Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna20... hmm

szukam chlopaka -

Polecane posty

Gość sliczna20... hmm

szukam chlopaka, faceta, mezczyzny... oparcia :) milosci i wszystkiego co z nia zwiazane, rozmow podniecenia seksssu :) Ja lat 20 okolice krk, ladna mila sympatyczna, sliczna, ulozona. looking for LlLUV:*

Gość nie na kafe
tutaj same prawiczki i geje :P

Gość sliczna20... hmmm
reqres- super :* haha amaleta mONdZejszO od Ciebie buahahahahahahahahahahahahhahaha sipo;P

Znakiem tego w Krakowie wyginęli faceci. Skoro ładna, miła sympatyczna, śliczna dziewczyna jest sama. Aż muszę oglądnąć Fakty na TVN, czy to prawda, bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Ale wszystko jest możliwe na tym świecie.

lepiej nie szukaj bo znajdziesz i dopiero zaczniesz wypisywac na kafie jak to on Cię olewa nie rozumie jacy to faceci są popierdoleni posłuchaj mojej cennej rady i nie szukaj

Gość W chwili obecnej bez znaczenia
Zwariowałaś? Sam się znajdzie.

Gość Marcin94aaa
Witam, mam na imię Marcin. Jestem 18-letnim prawiczkiem, ciemny blondyn, 188cm/88kg. Mieszkam w Warszawie. Z góry uprzedzam jestem nieśmiały z nowo poznanymi osobami. Więcej szczegółów jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam Pisz na prawiczek94a@o2.pl

podejrzewam że "śliczna" ma około 70kg przy wzroście 1,6m i wcale nie jest śliczna, ale jej równie pulpetowa mamusia powtarza jej każdego dnia teks o śliczności, więc biedaczka wierzy

Gość brunet17
dziewczyny z Krakowa lub okolic pisac do mnie gg.42546768:*