Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __po prostu ja__

Uświadomić jego żonę?

Polecane posty

Gość __po prostu ja__

Jakiś czas temu poznałam mężczyznę, który był inteligentny, wykształcony, kulturalny, itp. Na dodatek był bardzo przystojny i wyraźnie zabiegał o moje względy. Po krótkim czasie naszej znajomości poszliśmy na całość i wylądowaliśmy w łóżku. Wszystko byłoby pięknie i cudownie, gdyby nie fakt, że zapomniał mnie poinformować o pewnej "drobnostce", a mianowicie, że od niecałego roku jest w związku małżeńskim... Gdy się o tym dowiedziałam natychmiast zakończyłam tę znajomość, gdyż żonaty mężczyzna dla mnie nie istnieje... Czuję się źle z tą całą systuacją, mimo że nie miałam pojęcia o jego stanie cywilnym. Dowiedziałam się, że jego żona jest niezależną, przedsiębiorczą kobietą i naszła mnie myśl, że może powinnam ją oświecić jakiego cudownego i wiernego ma męża? Dlaczego ma marnować swoje życie z kimś takim?? Jest młoda, także mogłaby sobie ułożyć jeszcze życie i być z kimś kto będzie jej wierny. Co myślicie o całej tej sytuacji? Powinnam jej powiedzieć, czy milczeć i się nie wtrącać?

Gość zerwałas i dobrze ale nie
wcinaj sie miedzy wódke a zakaske ...oni sie pewnie pogodza a z ciebie zrobia szmatę jak sie patrzy !

jestem zdrdzoną żoną i wolę to wiedzieć , sama to odkryłam , ALE KAŻDY JEST INNY. Moze to byl skok w bok a po za tym ich małżeństwo jest ok , tego nie wiesz .Znasz to porzekadło czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Ja cieprpie dalej , a moj mąz juz nie jest tym samym kochaniem z ktorego byłam dumna przed rodzina i przyjaciólmi

Gość a ja powiem...
byłam w podobnej sytuacji. poinformowałam żonę ale nie była tym faktem specjalnie zainteresowana. aleja na miejscu tej zony wolalabym wiedzieć.

Gość frentii
Ja bym powiedziala, ale obawiam sie, ze moze ci nie uwierzyc. On jej zapoda jakas bajeczke, jak to do niego wydzwaniasz, on cie odrzucil i dlatego sie mscisz...

Gość w takie sprawy lepiej
sie nie mieszac dla wlasnego dobra, mozesz to zrobic anonimowo ale pewnosci nie masz czy Ci uwierzy, nawet jak sie przedstawisz takiej pewnosci nie masz, kobiety sa czasem slepe i gluche.... a jesli uwierzy mozesz otrzymac przydomek dziwki i k**wy- bo nikt w Twoje dobre intnecje nie bedzie wierzyl

Gość bezebeze
skoro jego zona taka przedsiebiorcza to moze tez kreci cos na boku .daj sobie spokoj....

Gość baby są wredne
najpierw zzaciaga facet do łozka, a potem donosikiem chce mu zniszczyć zycie. BABY NA WENUS

Gość gdzies tam
mysle ze ona zasluguje zeby wiedziec. zadzwon i jej powiedz. zapytaj czy chcialaby porozmawiac osobiscie. przeciez on ja moze czym zarazic, zycie zmarnowac, a co jak beda mieli dzieci? ja by sie nawet nie zastanawiala. odrazu bym jej powiedziala. bedziesz miala czyste sumienie. najlepiej zadzwon jeszcze teraz.

Gość ja także
jestem zdradzana żona nikt mi nie doniusł, sama to odkryłam ale wolałabym o tym nie wiedzieć, strasznie jest z tym żyć.

ja uświadomiłam dziewczynę mojego byłego, że ją ze mną zdradził a ona nie wiele z tego sobie robiła. Zapytała jego a on błagał, żebym już nic więcej jej nie mówiła, bo mu na niej zależy. A dziś już nie są parą i spotyka się czasem ze mną.

Gość do ce nest pas vrai
ce nest pas vrai zwykla szmata z ciebie. Nie chcesz byc z gosciem to sie od niego odwal a nie rozkladaj nogi rpzed nim

Gość a ja powiem...
ja bym raczej nie dzwoniła poinformuj ją anonimowo że mąż ją zdradza. bedzie chciała coś wiecej wiedzieć to sie sama dopyta. nie bedzie chciała wiedzieć to zapomni o tym. mysle ze dobrze takiej kobiecie dać szanse na zdecydowanie samej czy chce wiedzieć czy nie. jak jej powieesz anonimowo że mąz ją zdradza, zastanowi sie and tym, moze zacznie obserwować męża, jak nie zauwazy nic strasznego to dla świętego spokoju da se spokój. jak będzie chciała wiedzieć to sama zacznie sie dopytywać co i jak.

