Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukiennica-no

ktore ubranie lepsze na slub?

Polecane posty

Gość sukiennica-no

Gość żadna się mi
osobiście nie podoba. Ty naprawdę bierzesz je pod uwagę ?? Ta na e- bay - u dobra jest, ale na bal karnawałowy dla przebierańców. Ta druga i trzecia - jak dla mocno starszej pani :)

Gość sukiennica-no
NIEMAM STYLU NORMLANIE! DORADZICE MI I TO WRZYSTKO JAKA NJALADNIEJ BY LEZALA?

ta pierwsza jak komunijna dla przerośnietego dziecka.. druga jakaś taka zgrzebna... ten trzeci komplet z bolerkiem mógłby być

nie widzicie ze po raz kolejny ktos wkleja zdjecie jakiejs biednej laski i sobie jaja robi ???

ty masz 19 lat i chcesz sie w cos takiego ubrac?faktyczniie wcale gustu nie masz.kunie jak dla przerosnietego dziecka albo ciotki po 50

Gość żadna się mi
Ja myślę, że coś w tym stylu: http://www.allegro.pl/item710137279_przepiekna_delikatna_sukienka_lisa_r_xl.html Jak masz szersze bioderka, to Ci je ukryje. Naramki moga być szersze, albo wiązanie na szyi. Wybierz się najlepiej do jakiegoś bardziej ekskuzywnego sklepu i tam Ci panie doradzą. W końcu to ślub siostry :) Jesli mieszkasz niedaleko Poznania to moge Ci takie jeden sklep polecić :)

Gość dzadzudzi
ale sie ludzie dajecie wkrecac ;) nikt z was nie wyczul, ze autorka sobie jaja robi.... sukiennica-no --> moim zdaniem najlepsza bedzie ta 1sza kiecka.. na slub siostry w sam raz :P

Gość dzadzudzi
co ty mowisz kotka, moim zdaniem ta 1sza bedzie idealna :P autorko, na pewno bedziesz sie w takim stroju wyrozniac (oczywiscie pozytywnie), a wszystkie obecne na weselu laski padna z zazdrosci jak zobacza twoja kiecke! ja na twoi miejscu bym licytowala ja od razu, bo jeszcze ktos moze cie ubiec, i co wtedy? bedziesz zmuszona zalozyc jakas zwykla sunienke, w stylu jaki bedzie miala polowa lasek na weselu. nie marnuj okazji!