Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEKOROATORKKAAA

Moj facet...................Wejdz.

Polecane posty

Gość DEKOROATORKKAAA

Moj facet ma 25 lat.Mieszka z rodzicami a ja mieszkam sama na stancji.Czesto u mnie nocuje. ja u niego nie bo nie ma jak.Raz w tyg. spi i caly weekend u mnie jest.A dzis jego matka powiedziala do niego ze traktuje dom jak hotel i ma wybrac albo mieszka dalej w domu albo sie wyprowadza do mnie.I zakazal mu nocowac u mnie.

Gość ikgfgfgf
upppppp

Gość każdy ma swoje zasady
ale dziwna ta matka,chyba że on nic nie pomaga w tym domu tylko wpada sie najesc i pospac to sie nie dziwie

Gość DEKOROATORKKAAA
On wraca o 16 z pracy idzzie do domu, wykapie sie cos zje posiedzi chwilke i zaraz przyjezdza do mnie tak o 17.U mnie siedzi do 20-20.30 i jedzie do domu.Zje cos wykapie sie i idzie spac.Matka mowila mu ze nawet niewie czy on danego dnia spi w domu czy nie.

Swoją drogą facet sie nieźle urządził.... W jednym domu czeka na niego po pracy ciepły obiad, wyprane i wyprasowane, nie trzeba nic pomagać, bo i tak nie ma kiedy A w drugim domu - ciepła kobietka, której też nie trzeba nic pomagać bo wystarczy zasczycić ją swoją obecnością. Prawdziwie rodzinny facet! :P Domowy bigamista:)

Gość DEKOROATORKKAAA
Najgorsze jest to ze narazie nie moze sie do mnie wprowadzic.Moze gdzies dopiero po nowym roku.Mam dosc takiego zwiazku na dochodzenie.

bez przesady -wóz albo przewóz :O wg mni ematk atiu przesadza--normalne jest że młodzi ludiz esię spotykają, codziennie nawet, spedzają ze sobą czas... tak się wszystko zaczyna. Ciekawe czy ona się z przyszłym mężem widziała raz w m-cu czy jak :O Pogadaj z facetem! co on w ogóle na to? jakby sie zgodził na warunki matki to bym go chyba na twoim miejscu... 😡

mamunia chce rzadzic nim i nosek wycierac a tu lipa haha.mamunia zazdrosna

Każdy spełnia kilka ról. On jest facetem dla swojej kobiety ale też synem. Jesli jako syn tylko w domu śpi - to nie spełnia dla matki żadnej innej roli jak tylko dzikiego nocnego lokatora. Tu matka ma trochę racji, bo od siebie jako syn nie daje nic, nawet obecności. A skoro nadal z nią mieszka... A rola dochodzacego mężczyzny też jest nieco połowiczna. Jemu to powinno najbardziej przeszkadzać, ale widocznie wygoda jest najważniejsza. Bez walki się nie obejdzie:) O ukochnego mężczyznę w życiu:)

Gość DEKOROATORKKAAA
Ale jak widac on i tak matki sie nie slucha.Bo jutro sie umowilismy ze bedzie u mnie spał.On sam mi mowi ze chcialby razem ze mna zamieszkac.Ze odrazu po pracy przyjezdzal by do mnie.I bylo by fajnie.Ale ze wzgledow finansowcy( zobowiazania- kredyt) do konca roku nie ma mowy o wyprowadzce jego z domu.

I dobrze. Tylko żeby sie nie skłócił a matka przez to... Niech jej powie, normalnie spokojnie jak dorosły facet ---mam dziewczyne, spotykamy się, znasz ją przecież, jestesmy ze sobą i chcemy się widywac jak najczesciej! jestesmy dorosłymi ludzmi! coś w tym stylu :P

Gość DEKOROATORKKAAA
My tez spotykamy sie codziennie.Tak od 16.30-17 i siedzi tak do 20-20.30 w tyg. bo ma na rano do pracy i musi wstac o 5.Ale za to kazdy weekend spedzamy razem.Juz w piatek u mnie spi i wraca do siebie do domu dopiero w niedziele wieczorem.Ostatnio byla tak sytuacja ze chcialam zeby u mnie spal w tyg. ale nie mogl bo jego ojciec poprosil go zeby o 22h pomogl mu karnisz zawiesic a dzis tez wieczorem pomogl mu meble przesunac.Troszke to dla mnie dziwne.

Gość DEKOROATORKKAAA
Ok.8 miesiecy.

Gość DEKOROATORKKAAA
Zobaczymy.

ja mam podobny problem.. jesteśmy troszke młodsi ale on mieszka z rodzicami.. z tym że rodzice kazali mu pracować u siebie w firmie.. nie dość że w tygodniu od poniedziałku do soboty pracuje to nie mozemy sie widywac bo wyjezdza rano wraca w nocy to w niedziele tez nie za bardzo bo a to obiad z rodzicami a to oni chca zeby ich gdzies zawiózł.. ja do niego nie lubie chodzić bo jego rodzice ciągle patrzyli mi na ręce i dawali do zrozumienia że nie jestem tam mile widziana.. u mnie zostawać nie może bo jesteśmy jeszcze za młodzi.. ostatnio kiedy rozmawiał z nimi że chciałby pójść na stancję spróbować sam sie usamodzielnićto jego mama zadzwoniła do mnie z pretensjami ze to jest jej syn i nie mam do niego zadnego prawa i ze zyczy mi zeby moje dzieci tak samo ze mna postapiły... i kazała mu wybrać że albo sie wyprowadza i nie ma dokąd wracać bo ona całą rodzinę nastawi przeciwko niemu... albo zrywa ze mną i jest ok.. rodzice traktują go jak służbe.. wynieś, przynieś pozamiataj.. od 2 miesiecy widziałam się z nim kilka razy po godzinie.. nie może dostać wolnego.. "bo nie", jak go tylko nie ma w domu to dzwonią do niego i każą ntychmiast wracać.. ostatnio jego mama powiedziała że ja mam ich przeprosić to może to coś zmieni jakoś stosunki się polepsza.. ;/ tylko że za co ja mam ją przepraszać? za to że jestem z jej synem i go kocham? droga autorko, problem nie leży ani w Tobie ani w mamie Twojego chłopaka.. ona chciałaby żeby on też jej jakoś pomagał bo jak opisałaś faktycznie on traktuje dom jak hotel.. gdybyś miała podobny przypadek do mojego, że chłopak robi wszystko w domu a rodzice tylko się nim wysługują to byłoby co innego.. postaw facetowi ultimatum, że albo on się zmieni i załatwi wszystko z rodzicami i obydwoje raz będziecie spedzac czas u Ciebie raz u niego, z jego rodzicami albo baju baj... bo nie rozumiem chyba ma swój pokój więc dlaczego nie możesz u niego spać? a jego rodzice też o wiele poważniej traktowali by wasz związek gdyby na codzień mieli z Toba więcej styczności.. :] powodzenia życz ;]

Gość DEKOROATORKKAAA
U mnie jest inna sytuacja.Ja mam male dziecko.A on mieszka w jednym pokoju z bratem.

Gość 34...
o tym nie pisałas, nie dziwi się że jego matka ma coś przeciwko tobie w takim razie