Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona kobieta

jak sie zachowac w tych sprawch????

Polecane posty

niedoswiadczona kobieta => akurat traktuję Twój problem poważnie. Mam wielką estymę dla ginących gatunków. Masz tylko dwa problemy: 1) Za bardzo się przejmujesz. 2) Twój deflorator to idiota.

ej ale czegoś nie rozumiem. przecież jest na początku gra wstępna (oby ;P), która, o ile jest fajna, powinna Cię odpowiednio pobudzić. więc sztywno leżeć cały czas nie będziesz. natomiast sam moment defloracji bywa nieprzyjemny, bolesny, chwilę to trwa zanim zamiast na niefajnych odczuciach skupisz się na tych fajnych. albo w ogóle może się nie udać - z różnych powodów. więc nie widzę innej opcji jak tylko powiedzieć facetowi, jak sprawa wygląda. jeśli koleś jest normalny, to zareaguje pozytywnie - tzn. na pewno nie da Ci odczuć, ze coś jest z Tobą nie tak. dla pocieszenia - ja dziewicą byłam dłużej niż Ty i jedyny jak dla mnie minus tej sytuacji to to, że tak długo czekałam z własnej woli na coś tak fajnego ;p seks jest fajny tylko czasem są pewne niespodzianki :p

a wy mozecie nabijac sie i szydzic dalej...to wam akurat tutaj wychodzi najlepiej... Ja nie szydzę:) Uważam, że powinnaś mu powiedzieć o tym, że jesteś dziewicą, bo pierwszy raz jest dla kobiety stresujący i bolesny i nawet jeśli nie domyśli się prawdy to bynajmniej zauważy, że famme fatale to Ty nie byłaś i nie jesteś kochanką wszechczasów.

nie wiem dlaczego mu nie powiedzialam....tak wyszlo i juz...on o sobie nie mowi o sobie jak o super kochanku...bo tez mowi ze nie chcial by mnie rozczarowac no i ze bedzie fajnie.... no i ja go tez nie chce rozczarowac....

Gość co by tu doradzic
proponuję zgasić światło. Zamówić wcześniej Panią pokojówkę (niektóre są w cenie hotelu). Będzie ciemno więc się nie zorientuje, że Ty to nie Ona:) A Ty udaj się do Lokaja albo portiera:) On zadowolony. I wszyscy będą zadowoleni:D

chcciałby zeby bylo fajnie* a ja chce zeby to był on:) miedzy nami dochodzilo juz do tylu sytuacji ze moglo to soe zdarzyc ale ja zawsze sie wycofalam ale podoba mi sie on, podnieca mnie i wogole...

Gość nedoswiadczona kobieta
widzial mnie juz nago...nie wstydze sie przy nim raczej niczego...tylko obawaia sie wlasnie tego ze moge byc sztywna :(

mialo byc : obawiam sie*

Gość koniecznie mu sie przyznaj
on to doceni, urosniesz w jego oczach,moze nawet bardziej cie bedzie szanowal. mysle ze moglby byc zly jak sie dowie po fakcie ze to byl twoj pierwszy raz.

takze tego 2 naprawde dziekuje za twoje "kąsliwe rady" juz ci lepiej?

zreszta sama nawazylam sobie piwa wiec i sama wypije...

Gość niedawno 100 lat temu...
uważam że powinnaś mu powiedzieć bo: 1. ma prawo wiedzieć i może mieć żal że mu nie powiedziałaś jak sie zorientuje np. zaczniesz krwawić 2. powinien wiedzieć bo wiedząc będzie napewno bardziej delikatny jak juz między wami do czegoś dojdzie

Gość niedawno 100 lat temu...
bo wiesz...szczerość w związku jest bardzo ważna. Nie wiem jak ale jakoś musisz mu powiedzieć, możesz sie nawet rozryczeć ale mu powiedz...

wyjdzie czy nie wyjdzie....jakos spobie poradze ale dziekuje wam za rady....oczywiscie te dobre:)

Gość a ja muszę powiedzieć
że z tego co tu piszesz wyłania się nezbyt fajny obraz Twojego faceta i nie chcę Cie obrazić,ale wydaje mi sie,że powinnaś se jeszcze zastanowić czy aby na pewno jest to ten,z którym chcesz stracić dziewictwo.Czy to,że wstydzisz sie z nim porozmawiać o czymś co jest dla Ciebie ważne i dotyczy Was obojga nie daje Ci do myślenia?Nie wyobrażam sobie,żebym mogła wstydzić się faceta którego kocham i żebym mogła mieć jakieś wątpliwości co do tego,ze facet,który kocha mnie mógłby sie nie ucieszyc z takiej wiadomości.To chyba powinno być najważniejsze,a nie to,czy będzie mu fajnie w łóżku.Wtedy Ty powinnać być najważniejsza

tak, jestem pewna ze to ten. moze i zle zrobilam mu o tym nie mowiac ale to wynika tylko z tego ze ja go nie chce rozczarowac, poczytaj sobie wyzej co pisalam o moim facecie....nie chce mi sie pisac kilka razy tego samego

ani na mnie nie naciska, ani nie mowi mi o swoich wymaganiach, poza tym ja tez tego chce wiec skoro oboje chcemy wiec nie widze nic w tym zlego

