Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 10 lat po maturze

10 lat temu byla niesmiala, nogi nieogolone, ale ladna z twarzy

Polecane posty

Gość facet 10 lat po maturze

strasznie byla niesmiala, ale nie ubierala sie kobieco w ogole, tzn dbala o higiiene, po prostu myla sie, nie byla brudna, ale nic kobiecego w sobie nie miala i jeszcze raz mowie, byla chorobliwie niesmiala czy to mozliwe ze teraz w wieku 28 lat pieprzy sie w wyuzdany sposob na lewo i prawo? a moze ktoras z was byla taka niesmiala i potem odkryla uroki seksu i korzystania z zycia?

Gość dany decoy
poznała uroki życia

Gość derina
opisales mnie:) bylam niesmiala, nierozrywkowa , zero facetow bo przy okazji zakompleksiona a teraz kiedy spotkalam Go ahah no wlasnie

Gość moja kumpela
tez taka byla na poczatku studiow, zapuszczona lekko, gruba (zreszta nadal jest) a teraz demon seksu, cyc na wierzchu, mini, wyjechala na stypendium do Niemiec i wywywa kolesi roznych narodowosci..

Gość marlynnnanglia
jakbys pisal o mnie, bylam cholernie niesmiala nie dbalam o siebie, tzn mylam sie ale zero makijazu zero ubran, same stare dresy, zero chlopcow, owlosione nogi. teraz, dziewczyna jak z okladki + co chwile wyuzdany seks z nieznajomym badz przyjacielem do seksu. kiedys myslalam, ze seks to zboczenie teraz wylewa on sie ze mnie. kocham o nim mowic kocham wygladac sexownie kocham wszystko co z nim zwiazane. jesem nimfomanka