Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suonko_1979

Podziękowanie Niani za opiekę

Polecane posty

Gość Suonko_1979

Witajcie, Moja córcia za dwa tygodnie idzie do przedszkola. Przez 3 lata, czyli od kiedy ja wróciłam po UM do pracy zajmowała się nia jedna i ta sama niania. Chciałabym jej kupic jakis miły drobiazg od Oliwci w podziękowaniu. Poradźcie proszę co mozna kupic... Dzieki z góry

ja jak odchodziłam to zwykle dostawałam kwiaty. ostatnim razem dostałam zamiast kwiatów ciętych -storczyka. można dorzucic laurkę od dziecka bądź wspólne zdjęcie(niani i dziecka- jeśli takie jest) z podziękowaniami z tyłu- zamiast kartki czy bileciku

Gość ja bym kupila
zestaw jakis ladnych filizanek albo cos takiego by niania zawsze pamietala, ze to od dziecka. kwiaty zwiedna...

a wiecie co ja jestem pod wrazeniem prezentu jaki dostałam w pracy ostatnio- piekna puszke piernikow z pozytywka nakrecana, bardzo mi sie ten pomysl spodobal bo i slodkosci i cos na pamiatke eleganckiego, pierniki byly firmy lambertz ale gdzie kupione to nei wiem

Gość Suonko_1979
Ma 23 lata i to jest siostra męża. Przez 3 lata nie musiałam sie ani przez chwilę martwić o małą. Jak musiałam leciec gdzie po pracy to dłuzej została. teraz chciałabym coś fajnego w podziękowaniu jej kupic od malutkiej. Album ze zdjeciami odpada, bo jako chrzestna i ciocia ma ich mnóstwo :))

a może coś z biżuterii - zawsze to pamiątka będzie, oczywiście, jeśli nosi jakąś? ::)

Gość 111111111111111122222222
chcesz zarobić? wystarczy zalogować się na tej stroniewww.polski-bux.pl/?r=nina80 i codziennie klikać w 25 reklam, zarobek gwarantowany

Gość ja dostalam ladny naszyjnik
dobrej firmy jubilerskiej:) rodzina bardzo mnie polubila. i oczywiscie piekna kartke z podziekowaniami :) no i wyprawili mi przyjecie pozegnalne, smaczny obiad, torcik:)

Gość ja bym kupila
to zmienia postac rzeczy. myslalam, z to obca osoba. mysle, ze pomys z bizuteria jest swietny. ipod czy aparat to droga impreza, zalezy ile autorka ma funduszy. ale jakas fajna bizuterie to do 150 zl kupisz na pewno. moze cos z hand made, pelno tego jest.

Gość Suonko_1979
Dzięki dziewczyny za rady, podoba mi się pomysł z biżuterią, podoba mi się tez pozytywka z piernikami :) Kwiatki to myśle że w ostateczności, a laurke narysujemy :)) Jakby cos Wam sie jeszcze nasuneło to piszcie :)

lub jakies perfumy ale bizuteria faktycznie to fajny pomysl :) jakas ladna bransoletka

Może jakąś ładną bransoletkę, naszyjnik, zegarek- o ile nosi biżuterię+ przyjęcie pożegnalne w stylu dobry obiad, tort

Gość Suonko_1979
Perfumy :)) ona jest konsultantką w Avonie :)) Najwyżej jej powiem ,zeby sobie coś wybrała i zapłacę :)

Albo taką pamiątkową filiżankę jakąś ładną. Albo obraz jakiś jak mieszka w swoim mieszkaniu. Książka też mogłaby być. Płyta.