Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiula_22_

***Staraczki*** na MaJ 2010

Polecane posty

Hmm.. Ja nie raz przed okresem odczuwałam ból piersi ale rzeczywiście w tym miesiącu bolą mnie bardziej niż zwykle.. ból w podbrzuszu też mam jest on troche inny ale w zeszłym miesiącu też mnie bolał "inaczej" ale nie zaszłam w ciąże.. :) Ale w już nie pamiętam kiedy tak mnie piersi nie bolały.. mam ciche nadzieje ale nie wiem czy się uda..

Gość Asiulek83
Trzymam kciuki Justynka żeby się udało, ale my się staraliśmy 8 cykli i tez przed każdą miesiączką dopatrywałam sie nowych objawów, a w tym cyklu w którym się udało nie zauwazyłam nic specjalnego poza tym, że mi się okres spóźnił:) To chyba różnie bywa, każda kobieta ma inny organizm i inaczej odbiera sygnały. Ale trzymam kciuki, abys zobaczyła 2 kreski bo to naprawdę niesamowita radość:)

Witam, nie mam dobrych wieści. Rano zrobiłam test. Pierwszy test był jakiś feralny - nawet kreska kontrolna się nie pojawiła. Na szczęście miałam drugi - i niestety nawet cienia drugiej kreski. Pozostało czekanie na @

Witam was bardzo serdecznie:):) Jado 3mam za Ciebie mocno kciuki:):) nie martw sie , wszystko bedzie dobrze:) Witam wszystkie nowe mamy i staraczki:) karla- moze to jeszcze za wczesnie aby pojawila sie 2 kreseczka?W którym dniu cyklu jestes? A u mnie nic. Nie mam okresu nadal. Jak do niedzieli nie dostane to zrobie kolejny test. Jeśli ten też wyjdzie negatywny to dam sobie spokoj i bede czekala na @.Dopatruje sie u siebie symptomow ciazy ale chyba nic z tego. Od 2 tygodnia sporo białego śluzu i tyle. Jedna rezcz ktora mnei dziwi to to, ze zawsze po owu aż do okresu boalay mnie sutki, a teraz nic. Podobno na ciaze powinny bolec ale jak mnie caly czas bolały , a teraz nie to już sama nie wiem:(:(:(

Gość wercia23729
witajcie dziewczyny, mam pytanko sie staram drugi cykl prowadze obserwacje temperatura owulacja byla 10 dni temu, okolo 5 dni temu zaczelam miec czestomocz, wczoraj bylam u lekarza objawy: -czestomocz -bol krzyza -bol lewego janika (on stwerdzil ze to lewy jajnik ja nie wiedzialam czy to jajnik czy moze mam chore nerki plus nigdy wczesniej tego nie mialam) badanie moczu dzien przed miesiaczka stwierdzenie zapalenie pecherza,zapisal antybiotyk na 3 dni. Tylko czemu bol krzyza i lewego jajnika? to nie pasuje do pecherza! Moje pytanko i bardzo prosze o odpowiedz Czy jest ciagle szansa na ciaze? z gory dziekuje i samych plusikow na testach zycze :-)

Gość wercia23729
zapomnialam napisac ze on stwerdzil ze badanie moczu wykazalo ze w ciazy nie jestem :(

Gość roxi200
Hej, w koncu do domu weszłam:) Co do bety to ja placiłam 17zł. W ten sam dzień miałam już wyniki. A z dolegliwości to ból piersi!!! No i przybyło mi w biuście jakieś 5 cm:)

Hej:):) U mnie okresu nadal brak, ale mam jakies dziwne wrazenie , ze dzisiaj nadejdzie bo jak zwykle przed okresem mam dziwne napięcie w brzuchu.Jak nie to dzisiaj kupuje test ,a w niedziele testuje. A co u was?

patulla jeszcze jest szansa ;) u mnie nic nowego sie nie dzieje, @ sie skonczyl wiec zaniedlugo trza bedzie sie brac do roboty :) Jado co u ciebie? wiadomo cos? pozdrowienia

Witaj majmon- jeszcze troszke i musicie się ładnie postarać zeby na czerwiec zafasolkowac:):) Ja juz wariuje. Byłam na miescie po test. Wracałam i nagle zrobiło mi sie tak mokro, że myślałałam, ze przyszła @ wiec szybko do domu. Przychodze,patrze, a tu zero @. Jeśli do jutra rana nie dostane to testuje ostatni raz i juz:)

