Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chirurg mentalny

która dziś pije do kompa?

Polecane posty

Gość kelner
kelner- ten koles sam prz stoliku jakis nie kumaty poprosze jeszcze raz tequile silver jest zaskoczony , facet jak zaczyna zbyt długo myśleć , potrafi się oderwać od reala , 1x tequila proszę :) kelner - więcej wódki dobra dam ci więcej ale polewam po malutkim a nie od razu z grubej rury :)

Gość zabierz mnie stąd
aleś mądrością mnie powalił panie kelnerze, jakbym nie wiedziała co mnie boli, nie zmienia to faktu, że nieszczęśliwa miłosc boli wino mi się kończy :((

Gość moniiiiiiii
a ja mam zimną warkę i słucham sobie schillera ft. september - breathe

Gość mizianka
hmm kelner- ty to jednak dobrym psychologiem jestes...sprawdzasz sie w swoim zawodzie :) mnie tez sie wino konczy a tu ni hu hu zadnych nocnych sklepow, co za wieś :D

Gość kelner
aleś mądrością mnie powalił panie kelnerze, jakbym nie wiedziała co mnie boli, nie zmienia to faktu, że nieszczęśliwa miłosc boli wino mi się kończy jakkolwiek to nazwiesz myślimy o tym samym a inaczej to nazywamy a ja mądry nie jestem , bo wprowadzam fazę innym w życie za barem :) hmm kelner- ty to jednak dobrym psychologiem jestes...sprawdzasz sie w swoim zawodzie mnie tez sie wino konczy a tu ni hu hu zadnych nocnych sklepow, co za wieś psycholog ze mnie żaden . lubię z ludźmi rozmawiać i dowiadywać się od nich co myślą np. ze sklepów brak i już myślę ze zostaje tylko bar :)

Gość mizianka
kelner--- poprosze taksowke dla kilku osob-- towarzystwo sie wykruszylo ;p

Gość mizianka
ano tylko bar mi zostaje i skazana na kelnetra jestem;) tu u mnie nocnych nie uswiadczysz, chociaz "miescinka" wielka jest ;)

Gość a oczy mam nadal zielone
ja jestem jestem :D tylko mam zawiechy powoli :D ubolewam nad swoją głupotą :D ale piję i pić będę :D tylko kelner nie chce lać ;( z grubej rury :D

Gość kelner
kelner--- poprosze taksowke dla kilku osob-- towarzystwo sie wykruszylo ;p już dzwonię , tylko po kogo i gdzie? muszę podać motywację :) ano tylko bar mi zostaje i skazana na kelnetra jestem tu u mnie nocnych nie uswiadczysz, chociaz "miescinka" wielka jest "skazana na kelnera" to dobry tytuł na utwór " tu u mnie nocnych nie uswiadczysz, chociaz "miescinka" wielka jest" to dobre słowa na refren :D

Gość mizianka
huh a juz myslalam ze sama z kelnerem zostalam ;p nie zawieszaj sie, wiem jak to jest i staram sie dzialac a nie yslec o tym o czym sie teraz myslec nie powinno ;) kelner poprosze sex on the beach dla mnie i kolezanki :D

Gość mizianka
heh znaczy sie mam potencjal do pisania jakis szlagierow? :D daj mi moment i taki tekscik walne lacznie z linia melodyczna ze mucha nie siada :D a takse wezwij na adres knajpy , tylko nie mow ze to ja wzywam bo nie chce regulowac rachunkow ;)

tak tak, sex on the beach poprosimy, a potem zatańczymy na barze :)

Gość mizianka
jestem za ! dawno tego nie robilam, ale to jest chyba jak jazda na rowerze ;)

Gość kelner
sex on the beach ? w płynie czy na ekranie? bo już możecie na bar wskakiwać :)

Gość mizianka
nie igraj z ogniem :D

Gość kelner
nie igraj z ogniem ok wezmę do lektury teraz "dziewczynkę z zapałkami" :)

tego się nie zapomina, to ma się we krwi :) tylko żebyśmy baru nie rozniosły :P i kelnera :P:P

Gość mizianka
kelner nie dziewczynke z zapalkami tylko jakas bajke o strazakach :D powinienies wiedziec jaki ognien bedzie kiedy dwie laski ci na bar wskocza:D

Gość mizianka
a moze xzadam teraz bardzo glupie pytanie kelner--- w jakiej miejscowosci ja wlasciwie wale ta tequile ? :D

Gość kelner
tego się nie zapomina, to ma się we krwi tylko żebyśmy baru nie rozniosły i kelnera kelner sobie pójdzie poczytać "Pana Tadeusza " w płynie, a wy roznieście bar , goście będą zachwyceni , a faceci wniebowzięci , w końcu cud nad Wisłą zmienimy na cud nad barem :D

Gość kelner
kelner nie dziewczynke z zapalkami tylko jakas bajke o strazakach powinienies wiedziec jaki ognien bedzie kiedy dwie laski ci na bar wskocza wezwę strażaka Sam'a poleje was zimnym wężem :) kelner--- w jakiej miejscowosci ja wlasciwie wale ta tequile ? wieś nazywa się "moja głowa" a województwo naokoło cielesne :)

ja to sama wyglądam już jak cud nad barem :D:D a pijemy, gdzie tylko chcemy, więc don't worry o czas i miejsce :D w końcu wszyscy jesteśmy WIRTUALNI :D

Gość mizianka
jejku kelner ale jaja, jestesmy z tej samej miejscowowsci :d jaki ten swiat maly ;)

Gość kelner
a pijemy, gdzie tylko chcemy, więc don't worry o czas i miejsce w końcu wszyscy jesteśmy WIRTUALNI dokładnie tak samo jak bar jejku kelner ale jaja, jestesmy z tej samej miejscowowsci :d jaki ten swiat maly zawsze spotykamy się w wyobraźni stąd jedyna droga

Gość kelner
dobranoc wszystkim :)

Gość mizianka
widze, ze powoli zaczyna sie sprzatanie w barzem, taksi dla mizianki poprosze :)

Gość kelner
widze, ze powoli zaczyna sie sprzatanie w barzem, taksi dla mizianki poprosze ok dla Ciebie rakietę prosto do drzemki przed dniem :)

Gość mizianka
kelner szklanek wodfy prosze na rozchodniaczka...wstyd, obsluga zaczyna mnie urzekac ;)

Gość kelner
........ jezdem nazad.. Kto polewa ???? już nikt nie opisał więc zamykam bar :( poleję jeszcze co zechcesz...