Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolly**

Mam 21 lat i zero insktynktu macierzyńskiego

Polecane posty

Gość ghgvhgvh
cholerka - pierdzielisz głupoty, nie na kazda kobiete przyjdzie czas, beda miały 60 lat i dalej nic, w samym polskim show biznesie jest wiele kobiet baaardzo dojrzałych (podrozniczki, aktorki itd...) ktore z własnego wyboru nie zachodziły w ciaze, ale nie dlatego bo kariera, jak same mowily od dziecka az do teraz rozpowiadały rostrzesionym mamuśkom i sąsiadkom ze nie beda miały dzieci a kazdy sie z nich smial ze im to przejdzie i co...nie przeszło, takze wypowiadajcie sie za siebie a nie za reszte ludzkosci 🖐️

Gość bvnbvnh
bo nie wiesz a sie wypowiadasz :P

Gość nikkki
kurde, ja za tydzien 30, i dalej zero instynktu. zaczynam sie martwic

mam 38 lat i nigdy tzw. instynktu macierzyńskiego nie miałam, jesli idzie o dzieci ludzkie bo w stosunku do zwierząt, a zwłaszcza dzieci zwierząt :) to się rozpływam (nie licząc robaczych dzieci)

Gość fdsfdsfdsf
ewo a masz meza?

Myślisz, że instynkt macierzyński zależy od obecności męża? Nie mam.

Gość FGHGFH
a to meza tez nie chcesz miec?:P sorry ze o to pytam ale tez podjełam taka decyzje ale chciałabym miec kogos u boku i nie wiem czy kazdy facet mysli prostolinijnie zeby tylko przedluzyc ród i odrzuca takie kobiety jak my czy trzeba szukac podobnego do siebie? o ile taki istnieje

FGHGFH-istnieją, ja mam takiego i dobrze nam razem, planujemy mieć 2 psy i 2 koty, ze schroniska oczywiście.

Gość ja mam męża
prawie 4 dychy i instynktu prawie zero. Nigdy go zresztą nie miałam. Instynkt może pojawić się po urodzeniu swojego dziecka - tak opowiadała mi kumpela, która ma dwójkę dzieci, kocha je bardzo, ale świadomie nigdy by się na nie nie zdecydowała. Różnie to zatem bywa.

to, ze nie mam męża nie znaczy, że nie mam nikogo u boku :) wręcz przeciwnie, każdej życzę takiego "przybocznego" :)

Gość znajacasienarzeczy
tylko samoluby w wieku 30 lat nie mysla o dziecku ciekawe kto wam bedzie na starosc uslugiwal ,takie osoby nie powinny dostawac emerytur i do tego pewnie dojdzie:) dla mnie ludzie bez dzieci nie sa do konca normalni..nie mowie ze trzeba miec gromadke ale jedno przynajmiej

do znajaca sie na rzeczy a przepraszam co ma emerytura do nie posiadania dzieci? czy masz mózg wielkosci ameby i nie wiesz ze na emeryturę sie całe zycie pracuje?????? sama pracuje na emeryture i mi sie nalezy!!! w rpzeciwieństwie np do bab które maja od 19 roku zycia po 4 dzieci i nigdy nie pracowały zawodowo!!!!!

i jeszcze - to dzieci trzeba miec po to by miał kto nam usługiwac na starość???? to jest dopiero egoistyczne i samolubne!

Gość lejdi marmolada
a ja mam tylko 25 lat i wiem ze nie chce miec dzieci , nigdy nie chciałam, a kazdy mi mówi ze mi przejdzie, ze jestem głupia, ze to nienormalne no i tekst najlepszy ze wszystkich : TRZEBA miec :o w tym wszystkim najgorsze jest tylko jedno, ze prawdopodobnie skaze sie na smotnosc, bo cieżko jest znależc kogos, kto by podzielał moje zdanie [ beksa]

znajacasienarzeczy - zamknij sie lepiej. Jak chcesz sobie splodzic stado bahorow w wieku 20 lat to jazda... ja mam jeszcze troche do porobienia bez balastu. chce pojezdzic pozwiedzac i pocieszyc sie zyciem. Nie mam zamiaru marnowac sobie poki co mlodosci. Powiedz mi kim Ty jestes poza rozplodowa mamusia?? masz jakies wyksztalcenie? masz jakies perspektywy na kariere i wlasny rozwoj? bo jak strzela sie dzieciaka przed 24 rokiem to nie wydaje mi sie...

