Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakuniaa

spicie w ciazy w 1 lozku z mezem?

Polecane posty

Gość hakuniaa

zastanaiwa mnie taki problem. jak spac we dwojke? nie boicie sie ze maz przez sen szturchnie was w brzuch ze cos sie stanie?

Gdyby od szturchnięcia w brzuch coś miało sie stac to pewnie większośc z nas nie miałaby dzieci albo rodzilyby sie w polowie ciazy :o w zyciu nie slyszalam zeby z powodu ciazy ktos spal osobno

Gość a z kim mam spac
jak nie z mezem??

Gość większych głupot
TO JA JESZCZE NIE SŁYSZAŁAM!!!!!!!!! :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Gość CAMPARI34
JA Z LISTONOSZEM ALE TYLKO WTEDY JAK W CIĄŻY JESTEM BO TAK TO Z MĘŻEM

Gość większych głupot
CAMPARI34:) rozumiem Cię kochana. Przynajmniej masz pewność że Twój mąż będzie wychowywał swoje dziecko, bo przecież listonosz drugiej ciąży Ci nie zrobi w trakcie trwania tej pierwszej:D:D:D

Gość eeeeeeeeeeeee.........
noooo na podłodze..........

Gość kaliibion
nie , śpię w drugim pokoju bo często wstaje w nocy, świecę światło , czytam a mąż musi rano wstać do pracy :-)

Gość 35 t.c. ...
Tylko z mężem. Uwielbiam kiedy mnie przytula, albo kiedy ja mogę się do niego przytulić w nocy :) Tylko nasz czas, cisza, ciemno, spokój.... :)

Gość no to spac czy nie

Gość mama malego Danielka
Ale w zyciu! Gdy bylam w ciazy wyprowadzilam sie na bezludna wyspe :o

Gość fefwef
Spać czy nie? No można próbować oduczyć się spania ale to raczej po śmierci wyjdzie. :D A tak serio, czasem myślę sobie że pójdę spać do drugiego pokoju bo tam mamy jednoosobowy materac który przynosi mi ulgę w bólu pleców. Jednak byłoby to dla mnie jak najgorsza kara. Uwielbiam się przytulać. A ewentualnych szturchnięć się nie boję. Gdyby tak było musiałabym w ogóle zrezygnować z normalnego życia.

Gość tak smiesznego
topika to juz dawno nie widzialam!:p

Gość widia
ciąża to nie choroba zakaźna:) oczywiście że z mężem

Gość oczywiscie ze nie
na ten czas zamykam sie w hermetycznej, sterylnej kapsule. :classic_cool:

Spojrzałam na ten "problem" od drugiej, że się tak wyrażę, strony, a mianowice strony męża. Ładnie to ktoś ujął: jeśli myślisz, że kobieta to słaba płeć, spróbuj jej w nocy zabrać kołdrę... Myślę, że to pytanie ma drugie dno... ;)

"jeśli myślisz, że kobieta to słaba płeć, spróbuj jej w nocy zabrać kołdrę..." Buahahaha! Dobre! (Mój właśnie potwierdził).

A zabrać kołdrę kobiecie w ciąży, to już niemożliwością jest przecież. Ola, zdrówka i szczęśliwego finału życzę, też jestem listopadówka, tylko zeszłoroczna :)

no moj juz zaczal spac pod kocem bo nasza koldra (200x220 cm) jest w nocy tylko moja :D

O, Kassum, fajnie! Czasem zaglądam na wasz topik żeby odczuć co mnie czeka i jak to jest. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i dzieciątko! (Masz ciekawy tekst w stopce. Muszę go sobie przemyśleć.) Cipuszka, moja też go kopie, w tyłek. ;D

nie, odgradzam się murem żelaznym i w dodatku w jego towarzystwie noszę hidżab by mnie nie ujrzał, aż do czasu porodu:P bez przesady kobiety, ciąża to nie choroba i wspólne spanie raczej pomoże niż ma zaszkodzić

Ola, też Was podczytuję, przypominam sobie jak to było i jak czas szybko leci :) A mój musiał się przystosować w ciąży.Jak starsza czasem przylunatykowała, a młodszą brałam do karmienia, to bidny był przyciśnięty do ściany i ledwo dychał ;)