Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Nadżerka a sex?

Polecane posty

Witam, Mam pewien problem a mianwoicie kiedy uprawiam sex z moim facetem to boli mnie pochwa jakby lewa scianka. Zastanawiam sie nad tym czy to nei cos powazngo? Nie mozliwe by mnei bolalo bo jestem nie orzluzniona wrecz przeciwnie zawszejest dluga gra wstepna on tez nie ma ogromnego penisa tylko przecietnego wiec jego wielksoc tu nei ma znaczenia. dodam jeszcze ze mam nadzerke ale lekarz powiedzial ze narazie nic z nia robic nei bedizemy, robilam cytologie i usg wszystko wporzadku. Zastanawia mnei skad mzoe brac sie ten bol?

jak to NIC nie robic z nadżerką?:D:D:D co to za lekarz?? czeka az urośnie, bedzie krwawić i dawac oznaki?? nienormalny jest!! IDŹ do INNEGo lekarza!! 😡 Najlepiej leczyc mała jeszcze nadżerke, uwoierz. Farmakologicznie id, potem zgłaszają się kobiety z tak dużym problemem,że czeka je wycinek, szpital itd :O Zmien lekarza!!

Nie no dokladnei to bylo tak ze pwoeidzial ze narazie nci z ytm nei beda robic ale przepisal mi globulki jakeis antybakteryjne. niedawno skonczylam nimi kuracje.

Gość Ehh ci lekarze...
Mnie też jeden lekarz powiedział, że na razie nie będzie z nadżerką nic robił. Poszłam do drugiego i ten aż się za głowę złapał jak zobaczył nadżerkę i jej stadium, i natychmiast kazał mi wymrażanie zrobić. Niestety dla mnie seks (współżyje z tym samym facetem od półtora roku) jest bardzo bolesny i kojarzy się głównie z bólem a nie z przyjemnością. Skutek - moje libido = 0. Kiedyś cierpiałam na depresje z tego powodu, a dziś i ja i mój facet przyzwyczailiśmy się do tego stanu rzeczy, przez to mamy rozerwane więzi i on mnie za bardzo nie kocha chyba już. No ale Ty nie jesteś mną, więc idź do innego lekarza, wymrażanie nadżerki NIC nie boli ale kosztue słono (ja płaciłam 300zł) i mam święty spokój. Z tego może rozwinąć sie rak, nie lekceważ! Pozdrawiam, wszystko będzie dobrze 🌼

Gość Ehh ci lekarze...
"Najlepiej leczyc mała jeszcze nadżerke, uwoierz. Farmakologicznie id, potem zgłaszają się kobiety z tak dużym problemem,że czeka je wycinek, szpital itd " sorry ale pierdoły opowiadasz. Ja miałam taką nadżerkę że lekarz bał się że się już tego nie wyleczy, ale zastosował kriozabieg, 5 minut i po wymrażaniu. Normalnie, w jego gabinecie podczas wizyty a nie w szpitalu. I jestem zdrowa jak ryba. Gorzej jak z nadżerki rozwinie się jakies świństwo, dlatego gorąco zachęcam do zmiany lekarza. Dziś przynajmniej wiem, że będę mogła mieć dzieci. I dziękuję za to temu lekarzowi.

:D:D:D to pierdoły opowiadam, że pieszę że NAJLEPIEJ wyleczyc nadzerke na poczatku aby własnie uniknąć takich sytuacji jak ty miałas??? czytaj ze zrozumieniem dziewczyno :O nie, lepiej denerwowac się, miec zabiegi, niz malenka nadzerke lekarz raz solcogynem posmaruje i po sprawie! :D:D o jezzu :O

Gość Ehh ci lekarze...
to wskaż mi je sucza piczo 🖐️

Ej dziewcyzny! Nie klocice sie ytlko mi pomozcie. Owszem tez wydalo m isie to dizwne ze lekarz nic z nadzerka orbic nei chce. oczywiscie wybiore sie do innego. ale w ytm momencie zastanawia mnei dlaczego boli meni podczas sexu?

Gość Ehh ci lekarze...
Też cie pozdrawiam 🌼 buhahaha pierdoło! :D

lecz małą nadżerkę albo potem martw sie co z dużą :P --wybór nalezy do ciebie A tak na powaznie -zmień lekarza ;) O bólu nic ci nie powiem... nie wiem. Dlatego tym bardziej pójdz do innego i zapytaj o TO WPROST :) pytałas??

Gość Łooooomatkooooooo
A czy gęste białe upływy z takimi kuleczkami białymi to też od nadżerki?

Gość Łooooomatkooooooo
A czy gęste białe upływy z takimi kuleczkami białymi to też od nadżerki?

Gość Łooooomatkooooooo
Al ja mam tak co miesiąc przed okresem...