Gość znajacasienarzeczy
egoizm i wyfgodnictwo ,kobieta ktora w wieku 30-35 lat nie ma dzieci to stara zgorzkanila panna a pomysleliscie o tym ze za kilka lat bedziecie sami siedziec przy stole wigilijnym ...dzieci wprowadzaja radosc w domu:) uwazam ze zycie bez dzieci nie ma sensu tylko debilki wygodne sie na to nie decyduja a dlaczego- bo sa niedopowiedzialne ,niedojrzale i boja sie;)jestescie przegrane;) stare prukwy

Gość łe...
a ja jestem nosicielką HIV, moje dzieci napewno będą szczęśliwe jeżeli na nie przekaże to ochydztwo !

Gość znajacasienarzeczy
LUN MAria mam 7 letnia corke i 30 lat skonczylam studia prawnicze i jestem kierownikiem regionalnym firmy komputerowej wiec nie jestem byle kim;) umialam pogodzic studia dziecko a teraz mam pelno satysfakcje ze osiagnelam to wszystko:) a wy niestety zawsze bedziecie samotnymi zappatrzonymi w siebie idiotkami

stara to ty bedziesz i zniszczona przez zycie. A poza tym na ch** warta bo maz bedzie cie musial sponsorowac cale zycie... chyba ze zarobisz te 500zl w supermarkecie na kasie... i co ? fajnie byc tak na czyims utrzymaniu ruro?

Gość znajacasienarzeczy
Lun maria mam 7 tys podtawy kochana i nik mnie nie musi sponsrowac bidulko;)

Wzruszajace, ale nie jestem egoistka tylko dlatego ze nie chce dzieciaka za wczesnie. jesli ty sobie nie wyobrazasz zycia bez dzieciaka to twoja wlasna decyzja. Jak dla mnie, to jak juz wczesniej ktos powiedzial, sama sobie pracuje na emeryture, a na starosc to wolalabym dom starosci niz zwalic sie na bary moich dzieci...

Gość lejdi marmolada
do znajaca sie na czyms tam łohohoho "nie jestem byle kim "- normalnie nie pogadasz tylko poziom Twojej wypowiedzi nijak sie ma do wykształcienia, znasz takie powiedzenienie " chłopa ze wsi mozna wygonic, ale wies z chłopa juz nie za bardzo " ?? - pod rozwage :classic_cool:

Gość znajacasienarzeczy
lejdi marmoladazalosna jestes i przegrana;) teraz wiemdopieroze zyje jezdzimy z corka na wakacje ,wycieczki dostaje w postaci premi z pracy ,korzystam z zycia pelna para ,mąz jest lekarzem jestesmy ustawieni...ciesze sie ze ze jako mloda osoba urodzilam dziecko -teraz hulaj dusza..:)

ale tak z 2 strony.. to rozmnazaj sie rozmnazaj... ktos w koncu musi mi uslugiwac na starosc:) bo na pewno nie moje dzieci...

Gość znajacasienarzeczy
Lun maria moje dziecko jest bardzo rozwiniete jak na ten wiek uczesczala do prywatnego przedszkola pozatym jedna babcia jest nauczycielka polskiego wiec mama na prawde jest rozgarnieta :) i bardzo samodzielna

Gość znajacasienarzeczy
Lun maria nie zamierzam miec wiecej dzieci ;) teraz wlasnie zaczynam korzystac pelna para z zycia:) kiedy jestem juz dojrzala emocjoalnie i wiem jak szalec z glowa;) natomiast tobie wspolczuje bo zycie bez dziecka jest czyms samotnym nawet jak sie dobrze zarabia i ma sie kochajacego meza..:)