Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiula_22_

***Staraczki*** na MaJ 2010

Polecane posty

Jado no to super gratuluje :)))) oby wiecej takich dobrych wiadomosci pysiula a ty juz testowalas? latika co u ciebie? patulla a my kiedy testujemy? mnie juz kreci ale wiem ze jeszcze pare dni musze poczekac.... pozdrawiam wszystkie kobitki

Gość Patulla
Jado-Gratuluje ! :) Mąż już wie? Majmon- no mnie też strasznie korci zeby juz testowac , tylko, że teraz to jeszcze jest możliwość , że ta 2 kreska nie będzie widoczna i tylko się będe denerwowała. Także musimy jeszcze spokojnie poczekać przynajmniej do końca tygodnia:)

Gość minotka220
Witam ,dołasczam do Was juz jako zaciążona na maj lub koniec kwietnia :) 3 tc ;) pozdrawiam wszystkie serdecznie i zyczę owocnych starań

Dzieki dzwieczyny:) Patulla nie wytrzymałam i powiedziałam mężowi, a on żartuje, że bedzie kochał jak swoje bo nie dowierza, że tylko jeden raz zapomnienia na wakacjach wystarczył, żeby cos się wykluło:D Ja tez w sumie nie wierze i uwierze chyba dopiero jak mi brzuszek acznie rosnąć:) Minotka220 - gratuluję:) Dziewczny lepiej wczesnie nie testowac bo się niepotrzebnie zestresujecie, albo forse wydacie na wiecej testów:D A ja sie na dzisiaj zapisałam do gina, ale nie wiem czy jest sens iść. W sumie t trcohe wczesnie, ale jak jz pisałam, w pierwszej ciazy miałam plamienia na poczatku i byłam na podtrzymaniu, wiec chyba sie przejde. Może na wszelki wypadek przepisze mi duphaston lub luteinę. Narazie objawów jako takich nie mam. Powoli trace apetyt - tak samo jak w pierwszej ciazy, ale mam nadzieje, ze nie przerodzi sie to w mega mdłosci i wymioty, bo ja drugi raz tego chyba nie przezyję:(

Hej dziewczynki! Miałam znów betę ze skierowania bo wczoraj nie wytrzymałam i sama zaplaciłam za nią :) zobaczymy bo to jest to samo laboratorium co miałam pierwszą betę. Dziś zrobiłam zwykły test plytkowy i była druga krecha już gruba i tłusta :) Zobaczymy, strasznie się denerwuję a USG dopiero w poniedziałek :)

Jado ja przy pierwszej ciazy ktora poronilam nie mialam zadnych objawow wiec chcialabym wymiotowac :) przynajmniej bym sie nie stresowala ze cos nie tak wiem ze brak mdlosci i wymiotow nie oznacza problemow z ciaza, tylko ze ja jestem przewrazliwiona i wolalabym "czuc" ta ciaze non-stop jesli oczywiscie bede w ciazy ;) wantoszka w ktorej czesci irl jestes? ja tez niestety w tej deszczowej krainie siedze :(

latika dobrze zrobilas nie stresuj sie, kreski mocniejsze czyli hormon wzrasta, bedzie ok!!! :)

Jado- hehehe moj też tak pewnie powie jak coś, że pokocha jak swoje. Kiedyś jak myślałam, że jestem w ciąży i mu o tym powiedzialam to właśnie takie coś powiedział:) Latika- a twój jak zareagował?

Mój mężuś baaaardzo szczęśliwy :) Oczka mu się świecą :) I Dumny z siebie bo to on wypatrzył tą pierwszą bledziutką kreskę na teście :)

Mnie brzuch pobolewał wczesniej, teraz chce mi sie spać, mam jakby bardziej wrazliwe piersi i wyczuwam wszytskie zapachy.

A jak to jest z tym bolem podbrzusza? Ja mam tak dziwnie jakby mnie gniotlo raz z prawej strony, a raz z lewej. I mam sporo bialego śluzu ;/;/

ja tez mialam bialy sluz w zeszlym tyg ale tylko przez 2-3 dni a teraz znikl, calkiem sucho

Ja mam tego śłuzu przez ostatnie pare dni dosyć sporo. Boje się, ze to będzie objaw zbliżającej się @;/

