Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiemnic1992

Zostac czy odejsc? pomocy...

Polecane posty

Jestem z moim chlopakiem juz poand 3 lata. Non stop sie klocilmy, zdarzalo sie rowniez ze 2 lata temu mnie uderzyl. Nie raz olal mnie dla kolegow, pil, ponizal i przeklinal. Zdarzylo sie, ze i klamal. Ja powiem, ze swieta tez nie jestem, ale wszystko przez to jak mnie traktowal. Zawsze bolalo mnie to, ale wybaczylam. Zawsze myslalam ze to moja milosc, ale teraz zaczynam cos rozumiec. Jestem mloda, on jest moim pierwszym prawdziwym chlopakiem. To z nim przezylam najlepsze chwile w zyciu, to na nim moge polegac jak sie pokloce z rodzicami. Ale mam tego powoli dosc. Mieszkamy razem. Czesto poniza mnie, nawet przy ludziach... Mowi mi ze jestem glupia itd niby to sa zarty, ale mnie to nie bawi. Najgorsze ze pare razy scisnal mnie robiac mi siniaki na rekach. Jest nerwowy, ale uwazam ze go to nie usprawiedliwia. Jak sie zdenerwuje to przeklina itd mnie sie wtedy zyc nie chce. Nie moge nawet przy nim tanczyc ani spiewac bo wszystko go denerwuje. Nie moge sluchac glosno muzyki, bo od razu wyskakuje z tekstem co za g.... slucham. Nie czuje sie z nim dobrze, chociaz go kocham straszliwie, zycia bez niego sobie nie wyobrazam...ale czuje ze do siebie po prostu nie pasujemy. Co mam zrobic, niech ktos mi cos doradzi:(

Gość kasia-kasia
Kobieta spierdalaj i to jak najszybciej. Może być tylko gorzej.

Gość kasia-kasia
*Kobieto

to takie trudne. Czy chlopak potrafi sie zmieeenic? ja czuje ze moglby pokochac inna i to bardziej...moze sie nie interesuje babami ale nie czuje zeby kochal mnie tak jak swoja prawdziwa milosc. Przyszlosc ze mna wiazek, ale jednak... czuje ze jest cos nie tak.

Gość Paalinka
Odejdź. On się nie zmieni. Nie kocha Cię. Nie potrzebny Ci ktoś taki. Znajdziesz jeszcze miłość. Życzę Ci tego z całego serca. Trzymaj się i bądź twarda :)

Gość Tom85
Jezeli Cie uderzyl raz, to juz dla mnie nie jest facet, tylko zwykla menda, wlasnie wtedy powinnas mu powiedziec, koniec. Teraz sa tego przykre nastepstwa, nie jest i nie bedzie dobrze, przepraszam, ze tak pisze, ale taka jest prawda, kazdy Ci to powie. Odejdz od niego, choc to bardzo trudne, wiem o tym doskonale... Wiem jak to jest byc z kim kto jest dla Ciebie wszystkim, calym swiatem, ale musisz to zrobic, to bedzie cholernie trudne ale zrob to jak najszybciej, bo jezeli uderzyl Cie raz to zrobi to jeszcze, to tylko kwestia czasu...

Na pewno ciężko Ci będzie odejść skoro go kochasz. Moim zdaniem powinnaś wychodzić gdzieś z koleżankami i rozglądać się za kimś nowym. Gdy kogoś poznasz to łatwiej Ci będzie zostawić tego śmiecia.