Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mr T

Odpowiem Na nurtujace was pytania....

Polecane posty

czy czekać na Big Brothera 4.1 czy dziś nic ciekawego nie będzie? a i 2 zrobić sobie bułke z oscypkiem czy z serem ?

w BB nic ciekawego nie bedzie, lepiej zajmij sie soba... ze wzgledu na to jakie masz stany uczuleniowe, o ktorych nie wiesz... lepiej zrob z oscypkiem...

Gość problem z kałem
Mr T, czy jestes bezrobotny?

mam prace, dobra prace jak na polskie realia. Ogolnie jestem odpowiedzialny za zarzadzanie dana grupa ludzi oraz egzekwowaniem tego co zrobili. praca 5 dni w tyg, od 7-15

Gość elemka
Czy mój mąż straci pracę? ;p

katrub: skad masz moje zdjecie????? kurde wczoraj je robilem przzed wyjsciem z domu!

Gość ja musze sie dowiedziec
kiedy bede wazyc 52 kilo?

elemka: powiem tak, straci, jednak nie przejmujcie sie! Niech on si eszybko wezmie w garsc i otworzy swoj biznes, z tym co lubi robic;) a bedzie dobrze! SłodkaCzekolada: ulozy sie, ale nie mysl o tym za duzo... czlowiek musi zyc chwila, nie planowac, a wszystko sie ulozy... zycie uczuciowe... ile o tym mozna pisac.... w kazdym abdz razie jedna rada ale strasznie wazna... gdy z kims bedziesz i chociaz troszk enie bedzie pasowac, odrazu to koncz, bez wyrzutow... bo jest nas duzo, a lepiej byc z kims z kim sie rozumiesz wspaniale...

przyjaciel in spe: tak nie za bardzo, ale jesli chcesz zrobic to tylko jako fizyczne wyzwolenie to jaknajbardziej! brum: kupic, bo w przyszlym tygodniu sie bedziesz mogl przekonac... ja musze sie dowiedziec: nie predko, bo nie ma w CIebie ducha walki... jest tylko chwilowy, a niestety nie jestes w stanie w danej chwili tak przestawic organizmu! Pracuj duzo i nie patrz na wage co chwile... bo to nic nie da...!!! i dziala odwrotnie! katrub: nie musze bo jest to orginalne zloto, wiec nie boje ise o korozje... a po co cos sciagac co sie i tak nosi?

Mr T - pozazdroscic ci roboty! Zarzadzac, wymagac, rozliczac, opiep­rzac... Nie potrzebujesz zastepcy ? :P

wolalbym sekretarke na kazde moje zawolanie...:) ale czy znajde????

hm, no sluchaj powiem tak kandydatek troszke mam, bo jedne podnieca moja muskulatura, inne moja prawdziwe zloto... a niektore moj wokalny talent: http://www.youtube.com/watch?v=7_rBidCkJxo wiec jesli jestes zainteresowana, to na poczatek poprosze cv, zdjecia oraz rozpisaanie wagi, wzrostu itd. :):)

moze byc standardowe cv, a moze byc skrocone, czyli wiek, wymiary, co robilas, co mozesz robic:) a do tego uproszczony list motywacyjny.. :)

no wymiary ciekawe, i twoje parcie tez:) teraz czekam na zjdecie bo musze sprawdzic czy masz talent aktorski... :)

sama wiesz ze Ty nie zwrcila bys uwagi jak moja wizualne aspekty.... zloto.. swietny taniec, seksowna fryzura a do tego jestem ciemno kolorowy... a kobiety chca miec czarnych w lozkach... i bynajmniej nie dlatego by byc wachlowanym:)

ja wymagam jeden jezyk, ktorym w sumie musisz caly czas sie spelniac a do mowy jaki juz wolisz, moze byc polski, angielski jaki tylko chcesz! mysle ze to atrakcyjna oferta!

w pierwszym etapie rozmow, spotkanie w wynajentym budynku, tutaj bede sprawdzal odpowiedneie dopasowanie kandydatek dl amnie. w drugim etapie jest hotel, oraz pobyt 24 godziny!

gdzie mieszka 2003joanka? :D jak zarobic w przyszłym miesiącu 30k? :D

katrub: musisz posiadac bielizne, kolor czarny. Najlepiej do cwiczen majtki typu stringi pamietaj zeby kupic oliwke, bo bez niej, mozesz nie dostac sie na sale ! acha, na naszej rozmowie bedzie kamera, mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko?

hm.. no jak nie masz, juz nie szukaj... najwyzej bedziesz bez, bo co mam zrobic....? 2003joanka: znajdziesz, takiego co sie dopasuje, jednak Ty tak do konca nie potrafisz brac z pieszczot wszystkiego i dawac! Czekaj na jedynego, bo dla niego bedzie wazne, ile mialas przed!! cierpliwosci, teraz masz czas na poznanie swojego ciala! 222: niemoge zdradzic bo sam zaraz tam wlece:)

Gość jyrj6j67k7
mam kilka pytań 1.Jestem nimfomanką czy będę mogła być z jednym facetem i być mu wierna?