Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek87

Który najładniejszy? Pierścionki zaręczynowe

Polecane posty

Gość Marek87
Gość a.d.y.a.89
nr 1 lub 5

Gość Marek87
Ja własnie mysle nad 5...ale wolę zapytać o rady, żeby wpadki nie zaliczyć :D

1 albo 8, chyba jednak 8 ...choc numer 2 tez mi sie podoba ale ma dosc "oklepany" wzór i będzie wyglądał jak zwykły, srebrny pierścionek za 20 złotych. Ogólnie wszytskie są ładne, bo delikatne i skromne. Jedynie nie podoba mi sie ten z niebieskiem kamieniem ale to dlatego,że ja wolę bezbarwne:)

Gość zupapomidorowa
Numery trzy i cztery są praktyczne, piątka i siódemka dość ładne. Reszta bardzo brzydka. Skoro podoba ci się piątka, a do tego np. pasuje do twojej dziewczyny, to chyba już masz odpowiedź.

Gość dla mnie numer
2 i 8 5 nie za bardzo mi sie podoba, bo jest zbyt masywny. Popatrz jaka bizuterie nosi Twa dziewczyna. Czy lubi duze czy male kamienie, pierscionki, delikatne czy masywne. Ja mam pierscionek z bialego zlota i posrodku diament okrągly typu Princessa 0,7 karata. Dla mnie jest piekny, ale to rzecz gustu.

Gość ja_nie_dostanę
zastanawiałbym się nad 1 bądź 6

Gość mam nadzieje ze to nie ja
jestem ta dziewczyna bo zaden mi sie nie podoba :P

Gość znam się na tym dobrze
http://www.yes.pl/diamenty/pierscionki_zareczynowe#BB-Z-000-025-1337M2H http://www.yes.pl/diamenty/pierscionki_zareczynowe#/BB-Z-000-025-1337W2H http://www.yes.pl/diamenty/pierscionki_zareczynowe#/BB-Z-000-025-0344W2H Witaj pozycja nr 2 jest najlepsza, nie jest to oklepany wzór tylko klasyczny, który wykorzystywany jest do osadzania diamentów. Ten pierścionek gdy dasz przyszłej narzyczonej to z pewnością się domyśli, że to pierścionek z brylantem. Reszta już niekoniecznie. Ten pierścionek będzie miała na całe życie, jest to wzór wyjątkowy i specyficzny dla brylantów. Podałam ci kilka innych propozycji, ktróre też będą świadczyć że to brylant a nie cyrkonia. Rozpiętość cenowa to 1200 najmniejszy kamieć następnie 1700 i potem już w górę. Brylant jest tak osadzony, że istnieje małe ryzyko zgubienia go. Pozdrawiam i gratulację

2 i 8 takie delikatne i wygodne nie kupuj jakiegos bardzo wystajacego z wielkim wystajacym kamolem bo piersconek zareczynowy raczej nosi sie na codzien rowniez wiec wazne zeby nie zachaczal itp :)

Gość Cynthiaa
1 5 8

Gość Lazurowe morze
5 jest piękny, mogę wiedzie ile kosztuje? Co to za kamień? Ma piękny kolor.

sama mam 2 i wcale nie haczy o ubranie, nie przeszkadza a nosze go na okraglo. Ten model tym lepiej wyglada im wiekszy ma brylant, zobacz je na zywo w sklepie - w zaleznosci od kamyka wygladaja jak calkiem rozne modele. poza 2 oczywiscie podoba mi sie jeszcze 1 i 8 , 5 jest za masywna. Dziwi mnie ze te pierscionki sa kazdy z innej parafii, tak jakbys wyszukal je po cenie na stronie Kruka. Przyjrzyj sie jakie pierscionki nosi twoja dziewczyna, jaki styl lubi: moze blizej jej do 5 niz do 2, to jej sie ten piercionek ma podobac a nie zbieraninie ludzi na forum.

Gość Lazurowe morze
nr 7 też jest piękny, taki rzadki, niespotykany i wyjątkowy moim zdaniem

Gość jhgbjh
mnie sie podobaja 1 i 8, ale 8 chyba bardziej, bo 1 ma wystające rogi, mozna zaczepić. 5 tez ładna, tylko dla osoby ktora lubi skromne to nie bardzo

Gość szczerze to z zadfnego nie
byalabym zadowlona- wieksozsc jest 'za prosta' takie pierscionki to mozna dac na 16 urodziny albo samemu sobie kupic....a niektore to sa takie wyjebiste i po prostu brzydkie ze patrzec sie nie mozna,,

Gość lokui
8 i tylko 8 5 nie, zbyt masywna

Gość coś w temacie
3 i 5