Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wezyr

Czemu dziewczyny z szerszymi bioderkami często się ich wstydzą?

Polecane posty

I próbują maskować, odchudzać itp. Dla mnie i dla wielu facetów dziewczyna z szerokimi, ładnie zarysowanymi biodrami, piękną pupą itp, a w dodatku w obcisłych jeansach to jeden z najseksowniejszych widoków na świecie :D

Gość co rozumiesz pod pojeicem
szersze biodra? jak biodra jak u kobyły to nie dizw sie, ze probuje sie je maskowac.

Chodzi o nieco szersze biodra niż ma większość współczesnych kobiet, taka bardzo kobieca figura

Gość a oczy mam nadal zielone
bo z szerszymi biodrami nie możemy sobie pozwolić na różne modele spodni :D wiesz jak to boli?? :D

Gość mało kobiet ma naturalnie szer
oikie biodra wiekszośc po prostu ma na nich tłuszcz. Mi się u kobiet nie podobają szerokie bioderka, mówię o tych szczupłych dziewczynach z dużymi biodrami.

Gość frentii
Bo projektanci geje wylansowali chlopiecy model sylwetki i teraz kobieta-chlop bez bioder czy wciecia w talii dumnie pokazuje swoja figure(a raczej jej brak), a kobiety z kobiecymi ksztaltami mysla, ze sa grube...

racja racja z tymi projektantami-gejami. zawodowo ubieram ludzi i dziewczyny z bioderkami (sama taka jestem) mają straszny problem żeby ubrać coś modnego i jednocześnie żeby w tym jak kaczki nie wyglądały. no i wszystkie chcą mieć ofkors wąskie biodra. ale jak ja im wąskie z nie-wąskich zrobię? :D

Gość frentii
Racja, wspolczesne ciuchy sa zaprojektowane dla kobiet z figurami facetow.

Gość szresz biodra są
ok, otłuszczone już nie bardzo.

Gość onatoon
Mam koleżanki bliźniaczki, które są mega szczupłe i maja właśnie szersze biodra. Mi sie to podoba uważam że wyglądaja kobieco ale one bardzo się ich wstydzą a wyglądają naprawde super !

Gość ja mam szersze bioderka
tzn. w talii mam 66 zł, a w biodrach 96. Wiecie jaki mam problem żeby spodnie kupić ? Jak dobre w talii, to przez pupę ich na bank nie przecisnę, a jak dobre w biodrach, to w talii dużo za luźne :( Teraz szyją ciuchy dla kobiet o męskiej sylwetce..tzn. brak wcięcia w talii i prawie żanej różnicy między talią a biodrami...no jak na słup, a nie na kobietę. Masakra :( Bardzo rzadko udaje mi się kupić pasujące spodnie...

do |ja mam szersze bioderka| - - trzeba szukac spodni z niskim stanem i szerszymi nogawkami :) zrezygnować ze spodni po pachy (duuupcia 3 razy szersza), wąskich nogawek, rurek etc, bo my - szerokie biodra - wyglądamy w nich po prostu grubo. i jeszcze jedna rada - unikamy nogawek roszerzanych od kolan :) proste spodnie!! ewent. delikatnie zwężane - zależy jak szerokie są te bioderka. no i ofkors bluzka, top, etc - taka do połowy pupy :) unikać pasków, zwłaszcza szerokich. i np nie zakładać wystających topów spod zbyt krótkich sweterków - wtedy przyciągamy wzrok tam, gdzie chcemy coś ukryć :) no to tyle uogólnień :) Pozdr!!

ja tam niczego nie chce ukrywać ;) Mam idealną proporcję między talią a biodrami - 30 cm (to jak w słynnym 90-60-90 - też 30 cm różnicy między talią a biodrami). Nie mam dupska jak szafa gdańska. Wszystko jest proporcjonalnie. Tylko w czasach kobiet z nadprodukcją testosteronu kobieta o maksymalnie kobiecej sylwetce czuje się dziwnie ;) Tylko o to mi chodzi z tymi spodniami, że są szyte chyba na facetów a nie kobiety. Tak wiem, kupuję spodnie o obniżonym stanie. Ale wolę te z rozszerzaną nogawką ;)

ja tam niczego nie chce ukrywać ;) Mam idealną proporcję między talią a biodrami - 30 cm (to jak w słynnym 90-60-90 - też 30 cm różnicy między talią a biodrami). Nie mam dupska jak szafa gdańska. Wszystko jest proporcjonalnie. Tylko w czasach kobiet z nadprodukcją testosteronu kobieta o maksymalnie kobiecej sylwetce czuje się dziwnie ;) Tylko o to mi chodzi z tymi spodniami, że są szyte chyba na facetów a nie kobiety. Tak wiem, kupuję spodnie o obniżonym stanie. Ale wolę te z rozszerzaną nogawką ;)

ja w rozszerzanych nogawkach źle się czuję, a wcale nie jestem grubasem, wręcz przeciwnie :) ale rzucających się w oczy bioder nie lubię :) zaraziłam się typem modelki - czyli facet na obcasach :) a ze spodniami to zawsze jest problem, moim zdaniem tak jak są różne długości nogawki, tak różne powinny być obwody w pasie. ale to marzenia ściętej głowy, bo koncerny odzieżowe idą w standardy.. anyway.. jak patrzę na dziewczyny na ulicy to czasami mam wrażenie, że nie wiedzą jak się ubrac, dlatego pozwoliłam sobie na wywód :) pozdr!!

a ja kocham swój estrogen i opcja "facet na obcasach" jest mi totalnie obca ;)

Gość agula543
a ja ma straszne kompleksy na tle swoich szerokich bioder:( jestem szczupla i niska... a dupa jak szafa:( i gdy tylko przytyje wszystko idzie w tylek:( bleeeeee