Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu do cholery chodzi

Ten sam-ale inny w tygodniu a inny w weekendy-mam juz dosc

Polecane posty

Gość ejbisi
A ja mam pytanie czy twoj facet jest spod znaku bliźniaka? Bo ja mam bliźniaka i też ma dwa oblicza :D

wspomnę o suchych telefonach" nie czytasz że zrozumieniem :P :p:P on czasami do niej dzwoni ...:P

Gość ma kogos
no jeśli sie okaże, że to bliźniak - to ja juz nie mam pytań, zwyczajnie ma kogoś :D

A ja mam pytanie czy twoj facet jest spod znaku bliźniaka? " chyba to waga :) raz jest fajny , raz niefajny ;)

Gość ma kogos
regres RACJA, przecież dzwoni... , ale nie okazuje uczuć :D w trakcie rozmowy. jestem pewna, że ma kogoś :D

Gość ma kogos
kreatura sobie nie żartuje! zwyczajnie stwierdza fakt, że facet musi mieć kogoś skoro się tak zachowuje :D

ale nie okazuje uczuć w trakcie rozmowy. " eeeeee tam pewnie ychhhhhh, echhhhh achhhhh nie raz jej robił przez telefon ;)

Gość ma kogos
"fakt jest to zaistniały stan rzeczy" między innymi definicjami... (wykonałam, sprawdziłam) :D nie obudził jej, suche bez wyrazu telefony... ma kogoś :D

Gość nie wrózę Wam nic dobrego
Porozmawiaj z nim o tym. A tak naprawdę jaki jest przekonasz sie dopiero jak będziecie spędzać ze sobą całe dnie a nie tylko weekend.

Gość ma kogos
nie obudził jej - fakt suche bez wyrazu telefony - interpretacja ... ma kogoś - projekcja brawo, lepiej tego nie mogłeś ująć :D dalej będę twierdzić, że musi miec kogoś skoro się tak zachowuje :D

Gość ma kogos
Amaleta - no co ty, chciałabyś, żeby twój facet dzwonił do ciebie kilka razy dziennie i nie okazywał przez tel. uczuć...? ja nie :D

Ja bym sie dala pokroic za takie cos i wszystko jasne, gdybys miala okazje, to bys chciala jej faceta podprowadzic jestem zbulwersowany!

Gość ma kogos
nie pytaj Amaleta o takie rzeczy.... jeśli nie okazuje uczuć to cos w tym musi być, a co? ma kogoś zwyczajnie :D

Gość ma kogos
"i wszystko jasne, gdybys miala okazje, to bys chciala jej faceta podprowadzic" zwyczajnie szczery :D

Gość ma kogoś
zawsze * - pomyłka a to dlatego, że płacze ze smiechu i słabo widzę :D

Gość ma kogos
kreatura ( dość mocne ale wybaczam) nie ma paranoi tylko się dobrze bawi, bo dawno nie czytała takich bzdur :D

Gość ma kogos
tak tak. mistrzyni błędów i zaslon dymnych :D ależ ja się wczułam hmmm płaczę ze smiechu :D