Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shdsdjkdhjsli

miłość czy uzależnienie?

Polecane posty

Gość shdsdjkdhjsli

czy można się uzależnić od drugiej osoby? ze bez niej nie potrafi sie funkcjonowac? czy ma to cos wspólnego z miłością jeśli tak to ile?

Gość od wszystkiego można się
uzależnić:O

Gość mozna....
i prawda jest że wmówic sobie..koszmar ....

Gość shdsdjkdhjsli
co wmówić sobie?

[czy można się uzależnić od drugiej osoby? ze bez niej nie potrafi sie funkcjonowac?] Oczywiście że można ile kobiet siedzi w nieudanych związek, gdzie są bite przez partnera i nie umią od niego odejdź! [czy ma to cos wspólnego z miłością jeśli tak to ile?] Nie uzależnienie to choroba i nie ma absolutnie nic wspólnego z miłością!!

Gość mlmlml
prawda to co powyzej. czesto uzaleznienie mysli sie z miloscia.

Oczywiście że można ile kobiet siedzi w nieudanych związek, gdzie są bite przez partnera i nie umią od niego odejdź! Kobiety lubią cierpieć w imię wyższych celów:)

także tego 2 Czyli według Ciebie jeśli kobieta pozwala na takie traktowanie to postępuje okey? przecież wyrządza krzywde głównie sobie, a jeszcze gorzej gdy w takim związki pojawi się dziecko/dzieci! to już nie tylko ona jest ofiarą!

Czyli według Ciebie jeśli kobieta pozwala na takie traktowanie to postępuje okey? przecież wyrządza krzywde głównie sobie, a jeszcze gorzej gdy w takim związki pojawi się dziecko/dzieci! to już nie tylko ona jest ofiarą! A gdzie ja napisałam napisałam, że postępuje moim zdaniem ok? Napisałam tylko, że to częste zjawisko. I nie mam na myśli tylko maltretowane kobiety, ale wszelkakie umartwianie się w celu zyskania odrobiny "miłości".