Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamaszja

mam taką sukienkę na wesele ,podoba sie ?

Polecane posty

Gość własnie super że jest rada
bardziej lub mniej konstruktywna bo głaskanie po główce i chwalenie, że jest cudnie - choć nie jest :) ma taki sam skutek jak objeżdżanie że jest beznadziejnie - choć nie jest Poza tym, ja widze w tych propozycjach "weselnych" wielką poprawę :0 kobiety nareszcie rozumieją, że na taką uroczystość zakłąda się sukienki koktajlowe a nie balowe :)

Gość
z calym szacunkiem, mnie sie nie podoba, wyglada na tandetna. do tego czarne kolczyki i biale buty - tragedia. moim zdaniem bedziesz wygladala jak tania panna z agencji towarzyskiej.

Gość
ja nie nakladalabym duzych kolczykow. raczej wlasnie cos skromnego, jakies wkrecane, perelki czy cos. ta kiecka jest strasznie pstrokata, marmolada ma racje, ze im mniej, tym lepiej.

MrrKotka te dwie pierwze sukienki ładne ale ta ostatnia ma być elegancka??? Co do Tamaszja sukienka taka zwykła,prosta może być:) tez nie lubię sukienek bez ramiączek:)

Gość Lipsssss
mrrrKotka- ta niebieska którą pokazałas jest fatalna:O i to jest twoim zdaniem gust i klasa:O gratulacje:D

Gość
no nie, gust i klasa to zebra w cekiny:o

Gość ale się zaproblemiacie
podoba sie dziewczynie, niech idzie. i jak tu ktoś napisał, same wielkie damy chodzą po ulicach, i na kafe sie wypowiadają, a jak wyjść na miasto to 3/4 pomyka w tym samym, a na weselach królują bazarowe zielone czerwone i żółte (oraz fiolet) sukienki z satyny.. no wiec pytam, dzie te damy i znawczynie stylu i klasy???? przynajmniej autorka tematu będzie miła inną kieckę niz tłum!! no i dobrze!!! głowa do góry!! sukienka nie musi się każdemu podobać i koniec.

A podobno o gustach sie nie dyskutuje;] Już lepsza zebra w cekiny niz biała z rózowym paskiem. Ładna jest sukienka od załozycielki a z resztą to i tak czego by nie wkleiła to by się spotkała z negatywnymi opiniami;] A po za tym 33 letnia kobieta i ta niebieska sukienka od kotki to coś mi nie pasuje;/

Gość
no to albo w lewo albo w prawo laski, skoro mowicie, zeby nie krytykowac, bo o gustach sie nie dyskutuje, to czemu krytykujecie to, co zaproponowala inna dziewczyna???:o hipokryzja wylazi wam uszami. poza tym autorka zapytala, czy sie podoba. otoz nie, nie podoba sie. a moim zdaniem 33 letnia kobieta i zebra to porazka. ale kazdy lubi co innego, wiec ok. dziekuje za uwage🖐️

Gość no tak bo 33latce
to juz tylko przystoi ubierac sie w babcine szaty.😴

Gość Lipssss
ja tez wolalabym załozyc sukienke w zebre niz tą niebieska z czarnym pasem, nie wspominając juz o tej krótkiej biało rózowej

Gość powariowali
o matko, faktycznie 33 lata, t tylko garsonka ze spódnica za kolana i beret na głowę, tak?

do psychiiczna :) bo chodzi o to zeby wyrazic swoje zdanie a nie je narzucac wychodzac z pozycji " znawcy tematu " - a ta dziewczyna mrkotka tak zrobila i jak sadzie to sie nie spodobało :P a Ty widzisz, powiedzials "nie, nie podoba sie" i juz, bez zednego pierdolenia i jechania po autorce

Gość to juz faktycznei wolę
sukienkę autorki niz te kolejne zaproponowane, od tych tiuli, falbanek, marszczeń i satyny już mi sie słabo robi - wszystko na jedno kopyto, oklepane!

