Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Czy pocenie się w nocy strasznie duze uplawy biale smierdzace na majtkach i brak jedzenia to powody do bania sie ze to ciaza?mimo to bylam w norwegii nigdy ciezko nie pracowalam jak przez ten miesiac zbieralam truskawki inny klimat ponad 40stopni bylam u ginekologa robil mi usg ale stweirdzil ze nie ma ciazy ze to grzyb a maialam bole jajnika prawego nie chce mi sie jesc wogole powiedzcie mi cos na ten temat a miesiaczka mi sie spozia biore LUTENYL???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prywatna sekretarkaa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 moze masz nadzerke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 No wlasnie byłam wczoraj u ginekologa stwierdzil ze nie jest ciaza nie nadzerka tez nie chociaz mialam wypalanke po pierwszym dziecku nie wrocila tylko grzybice ale mam jakies dziwne objawy nie chce mi sie jesc mocz mam ciemniejszy a biore lutenyl nie wiem czy wywola miesiaczke i kiedy moge sie spodziewac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Sierpień 18, 2009 Czy czucie sie pełna na brzuchu ciezko sie chodzi to objawy?a nie chce mi sie wogole jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojojojojo Napisano Sierpień 18, 2009 a niemożesz sobie zrobić norweski test ciążowy?? albo bete z krwi?? albo niech ci ktoś z polski za pare złotych pośle priorytetem test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 18, 2009 Przy infekcjach grzybicznych bóle jajników nie są nienormalne, wręcz są często spotykane, jesli infekcja zaawansowana.O ciąży nie świadczą śmierdzące upławy (!!!), to objaw ewidentnie chorobowy.Miesiączka się spóźnia, bo zmieniłaś klimat, to tez nie jest nic nadzwyczajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach