Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maturzystka.2010

matura 2010

Polecane posty

Czemu nie ma takiego czegoś na macie ?😭 Zdam na 5% i mam 5% , ale byłoby fajnie :D

gosiak317 - witaj Sash - z matmą chodzi o to, że w rekrutacji na akademię medyczną w Krakowie biorą pod uwagę rozszerzone chemie i biologię i podstawę z matmy, a we Wrocławiu biorą dalej fizykę, tylko, że podstawaową. MIrrrrraDela Kerr -

Gość też zdaje mature w 2010
Witam ;) Maturzystko, dzięki za stronę. Właśnie przeglądałam terminarz i nie jest tak źle;) Podoba mi się ten układ. :)

Gość kkghkkggkh
cv fsdv - ja zdawałam dwujęzyczny angielski w tym roku (+ historia). Do jakiej szkoł chodzisz?

i ja jestem w tym nieszczęśliwym gronie maturzystów:(:D I już nie mam siły o tym myśleć...a oni mi jeszcze naknocili plany nowymi zasadami:(

Gość antymatma
hay, jestem matura 2010,i jestem zalamana :)

u mnie na szczęście najwcześniej 8.00 się cały raban zaczyna, ale i tak jak sobie pomyślę o zwlekaniu się z łóżka o 6.00 rano:o:D

a ja tam lubię wstawać rano, ale na szkołę mam alergię i mój umysł się buntuje na samą myśl o tym, gdzie mam się udać:D

Gość patula2010
Ja też mam pisać mature w maju :( juz zdecydowalam ze nie podchodze bo nie zdam matmy, zawsze mialam ledwo 2 i za lewa na to jestem :(

hehe, no mój organizm kiepsko znosi te ciągłe pobyty w szkole :D patula2010 podejź do tej matury! jeszcze jest cały rok, a może akurat Ci sie uda? ja myślę, że warto spróbować, za maturę przeciez nic nie płacisz, a może akurat...?

Gość antymatma
patula-mam to samo,ledwo 2 mialam dzieki przyjaciolce, nauczycielce ktora miala nas gdzieś i kombinacjom. Nic sama,nic. Jestem załamana, co gorsza,szkoły nie robią nic,zeby nam pomóc! u mnie w szkole gdy bylam w 2 klasie jeszcze, wisialo ogloszenie o dodatkowych lekcjach dla klas 1,o 2-ani slowa!!!!!! absurd

Gość ajhejtMatematyka
no ja tez matura 2010 i mata baaaardzo slabo

Gość też zdaje mature w 2010
Witam :) Dawno tu nie zaglądałam. A początki w szkole jak zawsze... Trudno się przestawić ;D Już biologią i chemią nam zawalili cały tydzień przyszły. Z matmy też maskara. Zero luzu a dopiero 4 września! ;O Miłego łikendu życzę wszystkim ;)

Ja też podchodzę do matury w tym roku. Plus jest taki, że nie mam już fizyki, chemii ani biologii. Największym minusem jest zaś matma, której nie wyobrażam sobie zdawać! :P