Gość tamaszja
to że mam 33 lat nie znaczy że jestem jakąś babcią matroną nie przesadzacie trochę ? 33 lata i nie wypada śmieszne a skąd wiesz ? może pomimo że jesteś młodsza wyglądam lepiej satyny, sztuczne błyszczące materiały nie dla mnie jestem pewna że wyglądam dobrze tymbardziej wiem jak będzie wyglądała mama panny młodej -ma też lekką zwiewną sukieneczkę z falbankami na ramiączkach i ma 46 lat :-)

Gość nie jest zbyt
piękna ta sukienka, ale najważniejsze, żebys się dobrze bawila... odpuśc może te białe satynowe buty, a załlóż czarne sandałki na delikatnej szpileczce :D pozdro

Gość tjaaaaaa.....
sukienka mi się nie podoba, ale ja jestem minimalistką - nie lubię podobnych wzorów, cekinów, i tym podobnych krój ma ładny i uważam, że zgrabnej, 33-letniej kobiecie z dużym biustem, będzie pasowała:) tylko nie zakładaj białych butów:)

"taka sama tylko długość do kolan a nie jak tu do kostek materiał w cekiny lśniące mam 33 lata podoba sie komuś ? jak sie będę prezentować ? i pytanie ---czy do tego mam założyć czarne korale czy białe ?" Skoro pytasz, wyrażam SWOJE skromne zdanie na ten temat: -mnie sie nie podoba -- myśle, ze na ślubie nei bedziesz sie dobrze prezentować, -ani czarnych, ani biłaych korali Skoro dobrze sie w niej czujesz, podoba ci sie, idz w niej, a nie pytaj się nas. Głupota jest zakladanie topiku, zadawanie pytania, czy cos sie anm podoba, a gdy piszemy, ze nie, naskakiwanie, bo mamy inne zdanie... Po prostu idz w niej i koniec.

Gość tamaszja
sukienka nie musi być piękna bo to ja zdobię sukienkę nie muszę kupować balowych świecących wykwintnych żeby dodać sobie wartości wyglądam skromnie i i na tym mi zależało wzór sukienki jest troche inny niż na zdjęciu ale juz nic nie mówię bo tak sie kafezdzira zaoferowała w krytyce że nie chce jej psuć przyjemności niech sie cieszą moja jest w czarne kwiatki i ma te cekiny, nie jest zebrą

"to że mam 33 lat nie znaczy że jestem jakąś babcią matroną nie przesadzacie trochę ? 33 lata i nie wypada śmieszne a skąd wiesz ? może pomimo że jesteś młodsza wyglądam lepiej satyny, sztuczne błyszczące materiały nie dla mnie jestem pewna że wyglądam dobrze tymbardziej wiem jak będzie wyglądała mama panny młodej -ma też lekką zwiewną sukieneczkę z falbankami na ramiączkach i ma 46 lat" Właśnie o tym pisałam... Wiec po co się nas pytasz....?

Gość tjaaaaaa.....
podstawa - to TY masz sie dobrze czuc w tej sulni, i TOBIE ma sie podobac, jak w niej wygladasz. Jesli jestes zadowolona ze swojego wygladu - sukces murowany. Twoja pewnosc siebie, dobre samopoczucie sprawia, ze wszyscy uwierza, ze jestes super - to tak dziala, i juz. A sukienka jest O.K., zwlaszcza przy opaleniznie i duzym biuscie, no i w srodku lata. Dekolt rzeczywiscie nie wymaga bizuterii, kolczyki wystarcza, ale niekoniecznie duze - te duze wzory na sukni... Ja bym wpiela malutkie perelki lub cekinki w uszy - maly blysk, a robi wrazenie.

tamaszja ta twoja sukienka jest ładna i śmiało możesz w niej iść. Co do ozdoby na szyję to może jakiś delikatny srebrny łańcuszek?