Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolly**

Mam 21 lat i zero insktynktu macierzyńskiego

Polecane posty

Gość dolly**

Martwi mnie to, bo mój TŻ bardzo chciałby mieć dzieci i to jak najprędzej... czyli za trzy lata jak tylko skoncze studia, a we mnie małe dzieci nie wywolują żadnych uczuć, po porstu obojętność, a może nawet (zbluzgacie mnie ale co tam szczerość :o ) niechęć.

Gość Aj może przyjdzie
Nie które matki dopiero po porodzie zaczynają odczuwać instynkt.Jak spojrzysz w te oczęta własnego dziecka to od razu zmiękniesz:) Nie przejmuj się młoda jesteś jeszcze

nie martw się, jeszcze go poczujesz;) ja teraz zaczęła go czuć:) ale mojemu facetowi nie śpieszno :P może to i dobrze;) mam 23 lata dopiero, nie chcę przegrać życia jako staraczka :O

nie martw sie, mialam to samo jak mialam 21 lat. teraz mam 23 i nagle obudzil sie we mnie jakies pol roku temu i jest coraz wiekszy ;) To samo przychodzi z czasem. pamietaj , ze obce dzieci to zupelnie co innego niz wlasne.

Gość Do aky
Dlaczego uważasz, że kobieta starająca się o dziecko przegrywa życie?

Moja koleżanka ma 18 lat i odczuwa instynkt macierzynski. To jest dopiero niezle, kiedy podnieca sie kazdym bobaskiem :D Tobie na pewno jeszcze sie zachce miec bobo :P

ojeju to taki żarcik był, ironii nie kumacie? :O a podobno na kafe ludzie maja poczucie humoru...

Gość ale pewnie bardzo
dobrze czujesz instynkt kurewski?

i już się dzieci neo włączyły do dyskusji.. :O a było tak fajnie..

Gość dolly**
martwię się że raczej nie przyjdzie, jestem raczej niezależna i cenię wolny czas, nie widzę w ogole sensu w posiadaniu potomstwa, dla mnie to strata czasu, do tego jestem introwertyczką :o Nie chcę nikogo urazić, tym co napisałam, to tylko moje odczucia. Boję sie tylko tego, że związek z TŻ na tym ucierpi :o albo będę musiała rodzić, wbrew sobie, albo będzie między nami źle :(

Gość nie ma inst mac
ja mam 22 i tez nie czuje instyktu, nigdzie nie jest napisane ze trzeba miec dzieci a w wiekszosci przypadkow posiadania dzieci to nacisk z zewnatrz i ze tak wypada ze tak tzreba... nie lubie dzieci i nie chce ich miec i autorko zyj w zgodzie ze soba i nie ulegaj naciskom.

aniołku :) kwiata ani nic innego nie umiem... oo tylko to: :classic_cool:

taak? a czemu? bo podobne? ehhh 😭 ale się rozszalałam z tymi buźkami :)

Gość jennifer8787
a ja mam 22 lata i 2 letnie dziecko :) i jest mi super

Gość ja ma 25 i tez nie mam
"instynktu " :P nie martw sie

Gość ja mam prawie 30stke
i tez nie mam tego instynktu i jakos nie jest mi z tego powodu przykro :P ponadto znam wiecej takich kobiet ktore sa kolo 30 i nie chca miec dzieci

Gość fgfdgfchgh
a ja mam 22 lata i tez nie czuje instynktu m. i oby jak najdłuzej :P

Gość jajco............
jak dziewczyna poczuje we wczesnym wieku taki instynkt to znaczy ze jest to efekt śmierdzącego lenistwa, taka dziewczyna ma za duzo czasu dla siebie, przyglada sie sobie w lustrze, mysli o sobie, cały dzien lub pol dnia capi przed tv i se rozmysla "jestem kobieta i co by bylo gdybym byla w ciazy" (wtedy nadstawia dupy) 🖐️

a ja mam 28 lat i tez nie mam instynktu macierzyńskiego. aha- z mezem jestem ponad 2 lata po slubie i kazdy jak nienormalny pyta kiedy dziecko. :O

Gość tjaaaaaa.....
ja mam 20 lat i też nie mam instynktu a niechęci do dzieci, nabawiłam się przezywając przez całe wakacje katusze, z rozwrzeszczanymi dzieciakami sąsiadów jakby się umówili, wszyscy mają dzieci w podobnym wieku, niemożliwie rozdarte :O cieplejsze uczucia mam wobec zwierząt i nawet roztkliwiam się jak widze psa czy kota natomiast moje koleżanki wydają niekontrolowane dźwięki jak widzą małe dzieciaczki:D zycie:D

Każda kobieta ma instynkt macierzyński w odpowiednim dla siebie czasie. Niektóre wczesniej, niektóre później. Przyjdzie i czas an Ciebie :) Spokojnie :)

Gość pomieszany
moja matka jej siostra i matka sa rasistkami i tez dobrze :o