Hej! Jak już pisałam dostałam okres ale w pierwszym dniu wypadło mi coś dziwnego jakby błona dosyc spora nigdy tak nie miałam trochę się przestraszyłam. Miesiączkę mam taką jakby to były ostatnie dni nie jest w cale obfita do tego nie boli mnie tak mocno brzuch jak zwykle w pierwszych dniach. Piersi owszem przestały bolec i temperatura mi sie ustabilizowała, ale i tak to wszystko jest dziwne. Za pare dni pójdę do lekarza bo chyba nie jest w porządku, chyba że miałam torbiel na jajniku, bo gdzieś czytałam, że łagodne torbiele są wydalane z miesiączką, sama nie wiem co mam myśleć, to by też tłumaczyło opóżnianie miesiączki. Co o tym myślicie?

patulla daj znac z rana co i jak pewnie wstaniesz o 6 jak tydzien temu :) wantoszka mysle ze powinnas isc do lekarza, moze byc wiele powodow tych twoich dlugich cykli, lekarz powinien rozwiac twoje watpliwosci rade ci isc jednak do jakiegos polskiego ginekologa, bo irlandczykom nie ma co ufac - przynajmniej ja mialam takie doswiadczenie pozdrowka

Hej dziewczynki:) Co tutaj taka cisza? Ja nie dostalam @, teścik w domku jest więc jutro rano testuje. Zobacze co z tego będzie:):) Wantoszka- musisz sie wybrac do gina i sprawdzic co i jak:):)3mam kciuki:)

Hej dziewczyny:) Ja oczywiście nie wytrzymałam do terminu okresu (09.09) i zrobiłam test już wczoraj i to wieczorem. Byłam z jednej strony na siebie zła bo wiedziałam że tylko zrobie sobie nadzieje ale tu szok!! Jest druga kreska wprawdzie słaba ale jest:) !!jutro zrobie jeszcze jeden i jak bedzie trzeba to jeszcze ale mysle ze jak sie juz pojawila to teraz bedzie chyba coraz ciemniejsza:) Boże jak ja sie ciesze:) pokazałam od razu test mezowi bo myslalam ze moze mi sie wydaje ze ja widze ale on potwierdzil:)

Gość roxi200
To super Justynka:) strasznie sie ciesze:) mi jak taka slaba druga kreseczka wyszla to potem codziennie sobie jeszcze test robilam:) hehe w sumie tych testow bylo 6 ale na ostatnich wyly juz wyrazne dwie krechy:)

No mam nadzieje ze ta druga kreska bedzie coraz bardziej widoczna:) strasznie sie ciesze:) Powodzenia wam dziewczyny

JUSTYNKA gratulejszyn!!! leć na betę jutro rano. ona Ci potwierdzi na 100% :D ja wczoraj byłam u mojego przystojnego doktorka;) narzeczony wszedł ze mną chociaż się wahał;) doktor sam go zaprosił;) pokazałam mu wynik bety, zadał podstawowe pytania, po otrzymaniu odpowiedzi uśmiechnął się serdecznie i powiedział "jest Pani w ciąży, a teraz się jej przyglądniemy. proszę się rozebrać" narzeczony zbaraniał;) ale znosił dzielnie to ze na jego oczach inny facet zagląda mi między nogi;) na każdej wizycie robi mi USG "dowcipne" i tak było tym razem. niunia ma całe 0,82mm:D wielka jest;) wylazła z lewego jajnika. stwierdził ze to 6 tydzień, a termin rozwiązania wskazał na 5 maja:D Misiek miał łzy w oczach kiedy doktor dał mu pierwszą fotkę dzidzi;) i zapytał czy moze ją sobie zachować;) kazał brać folik, w razie bólu nospę, paracetamol, albo ibuprom. troszkę mnie to zdziwiło, ale nie mam zamiaru brać;) witaminy ciążowe odradził, bo stwierdził że to one nasilają nudności i wymioty. powiedzial jakie badanka mam zrobić, pogratulował i zaprosił na kolejną wizytę za miesiąc, a na USG położnicze ok 15 października. powiem wam ze mi ostro walą hormony do głowy już. płakać mi sie chce bez powodu, chociaż wczoraj matka powód mi dała. pokazałam jej fotkę z USG a ona wzruszyła ramionami mówiąc przy tym "no i co z tego" :o strasznie mnie to zabolało, ale mam ją gdzieś. potem jak patrzyłam na fotkę to ciągle mi sie płakać chciało;) z radosci oczywiscie. dzisiaj rano poszłam do koscioła;) na mszy grała orkiestra komendy wojewódzkiej policji. jak zagrali na podniesieniu, to mi soę łzy w oczach pokazały;) na obiad wciagnęłam 4 ogórki kiszone:D a potem miałam ochote na chlebek z miodem:D już nie mogę się doczekać kolejnej wizyty, na której będzie widać już serduszko;) pozdrawia wszystkie uświadomione już mamy, i te jeszcze niewiedzące;)

