamiętał ją jaka była na początku studiów, jak się zachowywała i jak traktowała ludzi, ale nie było nic takiego że zabraniał mi się z nią spotykać czy coś ale nie chętnie sam się z nia spotykał. Znajomość z koleżanka się urwała ponownie, między innymi dlatego że mi próbowała mi mącić w związku. Ciągle powtarzała że mój facet powinien robic to i to a nie powinien robić tego i tego i że powinnam uważać na koleżanki (jakoś do tej pory nie miałam z nimi problemów)

Gość dziwi mnie jedno
koledzy nawet z piaskownicy a strara już jestem nie robia takich świństw jak obrabianie za plecami plotkowanie fakt czasem głupie żarty i docinki ale nie z taką przesadą jak robią to baby

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość jeszcze to sie okaże
pozyjemy zobaczymy

przyjaciółki?? a cóż to takiego??? dystans do ludzi trzeba mieć a pierdolonym koleżaneczkom z dupy wziętych mówi się spierdalać

Gość masz racje taka prawda
koleżaneczkom mówi sie spierdalać ;) z tych niby dawnych dobrych już żadnej nie mam ;)

Gość uuuuupuuuuuuuupuuuuuuuuupuuuuu