Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzzzka

dieta 200 kcal od jutra

Polecane posty

Gość buzzzka

Witam. Od jutra bede na diecie 200 kcal dziennie poniewaz za 7 tyg ide na wesele i chce jakos wygladac . Bo teraz to moja waga to tragedia. Czy ktos moze mi powiedziec ile moge zrzucic przez 7 tyg na diecie 200 kcal ?

myśle, że jutro na wadze bedzie mniej o jakies 5 kg. Tyle way ludzki mozg, który prawdopodobnie w jakis sposob wydaliłas, na co wskazuje Twoj pomysl

Gość buzzzka
Nie rozumiem po co to oburzenie mam problem z waga ale chce jakos wygladac za te 7 tyg . A mi nie wystarczy dieta 1000 kcal w 7 tyg!!! pozniej bede musiala przejsc na rozsadniejsza diete. Moj mozg wazy 5 kg ale twoj to nawet do 1 kg nie podchodzi

buzzzka, wpadnij na ten topik za hm.... 5 dni? i opowiedz nam jak Ci leci, to wtedy poważymy sobie nawzajem mózgi

Na diecie 1000 kcal w ciagu 7 tyg mozesz zrzucic wiecej niz 7 kg.Zniszczysz sobie zdrowie po to aby tylko ładnie wygladac na weselu.:o nie lepiej ruszyc tyłek i zaczac cwiczyc i chudnąć zdrowo tylko wyniszczac sobie organizm. :O

Gość wagamała
pij dużo wody i będziesz piękna:) ale jedz też czasami :)

Gość buzzzka
Wy nic nie rozumiecie . No u Ciebie nie ma co wazyc skoro tak podchodzisz do sprawy.

Gość buzzzka
Jezdze na rowerze po godzienie 1,5 godz dziennie .stosowalam diete 100 kcal i przez 9 tyg schudlam 5 kg i do tego cwiczylam po 45 dziennie

własnie problem w tym, że my rozumiemy az za duzo. Na ty forum było setki dziewczyn ktore probowały schudnac na 200, 300 kaloriach, ae jakos zadna nie pochwaliła się, że jej się to udało sprawa jest prosta, po kilku dniach zaczniesz mdlec i słabnąć, potem rzucisz się na jedzenie i te stracone 2-3 kg (sama WODA de facto) wrócą tak szybko, że nawet się nie zorientujesz. Tak działa ludzki organizm.

dziewczyno, nie wciskaj nam kitów. Dieta 100 kalorii i 5 kg w 3 miesiące? 1. gdybys wytrzymała te 9 tygodni, schudabys zapewne z 15 kg 2. niemozliwe jest jedzenie 100 kcal dziennie i cwiczenie 45 minut, bo organizm do tego cwiczenia potrzebuje energii ktora bierze z jedzenia, a 100 kcal to jeden jogur dziennie. jadłaś po jednym jogurcie przez 3 miesiące?? Co za bzdura.

Gość buzzzka
No ok kiedy mam sie wstawic na te forum z moim zwyciestwem lub porazka ? to sie okaze

1000 kca to racjonalna dieta, mniej to mordowanie organizmu i murowane jojo. Ale sama widocznie musisz sie sprawdzic

a przyjdz koło środy :D jesli dasz rade dojść do kompa po tym półtoragodzinnym rowerku :D

Gość buzzzka
no widzisz jeden organizm zrzuca wiecej w drugi mniej na diecie 1000 kcal teraz wiesz dlaczego biore sie za diete 200 kcal

Gość buzzzka
bede w srode

Nie wiem o co tyle zamieszania. Niech sobie dziewczyna będzie i na 20 kcal dziennie. Znając życie (a kilka lat na kafeterii bywam i nie jedną desperatkę widziałam) to będzie się odzywała max tydzień i chwaliła jak jej dobrze idzie, a potem zniknie nagle. Oczywiście może się pojawić pod innym nickiem ale to już inna historia. Jednym słowem odpuści zanim sobie krzywdę zrobi :) A nawet jeśli jakimś cudem nie, to jej zdrowie i ona będzie ponosiła konsekwencje.

ja przez to ze nie mogłam zbyt wiele jesc po 3 dniach wyladowalam w szpitalu , jadlam 100 -200 kcal przez te trzy dni ;) powodzenia . zaproś na swój pogrzeb . i to ty nie rozumiesz ;/.

A ja myslę, że to zależy od organizmu jak zareaguje na taka małą ilość kalorii. Ja byłam kiedys na diecie bardzo niskokalorycznej, w dwa tygodnie schudłam 6, czy 7 kg. Efektu jo-jo raczej nie było i wcale nie umierałam. Mniej mocne organizmy słabna po 3 dniach, maja zawroty głowy itd. Wtedy byłam młoda i głupia. Dzis już tylko młoda :P Myślę, że na początek odchudzanie, bardzo dobrze jest przeprowadzić taką jedno- lub dwudniową "głodówkę". Potem zająć się odchudzaniem właściwym. I jest OK ;)

Wisienka90 ----> autorka chce być na takiej diecie przez 7 tygodni :) Podejrzewam że już na głodówce łatwiej wytrzymać bo takie pojadanie (nie wiem jak to nazwać) tylko będzie pobudzało wydzielanie soków trawiennych. Swoją droga ciekawe jak autorka by po czymś takim wyglądała, widziałam brzuch koleżanki po 2 tygodniowej głodówce (plus wchodzenie i wychodzenie z głodówki) i uważam, że sprawa nie warta zachodu, bo i tak się w upragnionym bikini wstydziła pokazać.

