Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek87

Który najładniejszy? Pierścionki zaręczynowe

Polecane posty

Gość She83
1 i 8. A pozostale sa albo zbyt masywne albo zbyt oklepane. Ale to tak na moj gust. Twoja luba moze miec inny gust wiec decyzjami formuowiczow radzilabym sie nie sugerowac

Gość paweł26
Kupiłem mojej dziewczynie (teraz już żona) pierścionek zaręczynowy u Kruka z brylantem. Wartość powyżej 1500zł - uważałem że lepiej kupić u znanego sprawdzonego jubilera "z tradycjami". Po około półtorej roku brylant wypadł niewiadomo kiedy, a jedna z czterech rączek trzymających kamień była pęknięta. Zaniosłem do reklamacji ponieważ uważałem że złoto tak ot nie może peknąć. Po 12 dniach otrzymałem opinie rzeczoznawcy ( Jan Bąk ) : Pierścionek nosi ślady bardzo intesywnego użytkowania. Kamień został wyjęty o czym świadczą powyginane i połamane krapy, oraz ślady podważania. Opinia ta powaliła mnie z nóg.... Po pierwsze żona pracuje w biurze a nie w kopalni, Po drugie jak klienta można traktować w taki sposób i oskarżać że ja chciałem ich oszukać na brylant (chciałem ich okraść) Myslałem do tej pory że Firma Pana W. Kruka jest poważną i rzetelną firmą, a jednak traktuje klienta jak złodzieja. Sprawę kieruję do federacji konsumentów.

Gość olcia1301
1,4 i 8 ale stawiam na 4 ,sliczny jest

Paweł 26- no szok. Zbaraniałabym, gdyby mi tak odpowiedzieli.

Gość uirhufjnerbjfnki
8 zdecydowanie

Gość jak dla mnie
3, 8 i ew 1. ten z niebieskim oczkiem i ten z nawalona kupa czegos odpada :p