Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienazwany

Sluchałem ale powiem

Polecane posty

Gość nienazwany

Ach, jestem na tym forum już od dwóch tygodni i nie mogę się nadziwić. Po pierwsze nieodpowiedzialności kobiet, które zakochują się w kim popadnie a potem płaczą krokodylimi łzami, iż ich ksiażę okazal sie zwykłym "cieciem". Po drugie facetom którzy są jak pączuszki w maśle i w zasadzie nie muszą nic robić tylko postarać się na początku. Bo jak upolują kobietę to potem mogą już być sobą, bo choćby bili ją kijem to i tak jak pies przypełzac do ich stóp będzie, w imię milości. Pisze te cierpkie słowa ponieważ jestem rozgoryczony. Od lat zastanawiam się gdzie popełniam błąd, dlaczego jestem gorszy od alkoholika, damskiego boksera czy faceta, którego pojęcie związku ogranicza się do łoża. Gorszy bo sam. Będąc na tym forum dochodzę do wniosku że jestem za dobry, mam za wysokie mniemanie o kobietach, powinienem BRAĆ i tylko brać, inaczej pozostanę "czasem fajnym facetem" ale na dystans. Owszem, często słyszę, że jestem dobrym kolegą i to mnie za każdym razem wali sierpowym w twarz. Cenię przyjaźń ale nie jestem jakimś tworem bez wyższych uczuć. Lata mijają a ja pozostaje niezmienny, to mnie niszczy i wypacza czyniąc każdy kolejny dzień niewartym ekscytacji. Nie użalam już się nad sobą, ponieważ zdaję sobie sprawę ze swych wad i pracuję nad nimi. Wiem ze życie to nie bajka, nie oczekuję żadnych baśniowych cudownych przypadków lecz czy kiedykolwiek ktoś powie że jestem mu potrzebny? No cóż, powiedziałem i być może przyniesie mi to ulgę. Choć życia dziele z nikim to jednak życie fajnym jest a ja rozumiem jaka wartość ma bycie z kimś.

A weź wypieeeeeeerdaaaalaj peeedale yebany w doope kołkiem co? :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D

Gość Karinaaaaa
Wiesz co? A ja Ci z całego serducha życzę, żeby wkońcu znalazła się kobieta...prawdziwa dojrzała kobieta, która Cię doceni.... Ja tez przez długi okres byłam taką...która spotykała sie tylko z napompowanymi lalusiam...którzy potrafią zrobic jakis przekręt..przywalić komuś...imponowało mi to.... No i wkońcu poznałam JEGO:) Całkowicie odbiegał od mojego ówczesnego "ideału"..jest dobrym wspaniałym człowiekiem...szanuje kobiety...ma swoje zdanie...ale zawsze wysłucha drugiej strony...woli siedzieć cicho niz robić awanture....nie pije i nie pali....MA TAKIE DOBRE SERCE:) za nic nie zamieniłabym go na któregoś z poprzednich:) Powodzenia

żeby wkońcu znalazła się kobieta...prawdziwa dojrzała kobieta, która Cię doceni.... chyba sie nim zaopiekuje, takim malym slodkim biednym i niezrozumianym misiaczkiem

Pozostaniesz tu na zawsze produkując kolejne bzdurne topiki i użalając się nad sobą, żeś dupa wołowa. Tak, to świetny sposób na poderwanie kobiety 🖐️

nie pije i nie pali argument nie do pobicia !!:D

Gość też masz skąd czerać pomysły
czytając kafe. Przecież po drugiej stronie ekranu siedzą same paszkwile, pasztety i samotni ludzie wymyslający z nudów niestworzone historie, bo nikt ich nie chce :) Wyjdź do prawdziwych ludzi a na pewno znajdziesz fajna kobitkę, która zechce z tobą przejść przez zycie

jakbym cie kopnął w doope to byś p\aszkwila w lustrze zobaczyła wariatko :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D

która zechce z tobą przejść przez zycie" obawiam sie że jak tak dalej pojdzie to żadna kobieta nie będzie chciała przejśc z nim nawet na druga strone ulicy :P

Gość niestety tak to bywa
widzisz ja wg innych jestem bardzo ładna, inteligentna wartosciowa kobieta a jednak mam pechac do zeiazkow bo wiaze sie wlasnie z takimi dupkami a gdy zainteresuje sie mna normalny facet to go olewam; a jesli mnie sie jakis spodoba to traktuje mnie jak poewirniczke, przyjaciolke, bardzo dobra kolezanka a nie jak kobiete z ktora moglby sie zwiazac, bo wola takie panny ktore sa wulgrane, lubia seks na 1 randce etc:o ze ja niby jestem za dobra i nikt nie chce mnie umyslnie skrzywdzic, pierdolenie takie :(

Gość autorze_autorze
Ty masz typowy problem z poznaniem i poderwaniem kobiety. Nie potrafisz tego zrobic i tyle. Gdybys ja tylko sobą zainteresował te 15 minut to bylaby juz twoja, a tak ciągle dzieli Cie te 15 minut od niej i jestes sam. Niemniej jednak jesli miałbys spotkac na swej drodze taką osobę jaką jest Karinaa to byc moze lepiej ze jestes sam?. Zauwaz czy chciałbys miec laske, która z pewnością zachowywała sie jak zdzira, malo tego bzykali ją napompowani kolesie, bo ona to lubiła. Na 100% tak było. A teraz znalazła sobie takiego co ją szanuje. Wczesniej sie szmaciła, teraz juz sie wyszalała to porządnego znalazła. To zdzira jakich mało, taka prawda, byc mzoe lepiej ze jestes sam, przynajnmniej Cie serce nie boli,

A chcecie w maski cieniasy? :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D i choooj :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D

Gość autorze_autorze
ZŁOTY ma stulejke, trzeba mu wybaczyc.

co, skasowali ci temacik szmato? :D :O :O :O :O :) :( :( :O :O :O :( :( :) :D

Gość autor-Autor
P******* moderator :D badz czujny :P

Gość nienazwany
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) I przepraszam osoby, które w wyniku tego tematu musiały wysłuchiwać niewybrednych wyzwisk i oszczerstw. Nie są funta kłaków warte. A wszystkim, którzy z pogardą czytają płynące z głębi mego serca słowa, życzę aby będąc z kimś doceniali to, a nie spuszczali do klozetu po krótkim epizodzie wciskania kitu. Użalanie się nad sobą, gorycz i pretensja do świata, nie tylko ja to czuję. Pragnąłem tylko powiedzieć o tym co mnie trapi, choć raz w życiu obnażyć swą w Waszym mniemaniu "pedalską", "babską" i kto wie jaką jeszcze duszę. I z pokorą traktuję ciskane we mnie gromy, bo nie wyrzekłem się prawdy w zamian za kreowanie siebie na kogoś kim jestem. Wolę być tym przysłowiowym "zerem" ale wiedzieć co już wiem i potrafić o tym mówić. Miłego dnia.

Wolę być tym przysłowiowym "zerem" ale wiedzieć co już wiem i potrafić o tym mówić. no to wspolczuje, wiekszosc rozsadnych osob wolaloby cos w sobie zmienic mimo wszystko powodzenia, jakas mamusia na pewno sie zaopiekuje