7 tygodni? Jestem pewna, że tydzień to dla niej bedzie max. Eh... Też taka byłam kiedyś. Myslałam sobie "zjem jak najmniej", szybciej schudnę. Woda leci, mięśnie lecą. A po takiej diecie laska dwóch przysiadów nie bedzie mogła zrobić. Nie mówiąc o cięższym wysiłku. Ja tez kiedyś pozbyłam się mięsni. MASAKRA.

Gość to ja... a
Ja na niskokalorycznej diecie schudłam 20kg. W 4 miesiące. Jadłam różnie jednego dnia 300, drugiego 500 innego 400. Nie liczyłam, ale zjadałam np. serek wiejski, jakaś pierś ugotowaną i owoc. Przeważnie to był mój jadłospis na cały dzień. Czasem coś wpadło innego, ale ogólnie jadłam mało. Ważyłam się codziennie. I codziennie na wadze od 0,2kg do nawet 0,5. Na początku oczywiście było od razu 1-2kg mniej. Tak się tym cieszyłam i taka byłam zawzięta w to moje odchudzanie, że schudłam 20kg. I owszem noszę rozmiar zamiast 44 teraz 38. I w ubraniu wyglądam szczuplutko. Ale.. właśnie jest to ale. Ehh. Brzuch, ręce mi się naciągnęły i mam ładną skórę. Ale pośladki, uda to istna galareta. Okropnie to wygląda i jest gorzej jak miałam te 20kg nadwagi. Bo te nogi mają zero mięśni i sam tłuszcz. Żałuję jak cholera. Nie umarłam, nie mdlałam. Byłam radosną i nawet dobrze uczącą się dziewczyną więc mózg pracował dobrze. Bo to było jeszcze w roku szkolnym. No jedynym pocieszeniem jest mniejszy rozmiar. Teraz pracuję nad swoimi nóżkami. Ale włożę w to dużo ciężkiej pracy. Dietę zakończyłam w kwietniu. Od tamtej pory nie przytyłam. A dlaczego? Bo nadal się katuje. Staram się jeść mądrzej, ale nie mogę dowalić sobie 1000 nawet kalorii, bo wiem ze przytyje. I tak będzie już do kiedy mnie to nie zmęczy i nie przytyje Dziewczyny możecie radzić nie rób tego, zemdlejesz, nie dasz rady. Ale takich rad się nie słucha. Nawet jak powiecie, ze zostanie z dziewczyny sama skora i tluszcz to ona nie posłucha. Ja nie posłuchałam i wiele dziewczyn tutaj nie posłuchało co wynika z powyżych wypowiedzi. Może lepiej jak się sparzy? jak będzie brzydko wyglądać i wtedy zrozumie jaką krzywdę sobie zrobiła. My cierpimy niech i ona cierpi. Bo ja cierpię. Mam 20kg mniej, a wyglądam jak 60 latka a mam 19:( No to dziewczyno możesz się chwalić efektami. Nawet możesz schudnąć 15kg i nie zemdleć. Bo ja nie mdlałam. I zrzuciłam nawet 15. Ale potem pooglądaj sobie swoje nogi i pośladki. Nawet jeśli będziesz jeździć na tym rowerze to i tak od takiego jedzenia zleci tylko woda i mięśnie. Sam rower to nie wystarczający trening. Ale nie ma co radzić. Rób jak uwazas, ale potem będziesz żałować. Jednak sprobuj to moze juz wiecej nie popelnisz tego bledu.

Gość buzzzka
A wiec czytajac nie ktore wypowiedzi to smiac mi sie chce. A po drugie ja mam dobrze wygladac za 7 tyg a nie przez 7 tyg byc na diecie 200 kcal wiec jest spora roznica !!! ja mam zamiar zrzucic 10-15 kg a w jakim tempie to osiagne to sie okaze . Ktos sie wypowiadal ze bede sie chwalic czyms czego nie osiagne , ja do takich osob nie naleze skoro sama tak robisz to trudno. Poranek z ta dieta mija narazie dobrze . Nie czuje glodu. Choc ta chwila napewno za jakis czas nastapi

Gość buzzzka
No i ok twoim zdaniem bede miec kryzys kolo 16 dnia i zobaczymy ile pozbede sie do tego calego twoim zdaniem kryzysu kg.

Napisałaś: "Czy ktos moze mi powiedziec ile moge zrzucic przez 7 tyg na diecie 200 kcal ?". Teraz jak widzę wycofujesz się z tego. Rób co chcesz, ale nie zapomnij pisać jak Ci idzie . Jestem ciekawa kiedy znikniesz z forum.... No cóż, tak czy inaczej powodzenia :)