Gość a ja muszę powiedzieć
Nie piszę że to złe,ale wydaje mi sie,że skoro wstydzisz sie swojego dzewictwa to chcesz sie go już pozbyc,nawet jeśli tak naprawde w środku nie jesteś na to jeszcze gotowa.Dla mnie to dziwne,ze facet opowiada ci,jak strasznie było mu z tamta dziewczyną jak jeszcze nie wie jaka ty jesteś :O

ale ja NAPRAWDE TEGO CHCE...zrobilabym to duzo wczesniej gdyby nie fakt ze nie mam doswiadczenia a on o tym nie wie...pzreciez nie popelnilam wielkiej zbrodni nie mowiac mu o tym. ja pierwszego razu raczej sie nie boje....tylko mam nadzieje ze nie bede za bardzo sztywna, ze nie de wiedziala jak sie zachowac i co ze soba zrobic. reszta jest jak najbardziej ok:)

chodzi tylko o moje zachowanie podczas tego stosunku. a wyolbrzymiacie chyba bardziej niz ja...

bo prawda jest taka ze wczesniej mialam chlopaka z ktorym planowalam to zrobic, wiedzial ze jestem dziewica...ale ciagle na cos narzekal ze nie okazuje uczuc, ze jestem "za sucha" ( dodam ze on chcial wszystko na raz natychmiast, ja nie zdazylam sie nawet jesczze rozkrecic...strasznie mnie bolalo i krwawilam (nie wiem moze i wtedy stracilam dziewictwo) ale stosunku nie bylo, powiedzial ze jestem okropna i ze na tym koniec naszej znajomosci... sex ma byc przyjemnoscia a ja sie tego teraz najwyrazniej boje :(

Gość zara30
Nie masz się czego obawiać .Jeżeli chcecie tego oboje to najlepiej porozmawiajcie o tym szczerze co on oczekuje ,co ty i wasze obawy. Jeżeli cię kocha to zrozumie i zrobi wszystko aby było ci cudownie.Dziewictwo to nic strasznego powinien być dumny ,że jest pierwszy.Głowa do góry. A jeżeli masz obawy jak on zareaguje to na razie daj sobie na wstrzymanie i kłopot z głowy.

zara 30 dziękuje za mile słowa:) podnioslas mnie troszke na duchu tymi milymi słowami:)

Gość zara30
Uwiesz mi ja miałam kiedyś podobny proble tylko się tego nie wstydziłam , była szczera rozmowa. Też było to na wyjeżdzie i było cudownie , może nie tak jak to planowaliśmy ale w tej chwili zapomniałam o wszystkim i nawet nie czułam bólu. Jeszce raz jeżeli tego pragniesz to ponieś sie wyobraźni i będzie ok. Teraz ten facet jest moim mężem i miło to wspominamy...

Gość kil
ile dziewco masz lat

podany jest w pierwszym moim poscie....

Gość sztywna
Ty sie lepiej martw czy on bedzie dość szczywny!

Gość ja tez jestem
dziewica i jestem starsza od ciebie. Moj facet na poczatku nic nie wiedzial. Z tym ze na poczatku nie uprawialismy seksu, w sensie penetracji. Tylko seks oralny. Powiedzialam mu o tym pozniej, znacznie pozniej. I bardzo sie ucieszyl :) Z tym ze ja sie balam mu o tym powiedziec bo jestem od niego starsza. A wiadomo ze jak starsza to kazdy facet oczekuje ze bardziej doswiadczona..... Moj facet nawet sie nie zorietowal ze jestem dziewica ale pewnie tylko dlatego ze ja nigdy nie bylam sztywna..... Jak juz ktos tutaj wyzej napisal istnieje takie cos jak gra wstepna.... Calujecie sie, dotykacie sie wiec tez musisz dzialac. Nie mozesz miec rak splecionych z tylu i nic nie robic. A jak juz na prawde nie wiesz co zrobic to obejrzyj sobie jakis film erotyczny i popatrz jak to powinno wygladac. Ale ja uwazam ze kazdy z nas posiada w sobie taki instynkt i wie co ma robic zeby nie byc sztywnym, tylko trzeba przestac sie przejmowac i dac poniesc sie emocjom :)