Witam:) No ja zrobilam kolejny test w niedziele rano i jedna kreseczka , a @ nadal nie ma. Siedzialam wczoraj i myslalam czy byla możliwosc azy owu zmienila swoj termin i w sumie jest bo tez pare dni po tej spodziewanej bolaly mnie jajniki. Juz sama nie wime co robic:( Justynka- gratuluje !!:) campini-jak ja Ci zazdroszcze :)

Dziewczyny a ja moge zrobić test bety dziesiaj? bo okres mam miec dopiero w srode. Nie wiem czy juz ta ciąże wykryje?

skoro test, który jest mniej czuły juz pokazał 2 krechę, to myślę ze mozesz spokojnie zrobić betę z krwi. dziewczyny jak tam dolegliwosci?? mnie tak dzisiaj wszystko denerwuje ze mam ochotę nawrzeszczeć na szefa:o a właśie, jak juz o szefostwie mowa...kiedy macie zamiar oznajmic w pracy ze jest was więcej??;) bo wiem ze mój ssię załamie, i chcę to odwlec jeszcze troszkę...

Właśnie wróciłam z bety ale wyniki niestety dopiero w środe. Ale zrobilam kolejny test a na nim już dobrze widoczna DRUGA KRECHA:)

Witam dziewuszki :) Dołączam do tematu poniewaz zrobilam 3 dni temu 3 testy wszystkie wyszly pozytywnie :) I tydzien juz mi sie spoznia okres, najprawdopodnobiej jestem w ciazy :D Tyle ze nie moge jeszcvze isc do lekarza bo powiedzial mi ze jeszcze za wczesnie i nic nie bedzie widac.... jak myslicie? Ostatni okres mialam 26 lipca a sierpniu sie nie pojawil w ktorym tygodniu moge byc? I naprawde jeszce za wczssnie zeby isc? KUrde ja juz nie moge sie doczekac zeby uslyszec od lekarza ze jestem w ciazy bo jednak testy to tylko testy

OlciaCK gratulacje:D twoja cciąża jest 2 dni starsza od mojej liczac od dnia ostatniego okresu. ja jestem w 6 tygodniu, termin mam na 5 maja;) w sumie nic na usg nie było midać poza pecherzykiem;) za miesiac mi kazał przyjśc z kompletem badań;)

Skorzystałam z zaproszenia * campini* Dzięki :))) I witam wszystkie :))))

a u mnie jedna krecha @ nie ma a ja juz sama nie wiem jak sie czuje....:/

Hej Dziewczyny Jeśli nie macie nic przeciw to się przyłączę. Gratuluję wszystkim przyszłym Majowym Mamą, może też dołączę do was. Ja miałam mieć @ 4 września, ale już wcześniej czułam że jest jakoś dziwnie. Jednak powstrzymała się z testem właśnie do 4 września i była druga kreska, ale bardzo słaba.Stwierdziliśmy z m, że poczekamy trochę i zrobię betę. No i dziś byłam rano, a po 17:00 mam mieć wyniki, więc będzie wszystko jasne. Mam nadzieję że będzie na plus, choć to dopiero nasz pierwszy cykl starań i jestem po 3 m-cznej kuracji Bromocornem.Pozdrawiam Wszystkich.

Hej Rossa :) Ja tu nowa ;) Trzymam kciuki za Ciebie i twoje malenstwo a ja jeszcze musze poczekac.....ta niepewnosc mnie tak irytuje.......:/

Dzięki Agawa!!! Trzymam kciuki żeby Tobie jak najszybciej też się udało:)