Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość massssakkra

KOLEŻANKA Z WIOSKI.

Polecane posty

Gość massssakkra

Mieszkam we Wrocławiu i poznałam taką koleżanke na studiach, która mieszka we wiosce liczącej 5 domów. Wszystko okej, ale ona się przechwala, że wszystko wie, wszystko widziała i t.p. Ostatnio poczęstowałam ją nektarynką i pytam czy lubi, a ona wzięła, powiedziała, że lubi, ale rzadko je i jedząc ją poogryzała jak jabłko i wyrzuciła połowę. SZOK Kiedyś na początku zszokowało mnie, że ona uważała, że masło na chlebie jest po to aby służyło jak zaprawa, żeby miód nie wyciekał przez chleb.

Gość lejdi marmolada
no bo chleb rzeczywiscie lepiej posamrowac masłem a potem miodem ( zwłaszcza gdy jest lejący) :P no ale w czym problem ??

Gość massssakkra
bo ona w ogóle nie używała masła ani margaryny

Gość jak z wioski
to na 90 % uzywała masła :)

Może nie lubi? Albo jest na diecie? Mój brat za nim masła do ust nie weźmie!

Gość No to dobrze mniej
kalorii.I w czym masz problem? W sensie, że ty taka obeznana w świecie itd?

Gość masssakkra
ale chodzi o to, że ona się dziwiła, że inni smarują margaryną, masłem,... ona nie widzi potrzeby, nie smarowała od dzieciństwa i się dziwi po co i w ogóle, mysli, że to taki szpas, zeby odogodnic, żeby się własnie miód nie wylewał

Gość masssakkra
głównie chodzi o to, że mój kot ma więcej rozumu

Gość lejdi marmolada
NO I CO Z TEGO ???? !!?? :o Ty tez, wielka pani swiatowa,z wielkiego miasta Wrocławia, o wielu rzeczach nie masz pojecia , wiec nie rób z siebie idiotki !

Gość no ale jaki masz mw tym proble
m? Ja tez nie zawsze smaruje, srednio lubie, a mieszkam w miescie...

Gość wsiowa baba
ale o co CI chodzi?Chyba wymyśliłaś tę historyjkę,albo to Ty jesteś z tej wsi i wreszcie zobaczyłaś wielki miejski świat. Jeśli studiuje to nie może być taka tępa jak piszesz. ZMYŚLASZ

Gość masssakkra
kiedys nagrywałyśmy na uczelni scenki i potem w domu (TEGO NIGDY NIE ZAPOMNĘ!!!), OGLĄDAŁYŚMY TĄ KASETĘ WIDEO, ona szukała czy takie krótkie ujęcie się nagrało i jak nie znalazła to do mnie: weź zobacz na drugiej stronie :D :D :D x 232323232323232342262727872726262

Gość vhj uijkmn v
"mieszka we wiosce" no z Ciebie to kurwa taka miastowe, że hej...

Wstyd mi,że że też mieszkam we Wrocławiu...."we wiosce" ?!?! "odogodnić"?!!? Jaką Ty szkołę skończyłaś,że na studiach się znalazłaś? Mam nadzieję,ze to prowokacja:D

Gość masssakkra
zresztą ona co rusz coś wtapia

Gość massssakkra
do: vhj uijkmn v to że zjadłaś kłaki w śmietanie połowie dolnośląskiego to już każdy wie, więc nie wspominaj!

Gość to ty jesteś wtopa
jedna wielka wtopa :O

Gość zyrafffa
A co ma wspolnego smarowanie maslem chleba czy jedzenie nektarynki z tym, ze ktos mieszka we wiosce? O co chodzi w ogole?

Gość wsiowa baba
szkoda czasu dla takiej kretynki Pewnie sama nie wie o co jej chodzi :(

A co ty się czujesz lepsza bo w mieście mieszkasz?Ja tez mieszkam i co z tego, a zazdroszczę tym co na wiosce mieszkają, a nie w tym zabetonowanym świecie

Gość masssakkra
a tego tez nie moge zapomniec!! Kiedys po zdanym egzaminie poszlismy z grupa oblewac i ona tez poszla,siedzimy wiecie kulturka we Wrocku na starym.ogolnie ludzie na poziomie,piwko i te sprawy, przychodzi do placenia ,kazy wyciaga a to karte a to jakas normalna kase a ona jakies blaszaki:) normalnie po 20,50 groszy i napiwku zostawila tylko 2zlote,hahahaha

Gość massssakkra
z tymi blaszakami to podszyw, ale się ubawiłam troszkę:D

Daj spokój dziewczyno, widać, że masz jakiś problem ze sobą skoro takie dyrdymały wypisujesz... Ładnie tak wyśmiewać się z innych?

Gość do masakra
jestes idiotka 🖐️

Gość masssakkra
a kiedys w klubie podchodza do nas jacys obcokrajowcy,przystojni,ciemni ,a ona sobie poszla bo powiedziala ze z takimi sie zadwac nie bedzie,haha,ze POLAK NAJLEPSZY!! Zenada!

Gość massssakkra
Tak gadała, że wszędzie była, wszystko widziała, a się okazało, że zdając egzaminy była pierwszy raz we Wrocławiu- bo z daleka widziała dworzec i się mnie pytała ile jeszcze do dworca,...a wioska jej jest oddalona o niecałe 20 km od Wrocławia

Gość massssakkra
z tymi obcokrajowcami- to podszyw, ale ona jest do czegoś takiego zdolna

Gość massssakkra
najlepsze jak mowilismy co robia nasi rodzice(moj tato jest wlascicielem hurtowni) a ona przy wsyztskich ze jej mleko rozwozi,hahaha,

Gość massssakkra podszyw
TO ja ktory sie podzywalem za Ciebie,twoje wypowiedzi co ponizej jakiegolowiek poziomu,Zastanow sie nad wszytskim na spokojnie, Jesli bys byla taka swiatowa to bys sie orientowala ze ludzie na poziomie,czesto majetni mieszkaja wlasnie niedaleko duzych miast tak jak twoja kolezanka,Uwazam ze jest ona wartosciowa i inteligenta dziewczyna a Ty jej do piet nie dorastasz,stad ta frustracja...generalnie pozdrawiam i milego dnia