Gość __po prostu ja__
Właśnie tak się zastanawiałam nad anonimową wiadomością, żeby zwróciła uwagę na zachowanie swojego męża i miała go na oku. A co zrobi z tą informacją bedzie od niej zależało...

Gość dzadzudzi
a masz jakies dowody? zdjecia, smsy, cokolwiek? bo jesli miedzy nimi sie dobrze uklada to ona raczej ci nie uwierzy. ja bym nie uwierzyla bez pokazania dowodow.

Gość a ja powiem..
nawet gdyby chciała cos więcej, nie ujawniałabym się kim jestem. Bo na 99% powie o tym męzowi, mąz nie wiadomo jak zaregauje, nie wiadomo tez jak ona zaregauje, moga zwalić cała wine na Ciebie. a tak to poinformujesz ją, ale sama zostaniesz bezpieczna.

Gość f4dewsq
powiedz po co mam się z nim męczyć,wyobrąz sobie jakbyś była na jej miejscu

Gość ja się
dowiedziałam i ........ szkoda gadać

powiedz- wyjdziesz na puszczalską ścierę !!!

Gość też żona
Z anonimowym tel to każdy może zadzwonić nawet ktoś dla jaj. Chciałabym wiedzieć,jeśli mąż mnie zdradza. Jeśli żona ma trochę rozumu to nic nie będzie do Ciebie miała,bo ty nie widziałaś, że on jest żonaty. Ja np. nic bym nie miała do Ciebie ale do męża to inna sprawa on powinien wiedzieć,że przed ołtarzem przysięgał. I tak jeszcze w porządku jesteś ,że tego nie kontynuujesz a jeszcze kobietę chcesz ostrzec.

Gość a ja powiem...
też zona, ale nie każda myśli tak mądrze jak Ty. Mąz nagada zonie że to ta trzecia za nim latała, że on niczego nie chciał, że na siłe itp pierdoły. Żona prędzej uwierzy męzowi niz jakiejś obcej kobiecie.

Gość _naprawdęę
a solidarność jajników? oczywiście! - będzie miała go na oku, a właściwie na dwóch - może prędzej je otworzy - to kutek! a w ogóle to - prowokacja!

Gość dzadzudzi
chodzilo mi o to, ze w konfrontacji: twoje slowo przeciwko jego slowu (na bank zona mu powie o informacji) wygra on. jak myslisz, komu uwierzy zona - anonimowej kobiecie, ktora do niej zadzwoni/napisze czy wlasnemu mezowi, z ktorym jest pewnie kilka lat? ja wolalabym wiedziec, lepsza najgorsza prawda, ale prawda. ale jesli dostalabym anonimowy tel/list bez zadnych dowodow, opisu faktow i facet by sie wyparl to uwierzylabym raczej jemu. rownie dobrze ktos moglby robic glupi kawal, albo jakas laska probowala nas sklocic. niektore kobiety lubia takie intrygi. moim zdaniem - jesli masz cos na poparcie swoich slow to powiedz jej, napisz, zadzwon czy co tam chcesz. kobieta jeszcze ci podziekuje. ale jesli nie masz nic to daj sobie spokoj - ona ci nie uwierzy, tylko mezowi, a ty zostaniesz porownana w najlepszym wypadku ze szmata do podlogi. szkoda twoich nerwow.

Gość też żona
Taaa i na siłę gościa do łóżka zaciągnęła :D on nie chciał a ona ostro dawaj! Kobiety są tak naiwne :D

Gość powiedz
szkoda zeby ktos oklamywany, a moze jeszcze pojawily sie dzieci:o ja bym na pewno chciala wiedziec:-)

Gość też żona
Pisałam wcześniej,że anonimowy tel czy list jest bez sensu bo każdy może coś takiego zrobić choćby dla jaj. Musisz powiedzieć jej o czymś o czym tylko ona i jej mąż wiedzą.

Gość __po prostu ja__
Drogie kobietki, które jesteście żonami i także spotkała Was taka krzywda- nawet nie wiecie, jak ważne jest dla mnie Wasze zdanie. Nie należę do pustych lasek, które wskakują pierwszemu lepszemu facetowi do łóżka. Tamten mi imponował swoją wiedzą, inteligencją, zaradnością i w ogóle miał to coś. Ale gdybym wiedziała, że ma żonę, nigdy, przenigdy nie pozwoliłabym sobie na taką znajomość. Zaobrączkowany mężczyzna należy tylko i wyłącznie do jednej kobiety- do swojej żony. A mężczyzna który zdradza zasługuje na jeszcze jedną szansę, ale... u innej kobiety... Najlepiej wartej tyle samo, co i on.