Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Tyle jest dziewczyn przy tuszy, które żalą się że nie mają chłopaka

Polecane posty

Gość mam taki problem

A ja jestem szczupła, a też żaden facet mnie nie chce :/ Wzrost: 167, waga: 48 kg. Dodam, że jem normalne śniadanie (np. dwa kawałki chleba + wędlina lub ser), normalne kolacje (zwykle to samo co na śniadanie). Na obiad zwykle mięso + kartofle + warzywa (zajmuje to cały talerz - normalna porcja), czasem jem na obiad pizze, albo coś w fast-foodzie (np. hamburger + frytki). Do tego zwykle jakieś ciasteczka, czekoladki albo pucharek lodów z bitą śmietaną (uwielbiam ją!), czasem jogurt lub serek homogenizowany. Zwykle po tym wszystkim czuję się już pełna i chyba już nic więcej bym nie zmieściła :) Aha, nie smażę niczego na maśle, nie dodaję śmietany (ale jem chleb z margaryną). Chciałabym trochę przytyć, aby nabrać bardziej kobiecych kształtów (mam bardziej chłopięcą figurę), ale nie mogę :/ Już nie wiem co robić, bo wydaje mi się że nie jestem zbyt atrakcyjna :(

Gość tak masz racje
z pewnością znalezienie chłopaka zależy od twojej wagi

Gość mam taki problem
Jak to nie zależy? Przez moją wagę mam małe piersi (i ogromne kompleksy na tym punkcie). Poza tym mam przeciętną twarz. Wiem, że większość dziewczyn to też nie żadne misski, ale przynajmniej mają super włody (np. burza loków), które to rekompensują...

Gość mam taki problem
* super włosy, oczywiście :)

Gość tak masz racje
no to skoro posiadanie faceta zależy od wagi a ty wyglądasz tak beznadziejnie to pogódź się z myślą że nigdy nie będziesz mieć faceta. A jak nie możesz się pogodzić to idź zbierać kasę na operację cycków, żeby twój przyszły facet miał dmuchaną lalkę do dupczenia, a tak serio to weź idź oprawiac zeszyty dziecko, bo zaczynasz mi działać na nerwy

Chcesz przytyć? To przed każdym posiłkiem zjedz łyżkę oleju :) Ma dużo kalorii Polub panierki, z owoców winogrona, banany. Ale ja uważam, że Twoja waga jest w porządku. Tym sie nie przemuj...Radziłabym jednak zmienić nastawienie względem chłopaków albo siebie, bo myślę, że z tego powodu wynikają Twoje problemy.

Gość vbnghjuky
mnie tez jadlospis rozwalil :P autorko, na chlopieca figure tycie nie pomoze, jak masz waskie biodra to zwaly tluszczu na nich nie uczynia cie seksi :P bardziej kobiece to raczej szersze biodra bo szersze kosci a nie tycie, lepiej ciesz sie figura jaka ci zazdrosci mnostwo kobiet z nadwaga i nie wynajduj problemow tam gdzie ich nie ma

Gość malogorzata eS
Ja mam wage w normie,biust D,a tez nie mam faceta.Nie mam,bo nie chce.I jest mi z tym dobrze?Zacznij cieszyc sie zyciem i wolnoscia,a nie jakimis fanaberiami typu nie mam faceta i jest mi tak zle.Moja kolezanka jest bardzo wysoka i bardzo chuda.Chciala przytyc,ale okazalo sie,ze ma tarczyce.Brala jakies odzywki na mase,ale to nic nie dalo.Natomiast jej corka w wieku 8 lat wazy 46 kg i tez nie schudnie juz.

a moze tu nie chodzi o wyglad? a o charakter? wielu facetow lubi szczupłe kobiety, na bank sie takim podobasz ale jak przychodzi co do czego to sobie odpuszczaja? moze tu chodzi o to jak sie zachowujesz? jaka jestes?

Gość ParisParis7
Sa rozne triki ktore sprawiaja ze chlopieca sylwetka nabiera kobiecosci.Idz do fryzjera,lekki makijaz,jakies kobiece ciuszki i juz.Pamietaj,tez o dobrym staniku.Usmiechaj sie duzo i nie uzalaj sie nad soba i nie tluamcz sobie braku faceta swoja waga itp.wiele jest malo urodziwych nawet dziewczyn ktore sa z w zwiazkach.Moze rzeczywiscie nie umiesz sie zachowac przy facetach,nie masz nic ciekawego do powiedzenia ...

Gość ParisParis7
To znaczy,ze jezeli kobieta jest malo kobieca,to ma zapomniec o seksie ? :D Moim zdaniem dziewczyna w ladnej seksownej bieliznie , fajnie ulozonych wlosach i z fajnym makijazem moze byc bardzo atrakcyjna.,ale jak nie umiem o siebie zadbac to juz chyba nic nie pomoze.I wazne by dbac o siebie dla SIEBIE,a nie po to by na sile znalesc faceta :P

Gość Moja drogA ..
gdyby znalezienie faceta było zależne od wagi kobiety to wszystkie grube kobiety oraz te z małym biustem byłyby samotne przez całe życie a tak nie jest. Rozejrzyj się na ulicy ile jest kobiet z wielką dupą lub płaskie jak dechy a idą za rączkę z facetem. Jakos sie to kloci z twoimi pogladami. Predzej nie masz faceta dlatego ze jestes nudziara z charakteru niz przez wyglad. Przestan przynudzac to moze znajdziesz kogos

Gość hahahah
ja mam burze lokow i własnie je prostuje he he

Gość bstok
sluchaj idz na areobik lub silownie troche miesni i jedrne cialko dobrze ci zrobi przy tym zdrowie

Gość pewnie masz końską twarz
:o i szczeke

Gość szczupłe są często brzydkie
wiec nie ściemniaj ze jestes szczupła i sie dziwisz a jestes brzydka jak noc:o

Żal z tych dówch ostatnich. | wiesz, jeżeli masz taką budowę ciała, to ciężko będzie Ci nabrać kobiecych kształtów...

Wiem, że większość dziewczyn to też nie żadne misski, ale przynajmniej mają super włody (np. burza loków), które to rekompensują... nie zgodzę się z autorką. Misski co prawda są troszkę wyższe od Ciebie (zazwyczaj) ale tak samo szczupłe jak Ty. I tez maja przeciętne twarze :) wiem z autopsji :P problem tkwi w Twoich kompeksach a nie w wadze.