Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostalamprababcia

Zostałam prababcią w wieku 52 lat

Polecane posty

Gość ddddddddddfffff
[zgłoś do usunięcia] do rafinko nic dziwnego, że dla ciebie zostać matką po raz pierwszy w wieku 40 lat to patologia, bo pewnie jesteś typową wsiurską polką, ktora miała szare i nudne życie więc dziecko to był jedyny sposób żeby zapełnić ziejącą pustkę w twoim życiu. Jednak jest dużo kobiet, które mają fascynujące życie - jeżdżą na stypendia zagraniczne, pracują w firmach na całym świecie, mają prawdziwych przyjaciół a nie tylko znajome od tipsów jak ty. Imprezują w całej Europie z tamtejszymi wykształconymi ludźmi. Mimo, że np. z zawodu są biotechnologami, to np. na pół roku rzucają pracę i zostają aktorkami w teatrze we Włoszech. Wiem, dla ciebie to nie do wyobrażenia, po prostu inna galaktyka. Ty takie życie widziałaś jak świnia niebo. Więc po co niby w twoim szrym życiu miałabyś czekać z ciązą do 40?? Ty pewnie w wieku 19 lat urodziłaś żeby po zawodówie nie musieć pracować, tylko lenić sie z dzieckiem w domu. Nie próbuj zrozumieć kobiet które rodzą w wieku 40-50 lat, to zupełnie inny świat do którego ty raczej nigdy nie będziesz miała wstępu, no chyba że jako sprzątaczka

Gość ddddddddddfffff
Rafinka Moja znajoma urodziła pierwsze dziecko w wieku 50 lat. Wcześniej się starała i nie mogła zajsc w ciąże, potem się leczyła itp. itd. i w wieku 50 lat okazało się, że zostanie matką. Od razu uprzedzę ataki: nie jest to kobieta, która robiła zawrotną karierę a pracowała normalnie, nie łykała prochów anty, tak wyszło, że nie mogłą zajśc w ciąże... czy taki przypadek też zaliczysz pod patologię ?? Prochy anty powoduja blizniaki.

Gość Patent na własne zdanie
Nie rozumiem po co odświeżając temat przez kopiowanie postów sprzed kilku lat...??

Gość do wyzej
jezeli tak,to znaczy,ze inspiracji brak ... A jezelo o temat chodzi-to nic w tym fajnego nie widze...