Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiula_22_

***Staraczki*** na MaJ 2010

Polecane posty

Rosa, właśnie zobaczyłam Twój post, przykro mi :( ale może jeszcze nie jest to do końca pewne? trzymam za Ciebie kciuki :)

Cześć dziewczyny!! pojawiaqm sie tylko na chwilkę, w międzyczasie przygotowań ślubu i wesela!!!! powiem wam dziewczyny, ze nie mam teraz czasu cieszyć się tą ciążą. nie mam czasu, pomyśleć czy mogę dźwigać czy nie, czy mogę być na nogach od 6 rano a spać położyć sę o 1 w nocy:o mam nadzieję zę nie odbije się to na naszej dzidzi:) Myślę ze jest tak samo silna jak jej mama;) trzymajcie kciuki babeczki, zeby wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowaliśmy;) pozdrawiam;)

Cześć dziewczyny!! pojawiaqm sie tylko na chwilkę, w międzyczasie przygotowań ślubu i wesela!!!! powiem wam dziewczyny, ze nie mam teraz czasu cieszyć się tą ciążą. nie mam czasu, pomyśleć czy mogę dźwigać czy nie, czy mogę być na nogach od 6 rano a spać położyć sę o 1 w nocy:o mam nadzieję zę nie odbije się to na naszej dzidzi:) Myślę ze jest tak samo silna jak jej mama;) trzymajcie kciuki babeczki, zeby wszystko wyszło tak jak sobie zaplanowaliśmy;) pozdrawiam;)

Gość Margott83
Rosa777, bardzo mi przykro,ale może jest wszystko ok. Ja wczoraj byłam u lekarza i też jest mi smutni i strasznie sie boję.... Gin stwierdziła,że mam za malą macicę jak na 7tc i też zleciła beta, zrobiłam dzis rano. Jestem przerażona, w poniedziałek będę wiedziała co sie dzieje, jak ja wytrzymam do poniedziałku ? :( Mam nadzieję, że to po prostu wczesniejsza ciaża i dlatego macica jest mniejsza.....

campini a kiedy masz ślub? ja w listopadzie :) dziewczyny, nie martwcie się na zapas, na pewno będzie ok, trzymam za Was :)

Gość niezapominjaka1101
Rosa, wystraszylas mnie, bede dzwonila..i mam nadzieje ze u Ciebie wszystko bedzie ok. Trzymaj sie ciepluto! Powiedzcie dziwczynki, kiey byla wasza pierwsza wizyta u lekarza?A jak u Was z witaminkami, biezrecie jakies foliki czy inne?

Gość czy może ktoś
założyć topik dla kobiet będących w ciąży z terminem na maj? a nie takich co marudzą że chcą zajść i potem jęczą że im się nie udało, żałosne!

moja przedmówczyni gdyby potrafiła czytać ze zrozumieniem wiedziałaby ze my jesteśmy w ciąży:D alakolo ślub mam dokładnie za 17 i pół godziny:D niezapominajka moja pierwsza wizyta była w 6 tyg licząc od ostatniego okresu czyli jakieś 4 tyg po zapłodnieniu. biorę tylko folik (o ile pamiętam, bo przez ten ślub ciągle zapominam), witaminy gin mi odradził bo podobno wzmagają nudnści i wymioty, a ja już się kiepsko czuję, więc inne sobie odpuszczam.. pozdrawiam

dzien dobry dziewczyny campini wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! :) ross i margott nie zamartwiajcie sie na zapas pozdrowionka

dziewczyny pozdrawiam serdecznie :) wiem ze sie cieszycie. Ja przeżywałam to samo dokładnie rok temu. Zycze wszelkiej pomyslnosci :) i zdrowych bobasków :) no i lekkich porodów :D

hej dziewczyny !!!! :) ja też zostane mamusią w maju lekarz przewidzial termin na 18 :):) mam nadzieje że moge do Was dołączyć :)

Gość niezapominajka1101
campini, bawisz sie juz na pewno na swoim weselu, zycze Wam wiec wszystkiego najlepszego i duuuzo milosci.. Powiedz prosze w jakiej ilosci przyjmujesz folik, standardowo 1 tabl/dz/400mcg czy wiecej, bo pytajac w aptece uzyskalam info ze powinno sie brac 3tabl.dz jesli w 400mcg. Na opakowaniu natomiast jest napisane ze 400mcg pokrywa dzienne zapotrzebowanie, wiec juz zglupialam... Pozdrawiam :)

Gość niezapominjaka1101
Witaj w klubie seventy88 :) Rosa777, co u Ciebie, martwie sie...

Niezapominajka 1101 Co u mnie, na razie czekam, jutro będzie sądny dzień. Mam rano zrobić betę, a wieczorem z wynikiem przyjechać do mojej Pani doktor. Od środy czyli odkąd zobaczyłam wynik, żyję w ciągłym strachu. Strasznie mi ciężko i nie bardzo sobie z tym radzę, ale jakoś muszę. Dzięki za troskę!!! Tak bym chciał żeby było dobrze;(

Rosa jak tam?? daj znać... u mnie bez zmian, mam jeszcze tydzień czekać na okres lub betę... ale coś czuję że może jednak nie w tym cyklu...

niestety potwierdziło się najgorsze z najgorszych. Ciąża obumarła. Jutro idę na zabieg. Lekarz mówi że tak lepiej, bo była to prawdopodobnie zła mieszanka genów i że raczej już się to nie powtórzy. Niestety nie zostanę mamą majową, a przynajmniej nie w 2010. Wam życzę lekkiej ciąży, bez problemów, szybkich porodów i pociechy z bobasków. Będę za was trzymać kciuki. Pozdrawiam!!!

witam wszystkie przyszłe mamy:D w sobotę 19.09.09 dołączyłam do grona mężatek;) wybawiłam się za wszystkie czasy;) nogi od tańców do tej pory bolą, gardło od karaoke też;) imprezka, super, jedzonko świetne;) hormony zrobiły swoje i poryczałam się przy przysiędze, a razem ze mną wszystkie ciotki, kuzynki i babce;) byłam dzisiaj robić wszystkie wyniki. na cytomegalię się trochę długo czeka cholerka bo 14 dni roboczych. ale trudno, trzeba czekać;) pozdrawiam

hej, campini fajnie masz że mieliście karaoke... ja mogę o tym zapomnieć bo mój facet nie chce... a ja lubię śpiewać a tańczyć nie lubię... i jestem załamana bo tańczyć będę zmuszona :(:(:( rosa nie załamuj się, następnym razem się uda :)

Gość mała zdenerwowana