Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orgazm dopochwowy

Orgazm dopochwowy

Polecane posty

Gość Orgazm dopochwowy

Witajcie.Od 10 lat jestem mężatką...szczęśliwą!!! Martwi mnie tylko jedno :( nie potrafię osiągnąć orgazmu dopochwowego.Łechtaczkowy przeżyłam już wiele razy,ale chciałabym poczuć bezpośredni szczyt z seksu.Niestety w udawaniu doszłam już chyba do perfekcji,nie chcę zranić męża...dlatego udaję :( Czy któraś z was zna sposoby jak można temu zaradzić ??? Dodam,że nie mam zamiaru zmieniać partnera ;)

niektóre kobiety w ogóle nie osiągają orgazmów pochwowych, wiec przestań się tym przejmować i ciesz się takim seksem jaki masz

niektóre kobiety potrafią osiągnąc orgazm pochwowy dopiero po ciąży (nie wiem jak z tym u Ciebie), inne w ogóle. Wiekszości się jednak to udaje ;). Znajdź dogodną dla siebie pozycję, naucz się sciskac miesnie miednicy, sprawdz kiedy podczas seksu jest ci najlepiej - czy jak wychodzi z Ciebie, czy jak jest w srodku.Duzo jest czynnikow, ktore moga ulatwic

Gość Orgazm dopochwowy
Dzięki,czyli nie mam czym się przejmować ;) Może z czasem i do mnie przyjdzie,a jak nie to ten jeden mi wystarczy.

Gość Nie dopochwowy tylko
pochwowy:) Mnóstwo kobiet tak ma.Możesz ćwiczyć mięśnie Kegla czyli jak siusiasz to zatrzymaj i znowu siku, zatrzymaj i znowu.Takie przerywane sikanie.No i możesz też tak robić jak naczynia np myjesz, ściskasz mięśnie jakby ci się siku chciało

Gość co to jest do cholery
orgazm dopochwowy