Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oto jaaaaa

Problem z dziąslem... Zapalenie????

Polecane posty

Od około 3 miesięcy leci mi ropa do góry w dziąśle nad jedynką. Leci jak nacisnę podniebienie. Nie weim co jest tego przyczyną, bo zeby mam wyleczone a dendtystka kazała zrobic mi zdjęcie rtg ale później mnie nie chciała z nim przyjąc, a już tam nie pójde sie upokarzac. Nie weim co może byc przyczyną tego zapalenia. Miał ktos coś podobnego?

Gość fdgdgdgd
No to lec natychmiast do innego dentysty, co my ci mamy, przez komputer zeby wyleczyc?

Gość taka_jedna_jedyna
możesz mieć zapalenie dziąseł, okostnej lub zgorzel nie lekceważ tego bo wda się infekcja idź na ostry dyżur do szpitala lub na pogotowie

nie, ale nie wiem czy jak pójde do dentysty czy nie beda np igła ropy ściągac, a ja mam paniczny lęk przed igłami

nie, ale nie wiem czy jak pójde do dentysty czy nie beda np igła ropy ściągac, a ja mam paniczny lęk przed igłami

Gość no tak... lepiej się męczyć...
no tak lepiej stracić pół szczęki... brawo... przy zapaleniu okostnej wycinają ci martwa lub gnijącą część żuchwy... a jak sama piszesz, to jedynka... myślisz, że ładnie tak będziesz wyglądać - marsz do dentysty

Gość no tak......
a ktoś w domu ma samochód... chyba sąsiad jest na tyle życzliwy, że do miasta zawiezie... poczekaj w takim razie jak noc przyjdzie - gwarantuję, że sama będziesz go chciała usunąć, bo ból będzie tragiczny a jak zobaczysz się z dentystą to być może sam antybiotyk wystarczy

kurcze przestraszyłam sie jak cholera... właśnie nie weim czy dentysta mnie i tak dzisiaj nie przyjmie

stosowałam żel na zapalenia, myślałam że przejdzie... a tu kicha... glowa boli coraz częściej i zaczęlam się obawiac

Gość dAnka skakanka
:O Jedz do dentysty, nie będą ci nic sciągać, tylko na początek dostaniesz antybiotyk.