Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A może to nie JA

Teściowa

Polecane posty

Gość A może to nie JA

Jak sobie ułożyć życie z teściową i jej córką pod jednym dachem (ich dachem) :) Czekam na porady i opinie :D

Gość już ci współczuję
pól biedy teściowa, ale z córką się nie dogadasz :P szukajcie mieszkania!

Gość A może to nie JA
jak to z nią gorzej? Jedynaczką jest dodam to

Gość Magicca
Oj, zdecydowanie odradzam, abys zamieszkala w domu meza, w ktorym mieszka takze tesciowa i siostra. One sa i beda u siebie. Ty bedziesz ta nowa, ktora bedzie musiala sie dostosowac. A przeciez masz inne niz one nawyki wyniesione z domu, inne zachowania. Zaczna sie konflikty o drobiazgi. Znam kilka takich przypadkow i zaden nie skonczyl sie dobrze. Wczesniej czy pozniej mlodzi sie musieli wyprowadzic, a niesmak i niechec pozostawaly. Chcesz miec w rodzinie meza prawdziwa rodzine - NIE MIESZKAJ z nimi:)

Jak sobie ułożyć życie z teściową i jej córką pod jednym dachem (ich dachem) " kup sobie PITBULA ;)

Gość z autopsji mi znane...
Nie da się ułożyc zycia z teściową pod jednym dachem i jej córką. NIE DA SIĘ!!!Ja mieszkaąłm tylko z tesciową, a córka niedaleko. Były jak harpie, ingerowały w nasze życie, codziennie dzwoniły do siebie 200 razy dziennie i komentowały co ugotowalam na obiad, jak wyglądam, co powiedziaąłm. wytrzymaąłm rok i byłam na skraju załamania nerwowego. Uciekaj póki możesz. Chociazbyś była wcielonym aniołem to matka i córka zawsze będa trzymały sztamę a Ty będziesz tą trzecią. Za plecami zawsze będa komentowaly Twoje zachowanie i Ciebie. Jeśli będą miały trochę klasy, to będa robiły to tak żebyś nie wiedziała, ale prędzej półsłowkami będa dawały Ci do zrozumienia ,żej esteś gorsza, nie "ich" . Jak ktoś poradził, szukajcie mieszkania, byle szybko. Ja juz mieszkam na swoim i każdego dnia dziękuję za to Bogu.Zniszczyły mi ponad rok zycia, nigdy wcześniej nie sądział,że relacja matka- córka może byc tak CHORA i PATOLOGICZNA jak między moją teściową a jej córką!!!!Dodam,ż efacet tej córki wytrzymał 4 lata i odszedł od niej, pomimo ż emieszklai nie z teściami.

Gość A może to nie JA
tylko ze to chodzi o faceta, który ma zamieszkać z narzeczoną i jej matką - to mój brat?

Gość o_bo_jepne
Tak tak czytalismy juz taki topik. Twój brat nie powinien sie żenic i powiedz mu to. Do takiego wniosku wszyscy doszliśmy. Gdyz zauwaz ze JEJ DOM BEDZIE WYREMONTOWANY !!!!! a Twoj nie, pzoa tym brat boi sie ze dom w spadku przypadnie własnie tobie. Ps. chcesz miec chate to namów go na to cieplutki mieszkanko z tesciową. Przynajmniej na tym nie straciszz ;D

Gość wybierz życie singla

Gość A może to nie JA
Tylko czy to życie będzie miał udane bo ja to się sama ustawię jak dom zostanie mnie zapisany a tamta jędza go kopnie w dupę po ślubie i zostanie bez domu? Czy jest sens z tym ślubem?

Gość M.M.M
Ja mieszkam od 4lat, za rok sie pobieramy...tesciowa nie stanowi dla mnie zadnego problemu... siostra narzeczonego to fajna babka, jej dzieciaki super. wszystko zalezy od czlowieka nie ma regol...

Tylko widzisz. autor/ka pisze o swoim bracie :D który ma zamieszkać z teściową i przyszłą żona pod jej (ich dachem). Czy mu w doupę nie będą dawały i nie będzie się musiał wyprowadzać :D Pozdrawiam :D

A tak nawiązując do tematu to najlepsza teściowa jest na 102 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią :D Pozdrowieni kochana "MAMUSIU"

to tak jak podsłyszana rozmowa 2 kumpli : jedn mowi że : moja tesciowa to anioł na to drugi : a moja to jeszcze zyje :( :P

"Jak sobie ułożyć życie z teściową i jej córką pod jednym dachem (ich dachem)" Jak najszybciej wyprowadzając się na swoje