Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co mu do cholery chodzi

Ten sam-ale inny w tygodniu a inny w weekendy-mam juz dosc

Polecane posty

ten post nie jest zartem. wkurza mnie mój facet... oboje pracujemy i widujemy sie jedynie w weekendy...od czasu do czasu on przyjezdza do mnie na tygodniu!bo mieszkamy obecnie dosc daleko od siebie. jak sie nie widujemy, on jest strasznie oschly, co prawda dzwoni kilka razy dziennie zapytac co slychac, no ale bez takiego szalu i w ogóle:( natomiast jak sie juz spotkamy jest kochany, przytula, caluje... dzis sie wkurzylam bo prosilam go wczoraj ze jak bedzie jechal do pracy zeby mnie zadzwonil i obudzil.oczywiscie nie zrobil tego(zapomniał?)...co mnie jeszcze bardziej wkurzylo:(:(:( nie jestesmy dziecmi, mamy za soba 3,5 letni zwiazek, wiec o co chodzi? Mam traktowac ze jest na tyle zmeczony po pracy, ze juz nie ma sily okazywac uczuc? Ja tez pracuje, tez nie zawsze mam sile wracajac po calym dniu do domu, ale jednak czas dla niego zawsze mam jak trzeba-i to chyba jest mój najwiekszy bład... Jak z takim postepowac zeby i w tygodniu byl facetem za ktorym szaleje?|Czy to juz niemozliwe? Prosze o porady.moze ktos juz byl w podobnej sytuacji?

no moze przesadzam:) praca stresujaca nie bardziej niż moja... pozniej wraca i ma tysiac obowiazkow w domu-wiem ze jest zmeczony bo ciagle mi o tym mówi:o ale i tak czasem go nie rozumiem-moze chcę zbyt wiele-ja mu nie mowie o tym, ze mi przeszkadza takie jego zachowanie troszke, bo nie chce wyjsc na laske ktora ma tysiac wątów do pracujacego faceta-pytalam was, bo moze wy mi przemówicie do rozsadku:P

wiesz weekend to zaledwie 2 dni:( a pozostale 5 to te gdzie jednak...hmm...no czuje sie troszke zaniedbywana:( rozumiem praca, obowiązki po pracy, ale ja tez mam swoje uczucia, swoje potrzeby, czy przez prace tak bardzo trzeba zaniedbywac osobe, ktora podobno sie tak kocha?

o co mu do cholery chodzi no moze przesadzam " nie dość że przesadzasz to na dodatek jesteś zadufaną i rozhisteryzowaną egoistką :D i na dodatek masz "niezłe" problemy

no i w prosty sposób zostalam wysmiana 😠 człowiek przychodzi, moze nie z problemem, ale ze zmartwieniem, bo czuje sie zaniedbywana...i juz!!proste... moze jestem glupia-moj problem ale dzis mnie wyprowadzil z rownowagi, bo wczoraj np poprosilam go ze jak bedzie rano jechal do pracy, zeby mnie obudził, nie nastawiam sobie budzika... gdybym nie wstala przez przypadek wczesniej pewnie bym sie nie obudzila- i zaspala zupelnie:( i oto mi chodzi-banalna sytuacja, wrecz strasznie prosta, a jednak...

Topik jest przykladem tego, ze jak ktos nie ma problemow to sam sobie je stwarza.." nie tylko to także świetny przykład na spierdolenie sobie związku :P bezpodstawne pretensje , żale , i fochy są tutaj jak najbardziej na miejscu by chłopak po pewnym czasie zwinął żagle i zacumował w innym porcie :P

człowiek przychodzi, moze nie z problemem , ale ze zmartwieniem, bo czuje sie zaniedbywana..." kobieto czy ty jestes aż tak ześwirowana czy tylko udajesz ? gdzie ty masz ten problem ?

ale dzis mnie wyprowadzil z rownowagi, bo wczoraj np poprosilam go ze jak bedzie rano jechal do pracy, zeby mnie obudził, nie nastawiam sobie budzika..." czyli taki fajny myk ,że gdyby jak by zapomniał to mam świetny pretekst do awantury ;) BRAWO ZA POSTAWE , SZACUN .....

pytanie zasadnicze-czy ja powiedzialam ze robie mu jakies wyrzuty?czytaj regres ze zrozumieniem.sprawy tlumie w sobie i nigdy mu nie robilam wyrzutów-nigdy mu nie powiedzialam ze mnie zaniedbuje, po prostu tylko ja o tym wiem.czuje sie tak, ale to nie znaczy ze z kazdym zmartwieniem lece do niego i mu plaacze na ramieniu:o nie...to nie tak!Ja wiem ze pracuje, ze ma duzo obowiazkow poza tym, dlatego juz go nie obarczam swoimi przemysleniami... ale boje sie ze kiedys wybuchne:(ze juz nie wyttrzymam:(

Gość 123...to proste
..ma inną, i nie chce zeby ona slyszala jak przez telefon on cie wiiieeelce kocha

"pytanie zasadnicze-czy ja powiedzialam ze robie mu jakies wyrzuty?" podejrzewam że jeszcze z 2 razy cie nie obudzi i zacznie sie SAJGON :D

123...to proste ..ma inną, i nie chce zeby ona slyszala jak przez telefon on cie wiiieeelce kocha dzieki:)

Gość bylojakbylo
a ja tam wiem, że Ci przykro, że nie zadzwonił rano... wprawdzie, trochę dziecinny ten pomysł, ale w zasadzie raz można tak się pobawić ;) choćby po to, żeby powiedzieć: dzień dobry słonko, wstawaj ;)

Amaleta wodolot ma juz nazwę :) Łódka Bols;) więc rozumiesz co sie tam bedzie działo ;)

podejrzewam że jeszcze z 2 razy cie nie obudzi i zacznie sie SAJGON podejrzewam ze wiecej go o to nie poproszę :D

jestescie naprawde bez uczuc, zero empatii, dziewczyna ma powazny problem, jej zwiazek stoi pod znakiem zapytania, a wy sobie tu zarty robicie! to calkowicie niedojrzale!

Gość 123...to proste
ja serio mówie..ja tak robie, wiec wiem w czym rzecz

podejrzewam ze wiecej go o to nie poproszę " www.budziki.com.pl proponuję ten różowy , co to Myszka Miki młotkiem po dzwonkach wali ;)

regres a ty nie promuj tu swoich fetyszy, tylko okaz zrozumienie, bo to ze tobie ten problem wydaje sie byc glupi to wcale nie oznacza, ze go nie ma - w oczach autorki.

zawsze szczery a co ja mogę ? dzisiaj wieczorem odmówie modły w intencji autorki i jej faceta ... może w przyszłym tygodniu wszystko wróci do normy.

Gość ma kogos
na stówe ma kogoś :D sam fakt, że zapomniał cie obudzić juz o tym świadczy, że nie wspomnę o suchych telefonach :D na bank ma kogoś!