Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona kobieta

jak sie zachowac w tych sprawch????

Polecane posty

hej:) mam problem, dla mnie ogromny.:( jestesmy razem pol roku...wyjezdzamy razem na wakacje...podczas tego wyjazdu ma byc nasz pierwszy raz. Z tym ze moj facet nie wie ze ja jestem dziewica :(:( wiem wiem zle zrobilam ze mu nie powiedzialam ale wstydzilam sie bo mam juz 22 lata i bylo mi strasznie glupio :( jak miedzy nami do czegos dojdzie to nie chce byc sztywna w łózku bo mowil ze mial taka i ze to jest straszne... az boje sie tego wyjazdu :(

doradzcie cos...prosze:(

Gość
powiedz mu otym po prostu, jak ukryjesz ze jestes dziewica, jak zaczniesz krwawic w trakcie?

Powiedz mu o tym fakcie. Mysle ze nawet sie ucieszy gdy sie dowie ze jestes dziewicą, bedzie twoim pierwszym a wiec bedzie pewnie z tego dumny ;)

Gość bfhgd
i najlepiej powiedz jak najszybciej bo może sie wkurzyć jak to przed nim ukryjesz i wyjdzie samo

mysle ze raczej sie nie ucieszy:( opowiadal mi o dziewczynie ktora byla sztywna w łozku i ze byl to koszmar...wiec jak mialam mu powiedziec ze jestem dziewica??? bylo mi poprostu strasznie głupio... eh sama jestem głupia :(

opowiadal mi o dziewczynie ktora byla sztywna w łozku i ze byl to koszmar Przynajmniej będziesz miała jakieś wytłumaczenie:D:D

Gość
dzwiny jakis ten gosc, to normalne ze dziewica jest sztywna w łózku, ale potem jest tylko lepiej

Gość co za czasy że dziewczyna
wstydzi się swojego dziewictwa :(

niedoswiadczona kobieta => spokojnie. Gawędziarz erotoman. Żaden naprawdę doświadczony facet nie opowiada lasce o innych babach. Tylko prawiczki co chcą podbić swoją wartość :P

Niepewny zawartości majtek reszty dziewczyn chodzących po tej ziemi A wystarczy przecież zapytać: - Ej, Marysieńka, cóż masz w majtkach, Słonko?

Dobra, koniec z hipotetycznym penisem. Autorko, nie rób z siebie ofiary, wyobraź sobie że każdy człowiek jest najpierw dziewicą/prawiczkiem zanim nabierze doświadczenia, nie rozumiem czego się wstydzisz. A jak Twój Ci opowiada o sztywnej dziewczynie, to może pogadajcie o jego miękkim penisie, tak dla przeciwwagi.

do tej pory sie nie wstydzilam i mowilam o tym otwarcie ale jak opowiadal o tej dziewczynie to sie wycofalam...zmieszałam sie...wprawdzie powiedzialam ze mam niewielkie doswiadczenie:(

poprostu nie wiem co mam robic??? pzreciez nie bede sztywno lezec?? macie jakies rady? mam wykonywac jakies ruchy?? no nie wiem.... sama sie w to wpakowalam, ciezko mi sie teraz z tego wycofac :(

niedoswiadczona kobieta =>Nie przejmuj się. I tak będziesz miała wystarczająco ciężko, że będziesz pewnie miała swój pierwszy seks z tumanem. Ten pierwszy raz nie jest taki straszny. Rób co uważasz za stosowne. I pamiętaj, że penisa się ssie, a nie żuje :P

dziekuje wszystkim tym ktorzy moj problem traktuja powaznie... a wy mozecie nabijac sie i szydzic dalej...to wam akurat tutaj wychodzi najlepiej...

Gość juz nie dziewica
ja nie rozumiem problemow ze przy pierwszym razie jest sie sztywna w łozku. Jasne przy rozdziewiczaniu trudno o jakies wymyslne pozycje ale juz jak blona peknie to przeciez mozna zaszalec! Ja jakos nie mialam z tym probnlemu moj facet wiedzial ze jestem dziewica (tez 22 ata) i jak sie zaczelismy kochac to sie kochalismy cala noc.

on nie jest tumanem...zalezy mi na nim i jest naprawde fajnym chlopakiem. moze bylo by inaczej gdybym sie do tego przyznala ze jestem dziewica... pzreciez nie powiedzial nic zlego...