Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaszja

mam taką sukienkę na wesele ,podoba sie ?

Polecane posty

Gość Będziesz wyglądała jakbyś
wybierała się na plażę :O Fason, materiał, wzór- nic tu nie jest eleganckie, ani nawet do tego miana aspirujące. Do takiego dekoltu nie pasują żadne korale, ale na dobrą sprawę możesz dodać co chcesz. Tej kiecki i tak już nic nie uratuje

Gość żadne korale. ewentualnie
kolczyki lub bransoleta

Gość na szyje bym założyła
taką np obrożę elegancką czarną cekinową albo aksamitną...

Gość Lipssss
jezeli jest krótka to jest w porządku. smieło zakładaj, nie słuchaj ich. normalna ładna sukienka

Lipssss bo nie można swojego zdania już wyrazić? Pytała czy się podoba odpowiadamy nie. Od niej zależy co dalej zrobi... :o masakra co za ludzie...

Gość mi sie niezbyt podoba
ale moze być, jednak co do bizuterii to do takiego dekoltu nie pasuja żadne korale - lepiej dobierz ładne kolczyki i bransoletkę.

Gość tamaszja
jest krótsza , taka do kolan widać moje opalone łydki :-P błyszczy sie i mieni co na zdjęciu raczej nie widać nie chciałam satynowej z szalami albo kokardami wykwintnymi tak zdecydowałam świadomie męczyłabym sie w jakiejś balowej z tiulami a mam zamiar dużo tańczyć

Gość jesli też tak badziewnie wyko-
nana, to niezbyt. fason fajny, ale tkanina i uszycie okropne.

Gość jesli też tak badziewnie wyko-
nie musi być balowa. ba! nie powinna nawet być. na wesela zakłada się suknie koktajlowe.

Gość bsżzwcanct
nie podoba mi się ta sukienka :o jak dla mnie mało elegancka przy takich wzorach w biżuterii powinno się ograniczyć do MINIMUM!

Co nie zmienia faktu, że jest brzydka i wygląda jakby była z bazarku można kupić elegancką sukienke niekoniecznie z jakimiś specjalnymi dodatkami... zresztą gdyby była jednolita może to by ją poratowało... ale te cętki wyglądają beznadziejnie...

Gość jestem w takim samym wieku jak
Ty i naprawdę, nie założyłabym tej sukienki dla mnie jest babciowa ale z drugiej strony, trudno jest ocenić jak Ty w niej będziesz wyglądać i przedewszystkim się czuć. Wg mnie najlpsze będą srebrne delikatne dodatki Udanej zabawy:)

Gość no teraz to już na pewno
będzie się w niej dobrze czuć :D jak wszyscy jej nawrzucali, że szmata.

moim zdaniem - absolutnie bez korali!!!!do takiego dekoltu nie pasuja za to kolczyki i moze cos na reke generalnie nie bylaby zła.. tylko te cekiny :o

Gość tamaszja
tak -dobrze sie czuje w tej sukience a propozycje mrkotka niestety dla mnie nie do przyjęcia po pierwsze żednych kokard, wystających halek, tiulów nie chcę tego po drugie sukienka bez ramiączek w moim przypadku odpada bo mam biust i nigdy takich nie kupuje

Gość bedziesz wygladac jak zebra
kobieta 33letnia powinna miec chociaz troche klasy....

Gość żadnych korali
bizuteria srebrna bedzie wygladala tez tandetnie przy takim materiale. Jaku juz to jakas czarna ciekawa bransoleta na rece i dobrane do niej kolczyki.

Gość tamaszja
ok założę bransoletę czarną i koczyki czarne koła mam do tego wysokie białe satynowe buty wyglądam dobrze w tym tym bardziej że wróciłam z wakacji i jestem pięknie opalona mam taki sposób bycia że nie toleruję czerwonych sukienek, różowych, wykwintnych w tym dobrze sie czuję i przynajmniej będę miała uśmiech na twarzy nie będę myśleć że mi sie coś marszczy styłu albo czy kokarda nie przekrzywiła

do tamaszja widze ze same ekspertki na forum co do kasy i szyku, szkoda tylko ze nie widac tych dam na ulicach, rozmaitych imrezach czy własnie slubach :O jezlei sie dobrze w niej czujesz - idz , nie jest zła ( mnie odstraszaja te cekiny na takim materiale.....w ogóle cekiny :P) ale po za tym osobiscie widzialam prawdziwe "sukienkowe" tragedie , tylko pamietaj zadnych korali !!!!! i nic ze srebra!! baw sie dobrze !

Gość tamaszja
nie bulwersuje sie tylko ty strasznie przeżywasz żeby mi udowodnić swoje racje ta twoja propozycja --krój właśnie taki mam tylko materiał inny źle mi w niebieskim pozatym materiał jest sztuczny i też takiego nie chcę bal trwa od 19 do 6 rano

lejdi marmolada no trudno abyśmy chodziły na te same śluby ;) a hmmm na ulice w eleganckiej sukience raczej wyjść nie wypada :);) Ja widziałam na ślubach wiele dziewcząt w ładnych, stylowych sukienkach Nie każdy musi mieć klase, mimo wszystko kobiecie w wieku 30 lat już by wypadało... ...

Gość tamaszja
lejdi marmolada --dzięki :-)

MrrKotka hahahaha:):)):) cóz Twoje propozycje sukienek z allegro dla 33 letniej kobiety rzeczywiscie sa kwintesencja gustu i klasy..... :D :D 🖐️