Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwiazac

jak zwiazac koniec z koncem?

Polecane posty

Gość jak zwiazac

jak zwiazac koniec z koncem zarabiajc lacznei z mezem 2900 ? macie jakies pomysly? nam na oplaty idzie ponad 2500 :/ a jeszcze dziecko i brak perspektywy na inna lepsza prace

Gość no niesamowite
2500 na opłaty????? To chyba dwa kredyty macie :O

Gość a dlaczego takie drogie oplaty

w moim miescie do 1000 wynajmiesz fajna chate...no chyba ze w domku mieszkacie???????

wyjedzcie z kraju jak taki standard prefrujrcie w naszym kraju z tymi pensjami nie wyzyjecie

Gość jak zwiazac
800zl za zlobek a 1000 czynsz za dom i to jest najnizszy czynsz jaki nam sie udalo znalezc :/ reszta to paliwo, woda, prad gaz, tv, tel, internet, smieci itp..

Zlobek 800 zl???????? w zyciu nie slyszlalam

Gość no niesamowite
to co to za żłobek, za który się płaci tyle kasy?

Ograniczyć wydatki (paliwo internet telefony) Znaleźć jakąś dodatkową pracę, chociażby jakieś korepetycje czy coś. W takiej sytuacji każdy grosz się przyda.

Gość mala czarna**
no trzeba poszukac lepszej pracy, tanszej nianki i tanszego domu

Gość jwsbhwbds
800 zł za złobek.O raju,to jakis złobek dla potentatow naftowych w Arabii Saudyjskiej :-)

kolezanka dala do panstwowego i placi o wiele mniej

Ja ci popilnuje dziecka za 700 zl ok?

Gość jwsbhwbds
Wierzycie,z ektos majacy takie niskie dochody mozna powiedziec na 3 osoby oddaje swoje dziecko do złobka za ktory płaci 800 zł :-)

Gość no niesamowite
podejrzewam, że jesteś autorko kolejnym przykładem przerostu formy nad treścią - rzucasz sie na coś, na co Cię kompletnie nie stać i wilece narzekasz. Daj dziecko do państwowego żłobka, to będziesz płaciła bez porównania mniej i zostanie na życie - proste

Gość a w jakim miescie mieszkacie

ja w zyciu o takim czyms nie slyszalam ....:)

pieprzycie glupoty, ja tez mam dochody 3300 na mc i za zlobek place 780zl z wyzywieniem na 9 godzin, a za dom place tysiac zl i jets to jeden z najtanszych wynajmow, prace lepsza? latwo powiedziec szukamy z mezem non stop pracy i trafiamy coraz gorzej :/ teraz mam najmniej popltana prace w zyciu :( dodatkowa prace? a kiedy? moj maz pracuje 12godz dziennie ja 8 kiedy czas na dodatkowa? a autorka nie wiadomo jak pracuje ale pewnei pracuja po 8 godz, maja dziecko to kiedy maja isc do dodatkowej pracy, a ty chcesz pilnowac za 700zl to przyjdz do mnei ja chetnie zaplace ci 700zl :D:D

Gość zrozpaczona/
jak żlobek prywatny to tyle kosztuje . Tez nie mam lekko.ja zarabiam 1500 zl, maz 1800 , razem 3300.czynsz;450 zl, co kwartał drożeje ,300 złobek , gaz; 150, energia 170, kredyt;350+120, tel. 100, jakaś rata za kompa 80, nażycie i małego 900 zł, nie liczac potrzeb ubraniowych, czy nieplanowanych lekow.Brakuje co miesiąc.Coraz wyzsze opłaty, a ja zarabiam polowe tego co jeszcze rok temu i to w tej samej firmie.szkoda gadać, nie wyrabiam juz.

Gość jwsbhwbds
Dochod 2900 zł a opłaty powyzej 2500 zł i co,niby z reszty ok 300 zł zyja 2 osoby dorosłe i dziecko w wieklu złobkowym ;)

a skad jestes? ja w panstwowym zlobku na miejsce musze zcekac ponad rok:/ autorko a u ciebie nie ma tanszych zlobkow?

Gość no niesamowite
płacić za żołobek 300 a 800 to jest zasadnicza różnica

Gość jwsbhwbds
:-) jezli macie wspolne dochody takei niskei i płącicie za złobki 800 ,700 zł,to przeciez nie kalkuluje sie wam pracowac.Lepiej zostac w domu i zajmowac ise dzieckiem i domem.

Gość sok wisniowy
To może trzeba poszukać jakiegoś mieszkanka a nie opłacać dom . Jeżeli wam nie starcza pieniędzy to czemu wynajmujecie dom , przecież piszesz , że macie tylko jedno dziecko . Dom dla trójki osób , moim zdaniem przesada . Poszukajcie kawalerki . Może też trzeba zrezygnować z niektórych rzeczy .

Gość zrozpaczona/
najbardziej te opłaty mnie dobijają, wiecie ile w moim miescie woda kosztuje:12 zł za kubik wody.debilizm. gdyby mąż nie dorabiał w wekedny byłaby klapa, na nowe buciki, kurtke, dla dziecka juz by nie bylo.

Gość jak zwiazac
ja jestem z Sosnowca, mamy 3 pok mieszkanie, ale jakbysmy wynajeli mniejsze tez tyle by kosztowało, a jak zostane w domu z dzieckiem to bedziemy mieli dochody 1200zl i z tego tysiac pojdzie na czynsz wiec sytuacja nie lepsza

hehhehe dobre jestescie :D:D:D:D dom to pzresada a wiesz kobieto ile w katowicach kosztuje wynajem kawalerki?? 1200:D:D:D:D

Gość jwsbhwbds
jak zwiazac --jak to nie lepsza.O wiele lepsza,bo wtedy ty jestes w domu,opiekujesz sie dzieckiem co zminiejsza o woele koszty ,a maz moze dorobic.A i Ty mozesz w domu popracowac na umowe zlecenie.

Ja mieszkam w Bydgoszczy i naprawde idzie wynajac tansze mieszkanie wez poszukaj kawalerki z wneka i juz kasa w kieszeni po kit wam 3 pokoje na was i dziecko...?