Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sibmas pride

dziewczyny... jak to jest mieć orgazm?

Polecane posty

Gość sibmas pride

jestem z chłopakiem już 3 lata... i nigdy nie miałam orgazmu. jakie to uczucie? to naprawdę jest aż takie fajne?

Gość to naprawdę jest aż takie fajn
? nie tylko tak na niby

Gość sibmas pride
jak ktoś nigdy tego nie przeżył to chyba ma prawo nie wiedzieć... ?

Gość csfsvdf
i co z tego ? slepy nie zna roznicy miedzy czerownym a niebieskiem a wytlumaczysz mu co ro jest kolor czerwony ?

Gość sibmas pride
widzę, że chyba ja jedna na świecie nie znam tego uczucia. chciałam tylko zapytać. spoko, nie frustrujcie się...

Gość uzyj wyszukiwarki
najlepiej wejsc na jakies forum z nastawieniem ze jest sie jedna na milion :O

Gość simbas pride
no tak się poczułam, jakbym nie wiadomo o co pytała... jakby wszyscy na świecie orgazm mieli, a mnie najlepiej wyśmiać.

Gość simbas pride
skoro może już tu jestem i prócz mnie są sami "doświadczeni w orgazmie", to może ktoś mi podpowie co zrobić, by ten orgazm mieć? choć raz w życiu? :(

Gość simbas pride
nioooo nie... to rozwiązanie odpada. fakt, do orgazmu mnie nie doprowadza, ale pod każdym innym względem mi pasuje :)

Gość mingEMango
Skoro nie potrafi Cie zaspokoić, to może powiedz mu żeby sobie poczytał w necie jak doprowadzić kobiete do orgazmu.

zapal trawke przed seksem, moze za bardzo analizujesz w trakcie zabawy ;) zrelaksujesz sie, będziesz wszystko intensywniej odczuwać, może pomoże :)

Gość simbas pride
tak się właśnie ostatnio zastanawiałam: to zależy od faceta? może to ze mną jest coś nie tak? może ja fizycznie po prostu nie mogę mieć orgazmu? możliwe? bo ogólnie to seks sprawia mi przyjemność, uwielbiam się kochać z moim chłopakiem... tylko ten orgazm :(

Gość wewweqrwe
raczej z nim pierwszego orgazmu nie przezyjesz, musisz sama się doprowadzić. A orgazm... jest super. Eksplodujesz, aż masz ochotę przeklinać, płakać, krzyczeć, jęczeć....

Gość simbas pride
a skąd ja trawkę wytrzasnę? :(

Gość wewweqrwe
a czy on chociaż długo i rytmicznie zajmuje się Twoją łechtaczką, czy jest jednym z tych chłopców którzy myślą że jak Ci trochę powtykają penisa to odjedziesz z rozkoszy? Ale i tak jak pisalam - z nim nie masz co liczyć, sama musisz się nauczyć jak dochodzić.

Gość simbas pride
nie nie nie - nie jest jednym z tych. za każdym razem dłuuuuuugo się mną zajmuje, wiem że jemu bardzo to przeszkadza, że ja nie dochodzę i widzę, jak za każdym razem się stara... nim we mnie wejdzie to potrafi godzinami mnie pieścić, i to nie tylko łechtaczę, całe ciało tak mi wycałuje, wygłaska... i właśnie dlatego wydaje mi się, że zmiana faceta nic by tu nie pomogła.

a jak miałas w poprzednich związkach ? czy on moze jest twoim pierwszym ?

Gość wewweqrwe
Mówię Ci, musisz nauczyć się sama. Wszystkie przypadki dziewczyn które nie mają orgazmu jakie znam - to są własnie te dziewczyny które nigdy się nie onanizowały. Spróbuj prysznicem. Albo pocieraj łechtaczkę leżąc prosto na wznak z wyprostowanymi i napiętymi nogami.

Gość simbas pride
on jest moim pierwszym... ja jego zresztą też. wszystkiego uczyliśmy się razem, wszystko poznawaliśmy razem... ale z tym orgazmem coś nam nie wyszło :(

simbas pride przy nastepnym facecie powinno być lepiej :P a powaznie mówiac to moze lepiej iśc do lekarza wspolnie ....

Gość Cvb
Regres dobrze sie czujesz? Do lekarza z facetem, bo ona nie ma orgazmu?

Regres dobrze sie czujesz? Do lekarza z facetem, bo ona nie ma orgazmu? jest taka instytuacja jak S E K S U O L O G ... który może pomóc :D bo nie wiadomo jaka jest tego przyczyna ... moze to koles cos zle robi ? ewentualnie partnerka moze ma jakas blokade i po prostu nie dochodzi do orgazmów ... to chyba najlepsze rozwiązanie .

Gość simbas pride
boże, gdzie ja seksuologa znajdę :( my ze wsi jesteśmy, na takim zadupiu mieszkamy, że do seksuologa to chyba z pół Polski będziemy musieli przejechać... może faktycznie jak się nawalę, zapiję lekko, to coś to zmieni, będę wyluzowana. fakt, kilka razy już pod wpływem się kochaliśmy, było ekstra...

Gość do sibmas pride
przede wszystkim musisz nauczyć się przeżywać orgazm, więc musisz ćwiczyć, najlepiej najpierw sama, wiele kobiet ma problemy z osiągnięciem orgazmu przez samą penetrację pochwy, ale przeżywają go bez problemu dzięki stymulacji łechtaczki. Zalecam masturbację w celu poznania swojego ciała i sprawdzenia co ci sprawia największą przyjemność i nie nastawiaj się na sam orgazm, bo zobaczysz, że przyjdzie niespodziewanie. Masturbacja nie jest niczym złym nawet jak jesteś w związku.