Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 latka ......

40 latka gdzie szukać pracy

Polecane posty

Gość gość
Do Curaform, jak na agencję dla opiekunek, to 4000 zł to zdecydowanie za mało w dzisiejszych czasach... Stawki w innych tego typu firmach są dużo wyższe. Dlaczego na stronie nie ma stawek przy ofertach? Pachnie to zdecydowanie nie najlepiej :( Lepiej wyjechać z jakąś sprawdzoną agencją.

Gość SaintD
Witam. Mam wiele pomysłów, które od kilku dni spisuję i publikuję w całości lub po części w celu odsprzedania. Zapraszam na moją stronę: www.5000motywacji.wordpress.com Codziennie nowe wpisy. Jeżeli nie znajdzie sz nic ciekawego to proszę o sugestie. Chcętnie wyszukam coś w interesującym temacie, bo mam setki zapisanych ogólników, które zbierałem przez całe zycie i szkoda byłoby zabierać je ze sobą do grobu ;) Pozdrawiam, Dariusz.

Gość Aneczka23456
Z tego co wiem to cały czas poszukują w http://bridgestone-poznan.pl . Pracuję już od jakiegoś i jestem mega zadowolona. I z tego widzę to pracują ludzie w różnym wieku, więc czterdziestka też raczej nie powinna być ograniczeniem :P:P:P

Gość gość
Za granicą ;) Sama podjęłam taką decyzję po skończonej 40 i nie żałuję. Czuję się młodo, a z MGsolutions znalazłam naprawdę korzystną ofertę, która odpowiada moim kwalifikacjom.

Gość gość
Nigdy nie jest za późno na to, żeby zdobyć nowy zawód. Wyjazd za granicę to poważna decyzja, a wcześniej zawsze lepiej sprawdzić jakie możliwości mamy w miejscu zamieszkania. Tutaj np. https://opole-praca.pl/artykuly/pup-opole/ jest opisane w jaki sposób bezrobotnym pomagają urzędy pracy. Czasem,, żeby znaleźć dobrą pracę wystarczy pójść na jakieś praktyczne szkolenie albo rozkręcić drobny biznesu.

Gość xvh
nie jest to łatwe w małym miesicie gdzie niema firm żadnych albo są takie gdzie tylko po ciężkiej znajomości można pracować

Gość gość
Myślę, że znalezienie pracy, ogólnie nie jest takie proste, w każdym wieku. Zwykle najciekawsze oferty pracy możemy znaleźć dla siebie za granicą, a do tego jak dla mnie komfort życia jest całkiem inny. Rok temu wyjechałam do Niemiec z MG solutions.