Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chirurg mentalny

która dziś pije do kompa?

Polecane posty

Gość taki sam
Kto tam pisal cos o czerwonym winku takim domowym?Ja wlasnie takie popijam i chetnie sie podziele :) Pije bo mi smutno

Gość mizianka
taki sam- ja pije winko, ale nie domowe- sklepowe ;) dlaczego ci smutno? Alstertal- nie pije tequili ale mam na nia ogromna ochote ;) samej jakos nie przystoi ;p

Gość kelner
kelner- ten gosciu przy stoliku jest calkiem do rzeczy, dawaj mi go tu przecież widzisz go sama , jest w Twojej wyobraźni i czujesz go , wiesz jak powinien wygladać i jakie miec cechy , sama wyłacz mu tą lampkę by sie obudził z letargu :D kelner n onie bądź taki prosze vodeczki setke albo i trzy 1x setka a poźniej kolejne , musisz coś pisać jeszcze a nie tylko płukać żołądek :D

Ech...dół glęboki jak lej po bombie,ale próbuję coś z tym zrobić.Najlepiej wziąć to na rozum a serca nie dopuścić do głosu.Musi się udać;)

Gość mizianka
kelner- bardzo chetnie, ale jestem niesmiala...wiem dokladnie jak powinien wygladac i jaki ma byc..hmm tylko ja sie boje podejsc do niego ;)...ok jeszcze jedna kolejka i ide :D

Gość a oczy mam nadal zielone
kelner, ja i tequila to już dawno zapisane na stałe :P alkoholizm to się nazywa :) pozdrawiam wszystkich, którzy piją bo im smutno :D i mam piosenke - > http://www.youtube.com/watch?v=n84McJyTRuw :D:D

Gość zabierz mnie stąd
ja czerwone wytrawne wino, już sobie polałam, powód - nieszczęśliwa miłość, hahaha

Gość mizianka
a oczy mam nadal zielone... twoje zdrowie!! :) piosenka mowi sama za siebie, łączę sie z toba dzisiaj...tez pije bo uwazam tak jak w tytule piosenki:/ kelner, prosze polac tej pani :)

Gość taki sam
Mizainka nie ma to jak dobre winko .Ostatnio to zawsze mi smutno ale to nic mam co chcialem nie bede narzekal w kazdym razie zdrowko :)

Gość mizianka
aster..jeszcze pol roku temu powiedzialabym ze brak milosci...dzisiaj mowie ze nieszczesliwa milosc :D

Gość mizianka
taki sam----- twoje zdrowie, wypij tez moje bo pije tak jak ty- na smutno ;)

Gość kelner
kelner- bardzo chetnie, ale jestem niesmiala...wiem dokladnie jak powinien wygladac i jaki ma byc..hmm tylko ja sie boje podejsc do niego ...ok jeszcze jedna kolejka i ide 1x proszę jak wypijesz to idź do lustra , pokaz się sobie , podnieś głowę i do dzieła ! powodzenia! :) no to piszę płakać mi sie chce upiłam sie na smutno , kto mnie przytuli ? co lepsze - brak miłości czy nieszczesliwa miłość ? na smutek zawsze przyjdzie czas , a miłość jest wieczna wiec jest zawsze :) twoje zdrowie!! piosenka mowi sama za siebie, łączę sie z toba dzisiaj...tez pije bo uwazam tak jak w tytule piosenki:/ kelner, prosze polac tej pani poleję , ale jako świnia bronię facetów z klasą :)

Gość megi-dianka
NIe pjicie tyle bo jutro będzie tupot białych mew hi hi.

Gość mizianka
kelner--- ty to potrafisz podbudowac kobiecie ego....ide :D..a i poprosze szklanke wody ;)

Gość ta
Aster290 i jedno i drugie jest zle ehhh .mizianka w wypije jeszcze lampeczke co tam jutro sie bede martwil so z glawa zrobic

nieszczęśliwa miłość = brak miłości. jedno i drugie chujostwo. :o nie wszyscy faceci to świnie. Tylko ja mam to szczęście, że trafiam na szczególne prosiaki :D ale już mam to w dupie - dzisiaj mogę nawet za mojego prosiaka wypić - kelner nalej mi czystej :P

Gość kelner
kelner--- ty to potrafisz podbudowac kobiecie ego....ide ..a i poprosze szklanke wody ok dam Ci z zimną cytryną dla orzeźwienia

Gość mizianka
ta- jutro 2kc i dzien w wyrku, ale to w koncu niedziela i wiekszosc moze sobie na to pozwolic ;)

Gość kelner
ale już mam to w dupie - dzisiaj mogę nawet za mojego prosiaka wypić - kelner nalej mi czystej ok 1x seta czystej Finlandii za prosiaka , bez popity by dobrze się rozeszła :)

Nieszczęśliwa miłość czy brak miłości...czy to nie na jedno wychodzi? Tak czy owak i tak zadajesz sobie tylko jedno pytanie "dlaczego". I mniej więcej jednakowo boli.

Gość zabierz mnie stąd
ja nie wiem, co gorsze brak miłości = brak szarpiących człowiekiem emocji, ale po jakimś czasie nuda i pustka... nieszczęśliwa miłóść = ból no chyba, ze ma się nadzieję, że jednak będzie dobrze, ja powoli tracę tę nadzieję, chcoć się do tego nie przyznaję dobrze, że jest wino i komp :))

Gość taki sam
Taki sam mialo byc nie wiem dlaczego sie nie zapisalo :mizianka z tym wyrkiem to moze i jest dobry pomysl ale ja dlugo nie poleze nawet jak mam kaca wole isc gdzies sie przejsc albo rowerkiem pojezdzic wtedy szybciej wracam do zycja :)

Gość mizianka
wino+komp+sobota= dobra zabawa ;)

Gość kelner
miłość nigdy nie boli , a jedynie jej brak w jakieś osobie - mylicie pojęcia drodzy państwo lecz nie będę filozofował za barem , ja mam nalewać :)

Gość mizianka
taki sam- no wlasnie to jest najlepsze na kaca- zmeczyc sie i pobudzic swoj metabolizm do wydalenia toksyn z dnia poprzedniego ;)

Gość mizianka
kelner- ten koles sam prz stoliku jakis nie kumaty ;) poprosze jeszcze raz tequile silver :D

GOD BLESS THE INTERNET i moich internetowych przyjaciół od kieliszka :D kelner - więcej wódki :D szkoda, że jutro do roboty muszę... dobrze że dopiero wieczorem :D

Gość PAMELA DD
Fajny ten wasz lokal , no calkiem w pyte , a mozna zatańczyć na barze?