Gość minotka220
pierwszym moim objawem byly spuchniete piersi ,dosyc szybko dowiedzialam się o ciązy w 2 tyg ,natomiast w pierwszym tyg domyslalam sie ,że albo okres dostane albo ciąża ;D piersi byly nienaturalnie spuchnięte :o i takie są nadal ,do tego pobolewaja mnie sutki ,drugim objawem jest kłucie w podbrzuszu raz z jednej raz z drugiej strony jak ktos tu napisał ,klucie przypomina troche nadejście @ ale jest spowodowane rozciaganiem się macicy ,moja dzidzia ma juz 3 mm :D :D no i trzeci najgorszy objaw to jest nieustająca sennosć :o ,do tej pory bylam typem który do 24 mial niespozyta energie natomiast teraz o godz 20 patrze z utesknieniem na łóżko :P narazie jest ok bylam u gina i tak na dobra sprawę prawdziwe objawy będa dopiero po 6 tc ;) wiec wszystko przede mna ;)

patulla niekoniecznie czytalam wiele razy na forum ze dziewczyny w ciazy mialy wlasnie takie bialy sluz w ciazy aczkolwiek niektore go maja przed okresem, wiec trudno stwierdzic trzeba czekac....

Ja też u siebie zaobserwowałam śluz biały :) Pojawił się w sobotę i już jest go mniej. Również chce mi się spać, ale to raczej nie objaw ciąży :) jeszcze za wcześnie chyba. Marzę by wszystko przebiegło ok i żeby ciąża się rozwijała prawidłowo ....

Do majmon - mieszkam w 30 km od Cork. A co do śluzu to tez mam taki biały ale on tez sie poawia przed okresem. Nadal czekam dzis kłóje mnie w żolądku chyba. Piersi nadal bolą wiec nie dostane miesiaczki napewno dzisiaj i moze nie jutro. Ciekawe jak dlugo będe czekac!?

Gość Justysia125
Witam wszystkich. Mam pytanie do MINOTKI220. Jesteś w trzecim tygodniu, a czy byłaś już może u gin., jeśli tak to czy było już coś widać? Pozdrawiam serdecznie ;)

Gość majuwkaa
moge sie przyłącyć?? saramy sie znażeczonym juz 2 cykl i mamy nadzieje ze cos z tego wyjdzie,planowana @ 13.09 wiec zaczynajż sie teraz dni plodne.

Witam was:):) Co tam słychać? Ja sie już cziesz, ze konczy się środa zawsze to bliżej do soboty. Już sie nie moge doczekac na zrobienie testu:)

patulla kiedy testujesz? w sobote? ja mialam w niedziele, ale juz tez sie nie moge doczekac, wiec moze jak @ nie przyjdzie to tez w sobote sie stestuje to juz bedzie w sumie 34 dc ciekawe co z pysiula? pewnie test pozytywny i ze szczescia zapomniala na forum zameldowac :)

majmon no jak nie wytrzymam to w sobote, a jak bede cierpliwa to postaram sie moze do poniedzialku wytrzymac. Pysiula pewnie ze szczescia skacze:):)

witam was dziewczyny:D chyba do was dołączę;) dzisiaj się wytestowałam, bo ciotka czerwińska się u mnie nie pojawiła na czas. jestem dzisiaj 3 dni po terminie i postanowiłam to sprawdzić;) wyszła druga kreska, ale bardzo blada:) chłopu jeszcze nic nie mówię, dzisiaj moze pójdę na betę, zeby mieć pewnosć, po odbiorze wyniku dostanie ziarko fasoli ;)

Witam z rana :) Odebrałam wynik bety z wczoraj rana: 206,7 Czyli moja beta się przedstawia następująco: 2208 - 34,2 mlU/ml (2 dni przed @) 25/08 - 154,13 mlU/ml (1 dzień po spodziewanej @) 26/08 - 206,7 mlU/ml Co o tym myślicie? Moim zdaniem wolno przyrasta, ale nie wiem :( OWU miałam jakoś w 16-17 dniu cyklu a cykle 31 dniowe. Martwię się bardzo

BabyMed hCG Calculator Assessment: The Two-Day hCG rise was 146 % and is considered adequate. First hCG: 34 mIU/ml Second hCG: 206 mIU/ml hCG Difference: 172 mIU/ml Time Difference: 96 hours Total hCG Increase: 5.06 % (6.1) Daily Rate Increase: 57 % (1.57) Two Day Rate Increase: 146 % (2.46) 1st Day hCG As If: 53 mIU/ml 2 Days hCG As If: 83 mIU/ml

campini gratuluje :) pysiula a w sobote ktoty bedziesz miala dzien cyklu i jak dlugie masz cykle?